Drs. Daniel Muller & zijn methode

Wie ben Ik?

Ik ben Daniel Muller. Sport en gezonde voeding zijn van jongs af aan een groot interessegebied. Gezondheid is immers het kostbaarste bezit.

In 2013 heb ik mijn Masterdiploma behaald in Social & Health Psychologie aan de Universiteit Maastricht. Daarnaast heb ik een opleiding afgerond tot fitness trainer en ben ik bijgeschoold op het gebied van voeding.

Na mijn studies heb ik veel praktijkervaring opgedaan op het gebied van voeding en het effect hiervan op je gewicht, gezondheid en energieniveau.

Naast advies en kennisoverdracht op het gebied van voeding, help ik mensen ook  door middel van coaching, om zo deze kennis toe te passen en een gezonde leefstijl te ontwikkelen.

Op basis van mijn kennis, in combinatie met mijn praktijkervaring, heb ik een methode ontwikkeld om op een verantwoorde en effectieve manier af te slanken, fitter te worden én deze leefstijl aan te blijven houden.

Hiermee heb ik vandaag de dag al vele mensen mogen helpen met het behalen van hun gezondheids- en afslankdoelen.

Hoe kun je verantwoord afslanken zonder honger?
De methode die ik hanteer is wetenschappelijk onderbouwd en makkelijk vol te houden in je dagelijks leven waardoor goede en duurzame resultaten worden behaald. Deze methode is gebaseerd op het ketose-dieet.  

Waarom een persoonlijk voedingsplan?
Hetgeen waarmee ik mij echt onderscheid van de rest, is dat ik persoonlijke voedingsplannen lever. In tegenstelling tot de vaak kant-en-klaar schema’s die mensen krijgen, of dieetboeken, receptenboeken die niet op maat zijn.

Er is namelijk niet één voedingsplan dat voor iedereen werkt. De behoeften aan calorieën en voedingstoffen verschillen per persoon. Dit is onder andere afhankelijk van de fysieke eigenschappen (gewicht, geslacht, vetpercentage) en de leefstijl (mate van fysieke activiteit, wel/niet sporten).

Ook vindt niet iedereen hetzelfde lekker. Om deze redenen pas ik het persoonlijke voedingsplan aan op jouw  behoeften en voedselvoorkeuren. Op die manier krijg je precies binnen wat jouw lichaam nodig heeft en kun je elke dag datgene eten wat jij lekker vindt.

Ondersteuning via WhatsApp
Tijdens het volgen van het ketose-dieet sta je er niet alleen voor. Je krijgt namelijk toegang tot de speciale WhatsApp groep (indien je dit wilt).

Hierin worden dagelijks waardevolle tips, informatie en recepten gedeeld. Ook kun je hier met al je vragen terecht.

Zelf ben ik ook actief in deze groep om vragen te beantwoorden en jou van belangrijke informatie te voorzien.

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele Resultaten