Nadat ze de successen in haar omgeving had gezien, besloot Loes Bogman ook te beginnen met het ketose-dieet. 

Haar verhaal:
-2 Weken-
“In augustus benaderde ik Daniel voor een persoonlijk voedingsschema nadat ik meerdere successen in mijn nabije omgeving had gezien. 1.5 week later zou ik beginnen. Door omstandigheden is dit 4.5 maand later pas gebeurd. Met lood in de schoenen begon ik op 14 januari dan eindelijk met mijn persoonlijke voedingsplan.

Nu 2 weken verder ben ik 5,9 kilo kwijt en voel me beter dan ooit. Sta wel de hele dag eten voor te bereiden maar naarmate de weken vorderen gaat dit ook steeds makkelijker. Beste beslissing ooit. Kan niet wachten totdat ik weer onder die 70 kom. Maar dat duurt nog wel even. Voor nu geniet ik gewoon van mijn gezonde levensstijl. En elke die ik afval is er 1. Ook al duurt dit misschien iets langer..”

-6 Weken-
“Nadat in de eerste 2 weken de kilo’s eraf vlogen, had ik in week 3 een teleurstelling te verwerken…. IK STOND STIL. Wat twijfel je dan aan jezelf en hoe demotiverend. Maar toch besloot ik gewoon verder te gaan waarmee ik bezig was en me niet zo blind te staren op ‘t gewicht (ik woog me gewoon niet meer). Want ik voelde me gewoon beter. 

Na wat aandringen en nieuwsgierigheid van mijn omgeving! ging ik vanmorgen op de weegschaal staan…. – 11 KILO in 6 weken. Ik zit nu aan de goede kant van de 70 en ga die 80 steeds verder achter me laten. Ik ga gewoon door….”
– Loes Bogman

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele resultaten