Onze Missie.

Samen zoveel mogelijk mensen helpen op een duurzame manier gezonder en bewuster te leven.

Toelichting:

“Samen”
Iedereen heeft unieke talenten en ervaringen. Door samen te werken, kunnen we bereiken wat we alleen niet kunnen bereiken. Een goede samenwerking is essentieel voor het slagen van onze missie.

“Zoveel mogelijk mensen”
Het is mooi om mensen te kunnen helpen met de kennis en vaardigheden die wij hebben. Met de juiste aanpak, kunnen wij meer mensen helpen en zo een grotere impact maken. Omdat ieder mens uniek is, is het belangrijk om hier rekening mee te houden en de werkwijze hierop aan te passen.

“Helpen”
We kunnen mensen op verschillende manieren helpen. Hierbij is het echter belangrijk dat mensen gemotiveerd zijn. We kunnen mensen alleen inspireren. Motiveren moeten ze zelf doen. Dit doen we onder andere door informatie te geven en mogelijkheden aan te bieden. Vervolgens zal men zelf keuze’s moeten maken en actie ondernemen.

“Gezonder”
Iedereen wil graag gezond zijn. Er zijn verschillende manieren waarop de gezondheid verbeterd kan worden. Op het fysieke vlak (bijvoorbeeld het behalen van een gezond gewicht, het verminderen van gezondheidsklachten, toenemen van energie…) Maar ook de mentale gezondheid speelt een belangrijke rol (stress, zelfbeeld, mindset…)

“Bewuster”
De eerste stap naar verandering is bewustwording. De meeste mensen leven op de automatische piloot. Men denkt niet na over wat men doet. Ze blijven hangen in oude patronen. Hetzelfde gedrag, blijft leiden tot hetzelfde resultaat. Alleen door hier bewust van te zijn, kan dit patroon doorbroken worden.

“Duurzaam”
Veel mensen hebben vaak al van alles geprobeerd. Ze gaan voor de “quick-fix”. Ze jojo-en. Vallen af en komen weer bij. Dit is niet alleen ongezond, maar ook negatief voor het zelfvertrouwen en de motivatie. Hoewel er zeker ook op korte termijn resultaten kunnen worden behaald, is het belangrijk om op lange termijn te denken. Zodat er niet alleen resultaten behaald maar vooral ook behouden worden. Daarnaast is het belangrijk dat wij onszelf blijven ontwikkelen. Natuurlijk is het goed om “hard” te werken. Maar het is vooral belangrijk om ook “slim” te werken. Onder andere door strategisch te werk te gaan en regelmatig te evalueren en te blijven innoveren.