Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
post
page

“Een tijdje geleden begonnen we Daniel en zijn ketose dieet te volgen. Na het volgen van verschillende diëten was ik nogal sceptisch en wilde ik eerst zien of dit bij andere mensen z’n vruchten af zou werpen. Door de open manier van communiceren en de resultaten bij mensen met verschillende achtergronden besloten ik en mijn partner de stap te maken en Daniel op te zoeken voor meer informatie en het begin van het dieet in te plannen. 

Na de eerste week was ik al 4,5 kilo kwijt, had ik totaal geen trek en  kreeg ik energie zoals ik dit al lang niet meer had gehad. 

Door mijn chronische ziekte heb ik een lange periode van veel klachten en weinig energie achter me. Die klachten heb ik nog, maar ik heb veel meer energie en voel me ook weer fitter. 

Nu Ben ik wel zo eerlijk om te zeggen dat we al na de eerste week steekjes hebben laten vallen en dus in principe weer uit ketose zijn, maar ik ben sindsdien geen grammetje meer aangekomen. 

Ik streef ernaar zoveel mogelijk binnen het schema te blijven, ik heb gezien hoe snel de resultaten zijn en ben nog niet op mijn streefgewicht, maar de snelle resultaten werken als optimale motivatie.”
Roswitha Sanders

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele Resultaten