“Na mijn zwangerschap woog ik 75 kg. Ik heb geprobeerd om af te vallen en te sporten, maar ik viel niet meer af, ik bleef maar op het zelfde gewicht.

Ik heb van een aantal mensen gehoord die al het Ketose-dieet volgen bij Daniel Muller hoe tevreden ze er mee zijn en hoe snel je resultaat ziet. Ik heb zelf van alles en nog wat geprobeerd wat geen succes was tot dat ik mijn eigen voedingsplan kreeg van Daniel Muller.

Ik ben in 2 maanden geleden begonnen en inmiddels 13 kg kwijt geraakt. Ik moet wel er bij melden dat ik vaker heb gecheat. Ik zit nu op 62 kg ik heb nog 5 kg te gaan en dan heb ik mijn doel bereikt. Ik raad echt iedereen het Ketose-Dieet van Daniel Muller aan. Top coach.”
-Elhana Mesic

Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan.

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele resultaten