Sonja Dekker was al jaren aan het jojo-en.

Sonja besloot zich aan te melden voor van een persoonlijk Ketose voedingsplan. Hiermee heeft zij een levenswijze gevonden die zij vol kan houden en bij haar past.

Ze kan nu nog vol op genieten (zoals geregeld een glaasje drinken), elke dag lekker en gevarieerd eten. En toch snel afvallen. 

Haar verhaal:

-6 Weken-

“Sinds 6 weken echt de knop om.. (cheat/leef) wel gewoon nog op zijn tijd.. maar knop is geheel om en ben bewust van mijn voedsel keuze.. krijg ik het moeilijk kijk ik naar foto op koelkast op mijn top 116 kg… never again.. en de keuze is weer gauw gemaakt

Alle lieve mensen om mij heen beginnen mij te vragen of ik ben afgevallen.. en dat geeft drive.

Ketose is voor mij geen dieet.. een levenswijze die bij mij past is het wel.. Het geeft mij energy, ritme en houvast.. Geen rare pillen..crash-dieeten of wat dan ook.. Elke dag vol energie en bewust van wat ik voor voedsel tot mij neem.. Ik drink nog geregeld een glaasje, eet waar ik zin op heb.. zonder mij schuldig te voelen. Iets wat op jaren er aan gekomen is door dagelijks te veel tot mij te nemen… gaat er op weken af, omdat ik bewust kies wat ik tot mijn neem.. helemaal happy.. Ben er nog lang niet.. maar ga zeker door.. Daniel bedankt voor de motivatie en het schema en alle mede keto mensjes thnks voor de inspiratie.”
-Sonja Dekker

-Update: 8 Maanden-
“Jaren jojo.. jaren frustratie.. jaren kilo’s op, af en aan. Genieten van alles, TE.. alles waar TE voor staat is TE veel, behalve voor TE Vreden en dat ben ik nu.. Grip op koolhydraten en grip op mijn gemoedstoestand..  
Het blijft altijd een  strijd, maar nu wel aangenaam en begeleid. Het schema van Daniel geeft mij hou vast, grip en rust.. en geloof me als ik zeg dat ik hier en daar echt nog wel een koolhydraatje en een suikertje lust 😉 maar het frustreert niet meer als voorheen en herpak mij makkelijk en ga door. Het is een levenswijze die bij mij past en daar hou ik mij al een geruime tijd aan vast. Met als resultaat dat kleding met een maatje minder past. Ik ben er nog niet en ga er voor.. Ik heb in de gaten hoe me lichaam reageert op voeding en ga met deze levenswijze door.”

– Sonja Dekker

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele resultaten