Roswitha Sanders kwam in 2015 bij mij. (Hiermee behoort ze tot een van de eerste deelnemers.)

Al snelte merkte zij de voordelen van keto. Ze viel niet alleen af, maar ook haar gezondheidsklachten namen sterk af. 

Nu, 6 jaar later, is ze nog steeds op gewicht. Af en toe eet ze ook iets ongezonds, maar dan wel in gezonde mate. Met andere woorden, ze heeft er een gezonde leefstijl aan overgehouden die ook op de lange termijn goed vol te houden is. 

-2 Weken- 

“Een tijdje geleden begonnen we Daniel en zijn ketose dieet te volgen. Na het volgen van verschillende diëten was ik nogal sceptisch en wilde ik eerst zien of dit bij andere mensen z’n vruchten af zou werpen. Door de open manier van communiceren en de resultaten bij mensen met verschillende achtergronden besloten ik en mijn partner de stap te maken en Daniel op te zoeken voor meer informatie en het begin van het dieet in te plannen. 

Na de eerste week was ik al 4,5 kilo kwijt, had ik totaal geen trek en  kreeg ik energie zoals ik dit al lang niet meer had gehad. 

Door mijn chronische ziekte heb ik een lange periode van veel klachten en weinig energie achter me. Die klachten heb ik nog, maar ik heb veel meer energie en voel me ook weer fitter. 

Nu Ben ik wel zo eerlijk om te zeggen dat we al na de eerste week steekjes hebben laten vallen en dus in principe weer uit ketose zijn, maar ik ben sindsdien geen grammetje meer aangekomen. 

Ik streef ernaar zoveel mogelijk binnen het schema te blijven, ik heb gezien hoe snel de resultaten zijn en ben nog niet op mijn streefgewicht, maar de snelle resultaten werken als optimale motivatie.”

-Update 6 maanden-

“Nog steeds super blij met de stap die ik torn genomen heb en het resultaat. Een dieet kan ik het niet noemen het is een andere leefstijl creëren. Het is iets dat ik eindelijk na zoveel dingen proberen vol heb kunnen houden. Ik raad het iedereen aan niet alleen om af te vallen, maar wel om gezonder te leven want echt waar ook aan mijn gezondheid was het maar al te duidelijk te merken”

-Update 6 Jaar-

Ik ben begonnen in 2015 met het ketose dieet. Dit nadat ik al meerdere andere diëten geprobeerd had, maar helaas met jojo effect. De eerste week was erg motiverend, ik viel al snel een paar kilo af. Voorheen demotiveerde het mij enorm als ik amper een kilo kwijt was in 1 week tijd.

De verschillende gerechten weten te bedenken was in het begin voor mij best moeilijk. (Maar tegenwoordig staat er op de pagina van daniel een hoop gerechten en worden er onderling ook allerlei lekkere gerechten gedeeld) Ik ben dan ook na een tijdje gestopt, maar heb het erna weer opgepakt. Ik voelde mij namelijk fitter tijdens het keto dieet en had geen last meer van eetbuien.

Na verloop van tijd ben ik een beetje op de gulde middenweg gaan zitten, toch zo nu en dan eens wat ongezonds te eten. Wat voor mij helpt is dat ik het nu in mate kan en niet zoals voorheen dat een hele zak chips of reep chocolade op moest.

Ik heb dit dieet dan ook niet gevolgd om snel veel af te kunnen vallen maar om gezonder te gaan leven en mij pettiger in mijn vel te laten voelen. Door mijn leefstijl te veranderen heb ik nu ook blijvend resultaat waar ik elke dag nogsteeds enorm trots op ben. Ook raad ik het een ieder aan, niet alleen om af te vallen, maar ook voor een gezonder leven, gezondere huid en minder pijn klachten.Roswitha Sanders

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele resultaten