Om hulp te krijgen bij de klachten die Celine had vanwege Schildklierklachten (Hashimoto), was ze al bij 2 diëtisten geweest. Beiden zonder resultaat. Nadat ze van een bekende had gehoord over het keto voedingsplan, besloot Celine zich ook aan te melden. Al na 14 dagen voelde ze verbetering van de schildklier klachten. Ook heeft ze nu meer energie, een betere concentratie en geen verklevingen meer van de organen.

Haar verhaal:

“Voorheen ben ik onder behandeling geweest bij 2 verschillende diëtisten, hopend dat ze mij konden helpen mijn klachten rondom de ziekte van Hashimoto te verminderen. Helaas zonder resultaat…

Ik had al eens van keto gehoord via Instagram van een andere PT/ coach, maar verder niks mee gedaan. Een vriendin vertelde mij toen over haar voedingsplan dat ze bij Daniel heeft laten maken, waarna ik Daniel zelf benaderd heb. Toen ik Daniel’s Facebook pagina zag, zag ik ervaringen van een kennis en heb ik nog even met haar gepraat over haar ervaringen. Zo is uiteindelijk balletje gaan rollen en besloot ik mij aan te melden voor een eigen persoonlijk plan.

In het begin was het lastig om “nee” te zeggen. Maar zodra ik de resultaten zag en de onderlinge steun tussen de leden ervaarde, werd het vanzelf makkelijker en zelfs leuker! Zo vind ik het heel prettig om in de Whatsapp groepen een vraag te stellen, waar ik vrijwel direct een reactie krijg. Is het niet van een ervaren lid dan is het van een ervaren moderator.

Na 14 dagen met energiedipjes, die te koppelen zijn aan de suikerverslaving, kon ik al zeggen dat de schildklier klachten naar mijn gevoel verminderde.

Effecten op de ziekte van Hashimoto op de lange termijn die ik gemerkt heb zijn onder andere: verbetering in concentratie, meer energie, minder ochtend vermoeidheid en geen verklevingen in de organen meer!

Al met al, ervaar ik alleen maar positieve resultaten! 😀

Het plan is heel fijn en vooral fijn om mee te starten! Je hoeft zelf geen (foute) berekeningen te maken en je krijgt professionele tips mee. Top!”
-Celine Schoeters

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele resultaten