Leon Knubben is de eerste persoon die aan de slag is gegaan met een persoonlijk keto voedingsplan

Eind 2015 kwam Leo Knup ook bij Hoyer’s Gym trainen, met een gewicht van 83 kg en een vetpercentage van 22%. Hij wilde graag afvallen, zonder spiermassa te verliezen en vroeg mij om voedingsadvies.

Ik had destijds zelf al geëxperimenteerd met een soort van ketose-dieet voor mezelf, met vrij goede resultaten, maar het was nog niet optimaal. Sinds die tijd had ik me echter veel meer verdiept in dit onderwerp en wist ik wat ik zelf de eerste keer fout heb gedaan.

Leon is dus de eerste die aan de slag is gegaan met een persoonlijk Ketose-voedingsplan. Daarnaast heeft hij ook hard getraind. Na 3 maanden is hij 16 kg afgevallen. Bovendien wist hij zijn vetpercentage te verlagen van 22% naar 7%. Leon had vroeger altijd wel aan sport gedaan, maar dit was de eerste keer dat hij een sixpack had.

Leon is dan ook een goed voorbeeld van, waar het Ketose-dieet toe in staat is. Niet alleen wist hij zijn vetpercentage behoorlijk te verlagen, hij geeft aan zich ook stukken fitter te voelen. Dit is ook de reden dat Leon tot op de dag van vandaag zweert bij Ketose.

Hij zegt: “Sinds ik keto doe ben ik fitter dan ooit. Vroeger had ik echt 8 uur slaap nodig. Sinds ik keto doe heb voldoende aan 5 uur per nacht en heb hiermee nog meer energie dan dat ik ooit heb gehad”

Als bonus nog een foto van de rug van Leon. En een foto die Leon mij stuurde ter voorbereiding van zijn kickbokspartij. Op dat moment had hij dan ook een extreem laag vetpercentage (rond de 5%). Fit zijn en zo laag zitten qua vetpercentage is bij de meeste soorten diëten bijna niet te doen. Door middel van het Ketose-dieet lukt het Leon echter aardig goed.

Indien je wilt afvallen is het aanpassen van het voedingspatroon de belangrijkste factor. Wanneer je hier bij sport, zal het afvalproces nog sneller gaan. Dit is echter geen vereiste. Ook door alleen je voedingspatroon aan te passen zijn zeer goede resultaten te behalen. 

Zie bijvoorbeeld de resultaten van Anne Pluijmen, zij is zonder te sporten van broekmaat XL naar S/M gegaan in 5-6 maanden tijd

Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan.

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele resultaten