Toen Claudia begon met haar persoonlijk Ketose-voedingsplan had ze te hoge bloeddruk, te hoog cholesterol en moest ze dagelijks medicatie nemen voor diabetes type 2.

Nu, 4 maanden later, zijn alle waardes in orde en heeft ze haar medicatie niet meer nodig.
Bovendien is ze 24 kg en 20 cm buikomvang kwijt.

Haar verhaal:

5 dagen:
“Ik ben 46 en eigenlijk strijd ik al mijn hele leven tegen overgewicht. Drie jaar geleden kreeg ik de diagnose diabetes type 2. Dat was natuurlijk schrikken. Ik kreeg medicatie en werd verwezen naar een diëtiste. Het lukte wel wat af te vallen, maar ik hield het niet vol. Daarna ben ik zelf begonnen met het koolhydraatarm dieet. Het resultaat viel tegen.

Op Facebook zag ik dat een collega was begonnen met de coaching van Daniël. Ze had een mooi resultaat. Ik dacht dit zou het wel eens kunnen zijn voor mij. Ik heb van Daniël een persoonlijk plan gekregen. Ik vind het zo fijn dat er precies in staat hoeveel je van alles mag. Als het een beetje flexibel is ben ik geneigd veel meer te eten. Ook de ondersteuning via de WhatsApp groep vind ik super.
Mijn doel is fitter worden en afvallen. Ik wil de trap op huppelen. En, heel belangrijk, de diabetes onder controle houden.

Op het moment dat ik dit schrijf ben ik 5 dagen bezig. Honger heb ik nauwelijks gehad. Even wennen was het. Maar al snel kreeg ik meer energie en mijn bloedsuikers daalden enorm. Zoveel zelfs dat ik in overleg met de huisarts mijn medicatie heb kunnen halveren. Dat was natuurlijk geweldig. Voor mij is dit de bevestiging dat ik op de goede weg ben. Ik ben dan ook super gemotiveerd om door te gaan.”

Update 5½ week:
“Ik ben nu 5,5 week bezig met het dieet en ruim 9 kg kwijt. Tijdens carnaval heb ik 3 feestdagen gehad. Ik was ruim 1 kg aangekomen, maar ook die ben ik alweer kwijt. Nog veel belangrijker; de medicatie voor de diabetes is weer meer dan gehalveerd. Voorheen slikte ik 5 pilletjes per dag. Nu nog maar 1. De medicatie die ik nu nog heb is eigenlijk om de nadelige gevolgen van pieken in het bloedsuiker op te vangen. Dus preventief. Maar als ik zo door ga zal ook dit pilletje niet meer nodig zijn. Mijn bloedsuikers zijn nu weer gezond. Daar ben ik natuurlijk super blij mee. Het motiveert enorm. Het dieet is nog steeds goed te volgen. Vandaag begin ik weer met sporten.”

Update 10 weken:
“Vandaag ben ik 10 weken bezig met het dieet en inmiddels ruim 16kg kwijt. Iedereen begint het nu op te merken dat ik een stuk dunner ben. Zoals eerder gemeld heb ik al veel minder medicatie.
Ik voel me super goed en heb veel energie. Echt hongergevoel heb ik niet en dat maakt het gemakkelijk om vol te houden en verleidingen te weerstaan. Op de app groep doe ik veel inspiratie op voor lekkere gerechten.

Mijn kinderen zijn dikwijls jaloers op mijn maaltijd. Ze gaan ook steeds vaker mee eten. Vooral de kipshoarma met tzatziki en de zalmwraps zijn favoriet. Dus langzaam maar zeker gaat de hele familie op de gezonde tour. Ik ben nog steeds gemotiveerd en ga fijn verder zo.”

Update 4 Maanden:
“Vandaag een super mijlpaal bereikt. Ik kan stoppen met de diabetes medicatie. In januari had ik nog 5 pilletjes en nu 0. Een heerlijk gevoel. Eigenlijk heb ik nu super gezonde suikerwaardes. Aan de lage kant zelfs. De controles blijven maar geen medicatie. Cholesterol was 3,2. Ook lager en super gezond. Bloeddruk lager 124/74. En -24 kg.

Ik ben superblij. Natuurlijk gewichtsverlies is top, maar zoveel betere gezondheid is natuurlijk geweldig”
-Claudia 

Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan.

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele resultaten