Nicole lijnde al vanaf haar 15e . In 2012 onderging ze een Gastric Bypass ingreep. Hiermee ging het afvallen moeizaam, maar ze wist in 1,5 jaar tijd 46 kg af te vallen, waarna ze bleef steken op 92kg. De jaren daar op werd het gewicht weer meer.

December 2020 begon ze zelfstandig koolhydraat-arm te eten. Hiermee viel ze 1,5 kg af. Vervolgens bleef haar gewicht gelijk. Toen ze een verhaal van mij voorbij zag komen en zag ik dat ik vroeger werkzaam geweest ben bij een obesitas kliniek, besloot ze een afspraak te maken. Eerst sceptisch, maar toch gestart. Nu 6 weken later is ze al 10 kg kwijt en heeft ze gemerkt dat het echt werkt.

 

Haar verhaal:

“Ik ben al vanaf mijn 15e aan het lijnen en kwam steeds meer bij in 2012 woog ik 138 kg en heb ik een Gbp ondergaan. Het afvallen ging moeizaam maar in 1,5 jaar 46 kg eraf en bleef steken op 92 was daar best verdrietig om maar het lukte niet maar kwam ook niet aan de eerste jaren

Ik ben al vanaf mijn 15e aan het lijnen en kwam steeds meer bij. In 2012 woog ik 138 kg en heb ik een Gbp ondergaan. Het afvallen ging moeizaam maar in 1,5 jaar 46 kg eraf en bleef steken op 92. Was daar best verdrietig om maar het lukte niet maar kwam ook niet aan de eerste jaren.

Tot 2016 ik ineens toch weer 103 woog toen ben ik koolydraat arm gaan eten en binnen 12 weken was ik weer 92 en alweer stopte het

Nog 6 maanden doorgegaan maar toen tijdens vakantie toch weer aan de koolydraten gegaan

In de komende jaren erna kwam ik alleen maar bij tot teller weer op 120,5 stond in december 2020 en ik weer ben gestart met khd arm alleen kwam ik niet verder dan 1,5 kg eraf tot ik een verhaal van Daniël tegen kwam

Meteen afspraak gemaakt ook omdat hij verbonden is geweest bij obesitas kliniek en ik een Gbp heb

Toen ik mijn voedings schema kreeg was ik heel sceptisch bijna 1500 Cal dacht echt niet maar toch gestart op 10 april en het werkte

Na 6 weken -10 kg

Ik eet nu veel bewuster en veel minder slechte vetten bij de meeste sites lijkt het of je maar klakkeloos slagroom gebakjes kaas worst etc mag eten want ja vet mag

Nu haal ik mijn vetten uit gezonde dingen

Ik wil graag terug naar de 92 want toen jaren geleden was ik daar nog niet gelukkig mee maar nu denk ik woog ik maar weer 92

Dus op naar de volgende -16

En samen met de steun van mijn lotgenoten op de diverse groeps apps gaat het me lukken

Thx Daniël”
– Nicole Saes

Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan.

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele resultaten