Ingrediënten:

Voor de wrap:
3 Eieren
100 gram geraspte kaas
1 eetlepels kokosolie

Voor de vulling:
Half zakje taco kruiden
1 eetlepel kokosolie
300 gram kipdijfilet
Halve avocado
100 gram spitskool

Voor de saus:
1 eetlepel mayonaise
1 eetlepel Griekse yoghurt
Citroensap
Knoflookpoeder
Peterselie

Bereidingswijze

1. Kluts de 3 eieren en meng de geraspte kaas hierbij.

2. Verwarm 1 eetlepel kokosolie in een koekenpan en doe hier het kaas-ei mengsel bij. Maak hier een soort pannenkoek van. Draai deze om zodra de onderkant goud-bruin van kleur is. Je kunt de wrap eventueel nog op het laatste kruiden met bijvoorbeeld: paprika poeder, kerrie poeder, knoflookpoeder etc.

3. Snij de kipdijfilet in stukjes, bak deze gaar in 1 eetlepel kokosolie. Doe aan het einde een half zakje taco kruiden hier bij.

4. Meng de ingrediënten voor de saus.

5. Snij de spitskool en avocado in reepjes.

6. Vul de kaas-ei wrap met de ingrediënten en smullen maar.