Na jarenlang jojo-en en al van alles geprobeerd te hebben, was Ingrid bij keto uitgekomen.
In eerste instantie was ze gestart met behulp van keto-boekjes en week-menu’s die niet op de persoon afgestemd zijn. Na 2 weken kreeg ze echter last van Keto-rash (jeuk en uitslag over het hele lichaam).

Ze besloot te stoppen met keto. Toen haar gewicht weer begon toe te nemen en getwijfeld te hebben, besloot ze contact met mij op te nemen en zich daarna aan te melden voor haar eigen persoonlijke keto voedingsplan.

Na 1 maand bezig te zijn met haar persoonlijk keto plan was ze al 9.1 kg kwijt. Ook wist ze haar vetpercentage terug te brengen van 46.2% naar 42.8%.  En (misschien nog wel het belangrijkste): ze heeft geen last meer van stijfheid en gewrichtspijn. Bovendien heeft ze veel meer energie.

 Haar verhaal:

Hi, ik ben Ingrid, 52 jaar en inmiddels 11 jaar bezig om de zwangerschapskilo’s eraf te krijgen.

Ik heb wat af gejojo’d de laatste jaren, waarbij ik vaak terug greep naar de bij iedereen wel bekende crash dieten: ziekenhuis dieet, modifast, prodimed en Cambridge. En altijd met geweldige resultaten, in 6 weken 20 kilo eraf… geen probleem…. in 10 weken 25 kilo erbij… ook geen probleem .
Inmiddels zijn de kinderen op een leeftijd dat ze gaan vragen waarom mama alleen twee zakjes en een reep eet en ja, dan moet je zeggen dat je weer eens een poging onderneemt om af te vallen, na poging nummer zoveel namen ze dat niet echt serieus meer en ik kreeg steevast de vraag waarom ik dan zakjes en repen at ipv normaal. En tsja.. daar hadden ze wel een punt , niet alleen werd het volgen van een 500 calorieën dieet steeds moeilijker, ik wilde ook mijn kinderen niet leren dat als je af wilt vallen dat je dat dan doet middels een crash dieet.

Omdat ik via Cambridge wel goede ervaringen had met keto (Cambridge werkt ook op basis van het feit dat je in ketose raakt) besloot ik vorig jaar de boekjes van The New Food te kopen.

“Algemene” 
Keto week recepten die niet op de persoon afgestemd zijn.

Dat werkte niet helemaal zoals gepland, binnen 2 weken had ik overal uitslag en een onuitstaanbare jeuk over mijn hele lijf… ketorash… ik had ervan gehoord maar nog nooit meegemaakt, ik heb het nog 2 weken volgehouden maar ben toen gestopt, niet te harden die jeuk. Ik was er dan ook van overtuigd dat deze vorm van keto dus waarschijnlijk niet voor mij weggelegd was.

Maar goed , het jaar vorderde , mijn gewicht nam toe, corona had het beste met me voor zullen we maar zeggen. Maar gedurende het jaar kwamen er ook steeds meer vage pijnklachten.

Moeite met opstaan vanuit de bank, en dan niet zozeer met het uit de bank komen maar gewoon zo’n last van je rug hebben dat je de eerste 10 meter krom van de rugpijn loopt voordat je helemaal weer rechtop staat, handen die steeds stijver werden, gewrichtspijnen, de eerste passen na het slapen waren een verschrikking … het roer moest dus drastisch om.

Eind maart zag ik een bericht van Daniël muller, je kon een advies op maat aanvragen.. ik heb er een paar dagen over na gedacht, de jeuk van vorig jaar lag me nog vers in het geheugen.. maar goed , toch besloten er een mailtje aan te wagen en uitgelegd wat er vorig jaar gebeurde na 2 weken keto.
Ik kreeg van Daniël een hele prettige reactie terug en dat gaf me in ieder geval vertrouwen genoeg om het toch te gaan proberen.

Begin april kreeg ik mijn advies binnen en 5 april ben ik begonnen , na een kleine week zonder suiker en koolhydraten uit groente maar verder niet, begonnen mijn klachten langzamerhand af te nemen, opstaan kan inmiddels weer normaal en ik hoef me niet meer rechtop te krikken, ik kan gewoon weer gelijk normaal opstaan en lopen. Ook de gewrichtspijnen zijn nagenoeg tot 0 gereduceerd, heb energie te over en voel me prima.
Nu een maand later is er 9.1 kilo af , bijna 25% van het gewicht dat ik in totaal kwijt wil, en uiteraard zal het niet in dit tempo blijven gaan maar dit is geen dieet maar gewoon een nieuwe manier van leven .. en ik moet zeggen… dat is helemaal geen straf “
-Ingrid Lammertink

Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan.

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele resultaten