Voorbeeld-dagindelingen

Met het voedingsplan kun je op basis van jouw voorkeuren en keuzelijsten je eigen dagindelingen maken. 

Dit biedt veel eindeloos mogelijkheden. Echter hebben we allemaal wel eens wat minder creatieve dagen en is het dan fijn om wat inspiratie op te doen.

Op deze pagina, kun je dagindelingen vinden die door de andere deelnemers zijn gedeeld.

Wil je ook een Dag-indeling delen?

Dan wil ik je vragen om van dit formulier gebruiken: https://forms.gle/P49TEkvjJepp1Frh9

-Door bovenstaande formulier te gebruiken, krijgen de dagindelingen allemaal een zelfde indeling, waardoor het overzichtelijker wordt.

-Ik zal vervolgens de ingediende dagindelingen toevoegen aan deze pagina.

 

Dagindelingen vanuit de WhatsApp groep

Hier onder vind je een aantal dagindelingen die gedeeld zijn in de “DMC Dagindelingen” – WhatsApp groep

Ontbijt; 2 gebakken eieren, met 2 plakjes ontbijtspek,  1 avocado. 

Lunch; courgettesoep, met zelfgemaakte pitten,zaden creakers,  belegd met kipfilet, en een beetje mayonaise. 

Tussendoor  evt wat nootjes.

Diner; Bloemkoolrijst, leftover groentenovenschotel; broccoli  steel, peterselie wortel, bleekselderij ui, tomaat, saus gemaakt van sojaroom, en fijn gebakken spekjes, en mozzarella

Ontbijt; sojajoghurt,  met zelfgemaakte noten/ zadengranola.

Lunch; omelet met halve avocado, 1 tomaat, 2 plakjes ham gebakken. En rucola erbij, beetje basilicum olijfolie  eroverheen. 

Diner; groentensaus, van prei, paprika, champignons, tomaat, ui, verse kruiden, sojaroom, rookworst erbij

Ontbijt 
Ei met leftover groentes

Tussendoor
Lijnzaadcracker met kip

Lunch
Groentesoep gemaakt met bouillon blokje, groente en wat kip

Tussendoor
Klein handje noten 

Avondeten
Kaas taco’s gevuld met gehakt die op smaak gebracht is, beetje tomaten puree

Guacamole oftewel, avocado fijn prakken met creme fraiche. Uitje, paprika. Daar kun je mee variëren

Ontbijt: Kipfilet met roomkaas

Lunch: andijvie salade met avocado, ei, mayo, rookworst (klein beetje want ochtend en avond ook al vlees), komkommer.

Diner: stamppot zuurkool,pompoen, gebakken ui en champignons, klein beetje spekjes.

Tussendoor: lijnzaadcracker met pindakaas

Ontbijt;
Pompoenpittenbroodje( uit de magnetron)
10gr pompoen pitten, 8 gram hennepzaad, 7 gram sesamzaad, 2gr psylliumvezel, snufje zout, 2 gr bakpoeder,  5 ml slagroom.
Meng alle droge ingrediënten fijn, ik gebruik het hakmolentje van de staafmixer.
Zet dat even appart. Nu ei, en slagroom goed mengen. 
Alles overgieten in een magnetron schaaltje.  
1 minuut in de magnetron.
Ik heb het broodje uit het schaaltje  gehaald, even af laten koelen, en dan beleggen met wat je maar wilt. Ik had gerookte zalm, met een  beetje mayonaise.

Lunch;
omelet met champignons, en pesto. 
Groentensoep van overgebleven kookvocht, pompoen, zuurkool, bouillon tablet erbij, zakje groentensoep.

Diner;
stampot met zuurkool, pompoen, grano padanokaas, Gebakken tofublokjes.

Ochtend:
Avocado bullet milkshake
– 1/2 avocado
– 80 gr kokosmelk
– cacaopoeder naar smaak ong 7gr
– vanille essence
– 2 El erytritol 
-5 gr kokosolie
– 8 ijsblokjes

Middag
Huzaren salade van bloemkool

Avond
Andijvie stamppot van bloemkool/wortelpeterselie, spekjes evt room/kaas als dat nog in dagwaarde past 

Snack
Handjevol nootjes

(Enige nadeel, doe veel op gevoel en tel laatste dagen niet meer, maar lijkt me niet ver af van het plan..)