Anne Pluymen raakte haar overtollige zwangerschapskilo’s moeilijk kwijt. Met behulp van het Ketose-dieet wist zij in 5 maanden tijd  dit mooie resultaat te behalen, zonder hierbij te hoeven sporten. Bovendien is ze van kledingmaat XL naar S/M gegaan.

Haar verhaal 
“Ik ben nu sins Juli bezig met het ketose-dieet. En ik ben 15kilo afgevallen!!😄 Ik heb vaker gewoon gefoeteld en me er niet 100% aan gehouden maar!! Door deze gezondere levensstijl ben ik wel snel en steeds sneller afgevallen en wat maatjes gekrompen.
Heerlijk!!! 😊 buiten dat sport ik nu nog niet erbij, dus ik kan al helemaal niet wachten tot ik in de sportschool kan beginnen 😁👍🏼 thank you
Daniel Muller☺
-Anne Pluymen

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele resultaten