Nadat Chantal een post op Facebook van een bekende voorbij zag komen, besloot ze zich ook aan te melden. Ze had nooit verwacht na 5 weken al zulke mooie resultaten te behalen.

 

Haar verhaal:

Hallo allemaal!

Mijn naam is Chantal de Jong.

Na mijn zwangerschap ben ik 25 kilo aangekomen. Ik voelde mij altijd moe en had totaal geen energie. Na een avond 2 Bossche bollen na binnen gewerkt te hebben, voelde ik mij zo rot en vroeg me af waar ik mee bezig was en dat dit moest veranderen, ik had alleen geen idee hoe en waar te beginnen. Ik werk 5 dagen in de week in een slagerij, dus tijd om te gaan sporten kon ik niet in mijn schema krijgen. En ik vond eigenlijk ook wel dat ik genoeg bewoog op een dag.

Ik denk een week later kwam ik een post tegen op facebook die door daniel gedeeld was ,van een vrouw die voor mij een bekende is. Zij was zoveel afgevallen. Ik las haar verhaal, ik werd enthousiast en dacht; dat wil ik ook! En in een opwelling heb ik mij gelijk ingeschreven. Op 1 februari, op maandag natuurlijk, ben ik gestart.

In het begin was het echt even zoeken. Wat mag je, hoeveel mag je? Daarom is het heel fijn dat er een groepsapp is waar je alle vragen kan stellen die je wilt. En er werd nog behoorlijk snel gereageerd ook!

Ik ben nu 5 weken verder. 11 kilo afgevallen! Mijn kleding zit nu al een stuk ruimer en ik pas mijn oude werkshirt weer. Ik zit veel lekkerder in mn vel. Ik had nooit gedacht dat het dit resultaat zou opleveren.

Ik ben nogal sceptisch als het om diëten gaat. Je kan met dit dieet genoeg eten. Minder tot geen trek in zoetigheid, tuurlijk als iemand voor je neus een heerlijk stukje taart zit te eten denk ik wel is; dat wil ik ook, maar dan denk ik gewoon aan dat al dat ongezonde eten mij alleen maar een rot gevoel hebben gegeven.

Je kan met dit dieet genoeg eten, dus een hongergevoel heb ik eigenlijk niet gehad. Hoeveel meer energie je krijgt is enorm. Mijn doel is om nog 14 kilo af te vallen, en dat gaat me lukken ook. Heel erg blij dat ik voor deze nieuwe levensstijl gekozen heb!.”
– Chantal de Jong

Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan.

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele resultaten