Rene Ploum wist samen met zijn vrouw Petra Ploum mooie resultaten
te behalen. Ze hebben van keto hun leefstijl gemaakt omdat ze zich hier fitter bij voelen.

Zijn verhaal:

“Op Facebook zag ik een aantal voor en na foto’s van deelnemers van het Ketose-dieet van Daniel Muller.

Zowel mijn vrouw als ik waren te zwaar, hoewel het bij mijn vrouw lang niet zoveel was als bij mezelf. Maar aangezien ze zelf ook aangaf zich te zwaar te vinden, heb ik de knoop doorgehakt en een afspraak met Daniel gemaakt voor ons tweeën.

Mijn vrouw vond het in eerste instantie maar een beetje vreemd idee om bij een diëtist langs te gaan, maar we hebben het toch doorgezet en daar hebben we zeker geen spijt van!

Petra is 18 kg afgevallen en is daarmee nu heel tevreden. Vooral haar benen en buik zijn enorm geslonken. Tja en ikzelf: ik woog bij de intake bij Daniel 110 kg en had een buikomvang van 126 centimeter.

Nu, na ongeveer 5 maanden ketogeen eten, ben ik 20 kg afgevallen en heb ik 20 centimeter buikomvang verloren. En het goede nieuws: ik heb geen dag het idee gehad dat ik op dieet ben. Geen honger (natuurlijk, als de buren frieten bakken, dan heb ik daar ook wel zin op en dan is het best eens moeilijk), nauwelijks terugvalmomenten gehad (door omstandigheden best wel eens een frietje moeten eten, maar dat wordt steeds minder. Ik krijg er nu ook behoorlijke buikpijn van, dus dat laat ik maar lekker achterwege!) en ik voel me uitstekend.

En weet je: eten koken was nog nooit zo snel gedaan. Binnen 10 minuten staat er een heerlijke, gezonde, GROTE portie gezond eten op tafel en de kilo’s vliegen eraf! Dus ik kan het alleen maar aanbevelen. En dankzij de groepsapp en de individuele begeleiding van Daniel krijg je regelmatig goede tips om het lang vol te houden.

Zelf hebben we nu allebei het idee dat we dit heel lang gaan volhouden, want feitelijk is er niet veel veranderd. ‘s Morgens de yoghurt, ‘s middags een lekkere salade met eieren, tomaat en (variërend) spekjes, garnalen, haring, zalm of bief en ‘s avonds een lekkere groenteschotel met vlees. En voor bij de TV een handje verse noten.  Dat klinkt toch niet verkeerd?  

Ik heb tussentijds nog wel een keer de bloedwaarden laten controleren bij de huisarts en wat denk je: alles 100% in orde! Ik kan alleen maar blij zijn met het resultaat! Ik draag nu geen kleding meer met een X ervoor (en al helemaal geen XX!).  Volgens sommige maattabellen zelfs M. Ongelooflijk ”

-Rene Ploum

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele resultaten