Na herhaaldelijk verzoek van haar schoonzusje (die al veel was afgevallen met haar persoonlijk keto voedingsplan) en lange tijd getwijfeld te hebben, besloot Marjan zich toch maar aan te melden voor een eigen keto voedingsplan. 

Haar verhaal:
“Ik at al een poosje keto maar viel maar niet af. M’n schoonzusje (die al heel veel afgevallen was) zei steeds al tegen me: vraag nou aan Daniel Muller een voedingsplan…
Ik heb al van alles geprobeerd, maar hield het allemaal niet vol omdat ik uiteindelijk maar niet afviel. Dus eigenlijk had ik weinig vertrouwen in het voedingsplan van Daniel. 

Toch ben ik begonnen en toen ik zag wat ik per dag mocht eten schrok ik. Ik at veel teveel kaas, yoghurt, noten, pindakaas. Gooide overal veel teveel olie door. Ik was wel keto bezig geweest, maar niet echt de gezonde versie!

Ik volgde het schema op de letter en deed in het begin heel makkelijk, veel groenten en vlees of vis. Gaandeweg kreeg ik het schema steeds beter door en wist ik precies mijn dag hoeveelheden, dan word je vanzelf creatiever met recepten en groente combinaties. En de weegschaal gaf steeds minder aan wat me geweldig motiveerde. Geen honger, enorm veel energie, geen last meer van m’n gewrichten, geen ontstoken tandvlees meer.

Begin december stond de teller op -10 kilo. Sinds die tijd sta ik stil, ben ik meer keto/meer vetten gaan eten, omdat ik met niet te buiten wilde gaan aan het december lekkers en dat is gelukt.

Ik wil nog 5 kilo eraf dus ik ga m’n schema weer oppakken. Heel eerlijk, ‘s avonds heb ik nog steeds snaaitrek, vooral m’n grote liefde chocola mis ik dan heel erg maar ik kan t nu negeren met behulp van een zure augurk en een stukje kaas. Kortom, ik heb me nog nooit zo goed gevoeld.

Voor mij is keto een blijvertje!.”

– Marjan Oosting

Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan.

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele resultaten