Aaron Nievelstein kwam bij mij omdat hij zijn onregelmatige en ongezonde levensstijl wilde inruilen voor een gezonde levensstijl. 

Zijn verhaal:

-4 Weken-

“Ik ben Aaron Nievelstein, 21 jaar oud. Door het werk als Assistent Hotel Manager leef ik erg onregelmatig en heb mezelf een ongezonde leefstijl aangewend.

Na terugkomst van vakantie besefte ik dat het anders moest. Na dit thuis besproken te hebben vertelde mijn moeder over Daniël Muller Coaching. Misschien was dit een optie om naar te kijken.

Na mij te hebben verdiept in Ketose heb ik besloten om mijzelf aan te melden bij Daniël Muller Coaching om de strijd met de kilo’s aan te gaan. Het doel: 30 kilo afvallen in 6 maanden. Nu na 4 weken ben ik al 10 kg in gewicht kwijt geraakt en is mijn vetpercentage met 4% gezakt en mijn spiermassa gelijk gebleven, door krachttraining erbij te doen en genoeg eiwitten te eten.

De eerste dagen vielen mij erg zwaar, in deze dagen heb ik ook erg slecht geslapen en had ik last van ‘afkick verschijnselen’. Na 4 dagen merkte ik dat ik meer energie kreeg en mijn humeur ook stukken beter werd.

Ondanks dat ik vrij veel moet eten naar mijn mening, heb ik de eerste dagen toch ‘honger’ gehad. Na 5 dagen begon dit af te nemen en na 7 dagen was het hongergevoel weg.

Tot nu toe voldoet het Ketose dieet nog steeds aan al mijn verwachtingen. Zo gauw als het voedingsplan in de dagelijkse routine zit, is het afvallen zonder er de hele dag mee bezig te zijn.

Buiten het gewichtsverlies kreeg ik ook een enorme energie boost. Ik voel mezelf met de dag gezonder worden en dat stimuleert me om elke dag om door te gaan.

Het Ketose dieet is een echte aanrader om fit te worden en een gezonde levensstijl te ontwikkelen.”

– Aaron Nievelstein

-12 Weken-

“12 weken geleden heb ik besloten mijn levensstijl drastisch te gaan veranderen. Mijn doel: 30 kilo afvallen in 6 maanden tijd.

Nu na 12 weken zit ik op de helft… -15 kg aan lichaamsvet en in totaal 10% gezakt in vetpercentage.

 

Het gevecht tegen de kilo’s win je niet in de sportschool maar thuis achter het fornuis..”

– Aaron Nievelstein

Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan.

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele resultaten