Hier onder vindt je gerechten die gemaakt zijn door deelnemers uit de WhatsApp groep. Ik heb de beschrijving erbij geplaatst die er bijgeschreven is tijdens het versturen van de foto. Van de gerechten waar geen beschrijving bij zat, heb ik geprobeerd aan de hand van de foto te benoemen wat er in zit. Alle foto’s zijn genummerd. Mocht je een gerecht willen maken en weet je niet hoe dit moet, dan zou je in de WhatsApp groep na kunnen vragen hoe je deze kunt maken en het nummer van de afbeelding vermelden.

Heb je 1 van deze gerechten gemaakt en staat er nog geen beschrijving bij? Stuur mij dan een berichtje met de beschrijving, dan zal ik deze toevoegen.

Hier onder vindt je de gerechten 26-50

ga naar:

1-25

51-75

76-100


26 Courgette spaghetti met gehakt, ui, knoflook carbonara saus, oude kaas en basilicum.


27 Omelet met kaas, spinazie, rode paprika en uitjes.


28


29


30


31 Avocado met ei en spek uit de oven


32


33


34


35


36


37


38


39


40 Salade met bleekselderij, zwarte olijven en garnalen.


41 Gevulde courgette uit de oven met gehakt, ui, knoflook, prei en oude kaas. Met komkommer in mayonaise dille dressing.


42 Courgette soep met zalmsnippers


43 Wokschotel met tartaar, spekjes, champignons, prei, courgette, vers pepertje.


44 Sla met garnalen, spekjes, mozarella, tomaatjes en kruiden.


45 Kipshoarma met zelfgemaakte kruidenmix.


46 Sla, lenteui, komkommer, tomaatjes en gekruide kipfilet


47 Courgette pasta met vers slagersgehakt, paprika, spekjes. Champignons prei knoflook, een half vers pepertje, groene kool en een zelfgemaakt pittig roomsausje on top.48 Rosbief salade.


49 Uitgeholde paprika met zalmsnippers, hollandse garnalen, roze garnalen, Als saus een lepel mayo, Een lepel griekse yoghurt, paar druppels citroensap, theelepel sabal, peper, cayun, bieslook.50 Lamsrack gegarneerd met verse groenten en kruiden.