Judith had al meerdere diëten geprobeerd. Het Ketose-dieet is het eerste dieet dat haar zo gemakkelijk af gaat en waar ze zulke goede resultaten mee behaalde. Dit komt omdat je bij het Ketose-dieet nog genoeg lekkere gerechten kunt blijven eten en geen honger hebt.

Haar Resultaten;
Maand 1: -6.5 kg en 6 cm buikomvang
Maand 2: -11.8 kg en 11 cm buikomvang
Maand 3: -14.5 kg en 15 cm buikomvang

Haar verhaal: 

-Maand 1-
“Sinds een maandje ben ik nu bezig met het Ketose-dieet waarbij ik dieet niet echt een passend woord vind want voor de eerste keer in al mijn afvalpogingen heb ik nu juist niet het gevoel dat ik aan het diëten ben……natuurlijk zijn er de koolhydraten die je moet vermijden maar je mag wel heel veel andere lekkere dingen eten! En ondanks dat ik een echt koolhydratenmonster was gaat het me gemakkelijk af om deze nu te laten staan. Ik heb nog heel wat kilo’s te gaan maar dat gaat nu vast goedkomen!”

-Maand 2-
“Vandaag 2 maanden bezig met mijn nieuwe leefstijl en ohhh wat ben ik al blij met het tussentijds resultaat! 11,8 kilo eraf en -11 buikomvang minder en ja ik ben er nog lang niet (lees nog 18 kilo te gaan) maar nadat ik jaren en jaren alle jojo diëten geprobeerd had en telkens weer zwaar teleurgesteld was als het weer niet lukte heb ik nu mijn weg gevonden en we gaan nu voor het einddoel!”

-Maand 3-

“Nu drie maanden bezig met mijn nieuwe leefstijl Ketose en ondanks dat heel soms het koolhydraatmonster nog eens even om de hoek wil komen kijken of ik niet toch over te halen ben lukt het me goed om deze binnen mijn marge te houden met als resultaat dat ik tot nu toe 14,5 kilo ben afgevallen. Bijna op de helft van mijn totale kilo’s die ik kwijt wil! Inmiddels is er wat nieuwe kleding geshopt (een paar maatjes kleiner) en wauw dat geeft toch al een heerlijk gevoel!”
– Judith Doré

Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan.

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele resultaten