Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
post
page

Petra van den Assem-Brandon had al vele diëten, middeltjes en methodes om af te vallen geprobeerd. Ze besloot echter om het roer drastisch om te gooien.

 

Haar verhaal:

“Hoi allemaal, ik ben Petra, ben 50 jaar en heb veel gezondheid uitdagingen waaronder een traag werkende schildklier en een maag probleem.

 

Ik ben al een flinke tijd een echte jojo’er. Echt mijn lichaam heb ik flink laten ploeteren. Zo woog ik 56 kg en dan weer 103. Dit heeft mijn gezondheid geen goed gedaan. Ik voelde me zo ellendig door mijn vreemde verhouding met eten dat ik echt elk dieet, shakes, pillen, hypnose, magneetjes en mindfullness trainingen geprobeerd hebt om een gezond gewicht te krijgen en te houden.

 

2 maanden geleden was ik my way of life zat en besloot het roer drastisch om te gooien. Ik kreeg vanuit mijn huisarts de tip om met Intermittent Fasting te starten om iets meer controle te krijgen over mijn eet momenten. Dit doe ik inmiddels 7 weken en ik had me ook aangemeld op een Amerikaanse FB groep. Hier kreeg ik zoveel informatie wat leden naast IF zowel aanhielden als lifestyle. Koolhydraatarm en Keto voerde de boventoon en ik ben me hierin gaan verdiepen omdat ik persoonlijk nog nooit van Keto had gehoord.

 

Al snel kwam ik op een FB groep van Daniel Muller en besloot om het middels een uitgebalanceerd plan te gaan proberen. Om het zelf te gaan berekenen vond ik lastig omdat ik ook vegetariër ben. Inmiddels ben ik 2 weken geleden gestart en al 3.9 kg met Keto afgevallen. In totaal ben ik in 7 weken nu 6.2 kg afgevallen.

 

Ik had dit met mijn schildklier probleem echt niet verwacht en vind het nog steeds onvoorstelbaar. Ik voel me daarnaast echt zo energiek en heb geen moment honger gehad!

Ik eet heerlijk, val af en voel me super!! Dit had ik veel eerder moeten doen. Ik ben er uiteraard nog niet maar dat komt vanzelf wel!.”
– Petra van den Assem-Brandon

Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan.

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele Resultaten