Dyane, ooit een stevige roker, wilde haar leven drastisch veranderen. Stoppen met roken was haar eerste doel, daarna wilde ze bewuster met haar voeding en beweging omgaan.

Nadat Dyane begon met een Persoonlijk Keto Voedingsplan, zag ze al snel veranderingen.

Haar energie nam toe.

En belangrijker nog, ze zag eindelijk resultaat!

Dyane startte 9 weken geleden met een gewicht van 59.3 kg en een vetpercentage van 31%.
Nu weegt ze 54.3 kg met een vetpercentage van 23%.
Daarnaast is haar buikomvang met 7.5 cm afgenomen.

🗒 Benieuwd naar haar Hele verhaal?
-Lees dan verder 

Het verhaal van Dyane:

Indien je het leuk vindt mag je kort iets over jezelf vertellen:
-Ik ben altijd een stevige roker geweest maar wilde mijn leven drastisch veranderen. Ik wilde graag een gezonde levensstijl hebben en stoppen met roken was doel 1. Nadat stoppen met roken was gelukt wilde ik bewuster met mijn voeding en beweging omgaan. Ik ben mij toen gaan inlezen in keto en kwam zodoende bij Daniel terecht. Nadat ik al snel verandering zag was ik gelijk enthousiast. Het keto voedingsplan en dagelijks sporten doet mij zo goed dat ik bijna spreek van een nieuwe verslaving. Ik had hier veel eerder aan moeten beginnen maar beter laat dan nooit.

Heb je hiervoor eerdeere afvalpogingen gedaan?
-Nee, maar mijn doel was niet afvallen.

Had je bepaalde verwachtingen?
-Ik wilde gewoon weer lekker in mijn vel zitten.

Hoe denk je hier nu over
Het gaat hartstikke goed dus ik ga gewoon door.

Heb je getwijfeld voor dat je je hebt aangemeld?
-Nee.

Hoe heb je keto tot nu toe ervaren?
-In het begin was ik erg moe en had ik veel last van hoofdpijn. Ook miste ik mijn ongezonde suikers. Denk hierbij aan chocolade, chocomelk, ijs en chips. Dit trok gelukkig ook weer snel weg. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik de zoetigheid nog best vaak mis. Hier zoek ik dan alternatieven voor en vind ik het leuk om dan andere toetjes en gerechten te maken die wel in Keto passen. Ook merkte ik dat ik veel meer energie kreeg zonder het gebruik van suiker. Qua eten lust ik eigenlijk alles en ben ik gek op veel groenten, dus variatie genoeg. Aangezien ik graag in de keuken sta is het voor mij goed te doen.

Hoe heb je het voedingsplan ervaren, voldoet het aan je verwachtingen? 
-Voedingsplan is prima.

Hoe heb je de community ervaren?
-De community ervaar ik als zeer prettig. Je bent toch samen met hetzelfde doel bezig. Al is het bij mij niet zo zeer afvallen maar spiermassa opbouwen. Qua gerechten blijft het hetzelfde. Ik vind het daarom ook fijn om de gerechten, verhalen en ups en downs te horen van andere deelnemers. Hier kan ik alleen maar van leren. Ook sta ik soms versteld van de creativiteit van sommige mensen, en alle tips en ideeën zijn welkom. Wat ik zelf ook fijn vind is dat je altijd terecht kunt bij je coach. Hij is nauw betrokken bij zijn deelnemers en probeert je met alles zo goed mogelijk te helpen. Fijn om te weten dat mensen met je meedenken.

Heb je je altijd strict aan het voedingsplan gehouden?
-Ik probeer mij zo goed mogelijk aan het voedingsplan te houden al ga ik soms wel de fout in. Soms krijg ik iets meer binnen dan dat ik mag qua gewicht en de laatste keer dat ik uitgenodigd werd om bij iemand te eten heb ik gewoon met de pot meegegeten. Dan begin ik de dag erna gewoon weer opnieuw.

Had je bepaalde doelen toen je ging starten? Hoe gaat hiermee?
-Mijn doel is om mijn vetpercentage omlaag te krijgen en dat begint aardig te lukken.

Heb je behalve deze doelen, nog voordelen gemerkt op andere gebieden?
-Meer energie, geconcentreerder bezig zijn en een positieve verandering aan mijn lichaam.

Is er verder nog iets dat je graag wilt delen? Heb je nog adviezen voor de lezers?
-Bij twijfel gewoon doen. Je weet pas wat het met je doet als je het doet.

-Dyane Doveren Wiermans

Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan.

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele resultaten