4) Supplementen nemen (Nutrirol)

 Supplementen

Naast voldoende drinken en extra zout nemen, is het verstandig een aanvulling in de vorm van supplementen te nemen (naast de gezonde voeding uit je plan).

 

Welke supplementen heb je nodig?

Ik adviseer om Omega 3 en multivitaminen te nemen, en daarnaast extra mineralen. Je zult dan merken dat de overgang naar ketose beter verloopt. Ook zul je dan betere resultaten behalen en meer energie hebben. Bij het volgen van een ketose-dieet verlies je meer vocht dan normaal. Wanneer je veel vocht verliest verlies je ook mineralen. Het is dan ook belangrijk om deze mineralen weer aan te vullen.

De belangrijkste mineralen om extra te nemen zijn:

  • Magnesium (citraat- of malaat- vorm)
  • Calcium (citraat- vorm)
  • Zink (picolinaat- vorm)

Multivitaminen:

Omdat je geen fruit eet kan het zijn dat je bepaalde vitaminen te weinig binnen krijgt. Om ervoor te zorgen dat je toch alles binnenkrijgt wat je nodig hebt, adviseer ik je om een goed multivitaminen preparaat te nemen.

 

Omega 3:

Omega 3 zit onder andere in vette vis. Echter zul je heel veel vette vis moeten eten wil je er voldoende van binnen krijgen.

We krijgen vaak voldoende omega 6 en 9 binnen van uit onze voeding. Het is voor ons lichaam belangrijk dat we omega 3,6 en 9 in de juiste hoeveelheden en verhoudingen binnen krijgen. Daarom is het zinvol om alleen omega 3 aan te vullen vanuit supplementen.

De supplementen kun je ook eenvoudig bestellen via Nutrirol.

Nutrirol bevat alle supplementen die je nodig hebt, in de juiste verhoudingen. Deze sluiten aan op het voorgeschreven voedingsplan.

Hier kun je lezen hoe je deze eenvoudig kunt bestellen: https://daniel-muller.nl/nutrirol/

LET OP! Gebruik de link op mijn website om de juiste supplementen te krijgen. Bovendien krijg je dan ook korting op de verzendkosten. Je krijgt dan 3 rollen en betaald slechts 1 maal verzendkosten (https://www.nutrirol.nl/bestellen/daniel).

Hoe verloopt het verdere proces?

Nadat je je hebt aangemeld bij Nutrirol, zal je verdere info via de mail krijgen. Ook zal er een account aangemaakt worden, waarmee je kunt inloggen op de site van Nutrirol. Door in te loggen, kun je de voortgang van je bestelling zien en wijzigingen door geven. Lees de instructies in de mail goed.

 

Heb je vragen over je bestelling bij Nutrirol?  dan kun je mailen naar info@nutrirol.nl

Nutrirol reageert doorgaans maandag en vrijdag op de mails.

(Als je wilt mag je mij ook in de cc zetten, dan kijk ik mee. Mijn emailadres is info@daniel-muller.nl)