Drs. Daniel Muller & zijn methode

Wie ben Ik?
Hallo, ik ben Daniel Muller, geboren en getogen in het prachtige Heerlen, Limburg. Al vanaf mijn jonge jaren ben ik gefascineerd door sport en de rol van voeding in het behalen van optimale resultaten.

Na het afronden van mijn Masterdiploma in Sociale & Gezondheidspsychologie aan de Universiteit Maastricht in 2013, heb ik waardevolle ervaring opgedaan als psycholoog in een obesitaskliniek. Daar werkte ik in een multidisciplinair team van professionals, waaronder een arts, een bewegingsdeskundige en een voedingsdeskundige, aan de begeleiding van mensen die worstelden met ernstig overgewicht. Hoewel het werk als psycoloog me beviel, wilde ik graag nog meer betekenen op het gebied van voeding en sport, velden waar ook mijn passies liggen.

Mijn Missie
Geïnspireerd door mijn werk in de obesitaskliniek en overtuigd dat er effectievere en veiligere methodes zijn om af te vallen, richtte ik in 2015 “Daniel Muller Coaching” op. In eerste instantie gaf ik ook sportlessen, maar tegenwoordig ligt de focus voornamelijk op het geven van voedingsadviezen en het bieden van mentale ondersteuning.

Mijn unieke aanpak, gebaseerd op meer dan 7 jaar ervaring en het succesvol begeleiden van meer dan 2000 mensen, bestaat uit het samenstellen van persoonlijke voedingsplannen die gebaseerd zijn op het ketogeen dieet. Deze plannen houden rekening met de sterk variërende behoefte aan voedingsstoffen per persoon en zijn flexibel, waardoor ze voor elke leefsituatie goed toe te passen zijn. Zo krijg je precies datgene binnen wat jouw lichaam nodig heeft, en kun je genieten van maaltijden die je lekker vindt.

Ondersteuning op alle vlakken
Bij mij sta je er nooit alleen voor. Als deelnemer aan een van mijn voedingsplannen krijg je toegang tot een besloten community, waar mijn team en ik dagelijks waardevolle tips, informatie en recepten delen en al jouw vragen beantwoorden.

Als je geïnteresseerd bent in diepere ondersteuning en persoonlijke begeleiding, bied ik ook 1 op 1 coaching consulten aan. Voor meer informatie over deze service kun je hier terecht.

Nieuwsgierig naar de ervaringen en resultaten van anderen?
Al velen zijn jou voorgegaan en hebben geweldige resultaten behaald. Ben je benieuwd? Klik dan hier om succesverhalen te lezen van mensen die met mijn methode hun doelen hebben bereikt.

Ben je klaar voor de volgende stap?
Wil jij ook afvallen, je gezondheid verbeteren en meer energie krijgen? Lees dan verder! Voor meer informatie over het keto-dieet en de persoonlijke keto voedingsplannen die ik aanbied, kun je hier terecht.

Ik kijk ernaar uit om jou te begeleiden naar een gezondere en fittere levensstijl!

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele resultaten