Voordat Rilana bij mij kwam, probeerde ze op eigen kracht af te vallen. In 1 jaar tijd wist ze 7 kg te verliezen. Hierna bleef ze stil staan qua gewicht. Toen ze met het keto voedingsplan begon, wist ze in 6 maanden tijd nog 19kg af te vallen.

 Haar verhaal:
-3 maanden-
“Voordat ik met het Ketose-dieet gestart was, ben ik ongeveer een jaar lang bezig geweest met te proberen om af te vallen. Ik viel af, maar kwam ook weer bij. Dit kwam omdat ik de moed verloor om vol te houden. Uiteindelijk ben ik in 1 jaar tijd 7 kg afgevallen. Hierna stond ik stil en wist ik niet meer wat ik moest doen om verder af te vallen.

Vanaf 10 maart ben ik gestart met het Ketose-dieet en wist hiermee in 3 maanden tijd 14 kg af te vallen. Het ging echt heel makkelijk. Op een gegeven moment wende ik aan het eten en viel ik onbewust en snel af. Ik ben al jaren bezig geweest met afvallen en dit is eigenlijk het enige dat echt goed gewerkt heeft..”

-6 maanden-
“Inmiddels ben ik 6 maanden bezig met het Ketose-dieet en ben 19 kg hier mee afgevallen. Nu eet ik ook af en toe weer koolhydraten en ik heb totaal geen last van het jojo effect. Ik zit nu eindelijk op het gewicht dat ik al jaren probeerde te bereiken. Ben nu ook veel gelukkiger!”
– Rilana de Vos

Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan.

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele resultaten

Het verhaal van Dyane Doveren Wiermans

Dyane, ooit een stevige roker, wilde haar leven drastisch veranderen. Stoppen met roken was haar eerste doel, daarna wilde ze bewuster met haar voeding en beweging omgaan.

Nadat Dyane begon met een Persoonlijk Keto Voedingsplan, zag ze al snel veranderingen.

Haar energie nam toe.

En belangrijker nog, ze zag eindelijk resultaat!

Lees hier het hele verhaal »