Supplementen en het ketogeen dieet

Bij het volgen van het ketogeen dieet kunnen bepaalde supplementen essentieel zijn om optimale resultaten te behalen.

Dit gaat niet alleen over het aanvullen van potentiële voedingsstoftekorten, zoals met multivitaminen, omega-3-visolie, magnesium, calcium en zink, maar ook over specifieke supplementen zoals Alpha Lipoic Acid, Garlic, Green Tea en Plant sterols, die het vetverliesproces kunnen bevorderen.

Deze voedingssupplementen kunnen niet alleen helpen om eventuele voedingstekorten aan te vullen, maar ze kunnen je lichaam ook assisteren in het efficiënt bereiken en behouden van de staat van ketose. Dit kan leiden tot verbeterde resultaten, een verhoogd energieniveau en een algehele verbetering van de gezondheid.

Wil je graag meer weten over de werking van deze specifieke supplementen?
Klik dan hier voor meer info

Heb ik de supplementen per se nodig?

De vraag die veel mensen stellen is: “Zijn deze supplementen echt noodzakelijk voor mij?” Het antwoord hierop is genuanceerd. De supplementen zijn in de eerste plaats bedoeld als aanvulling, niet als vervanging.

Voeding: De Belangrijkste Pijler

Voeding speelt ontegenzeggelijk de meest cruciale rol in je gezondheids- en welzijnsreis. Wat je eet, heeft directe invloed op hoe je je voelt, hoe je presteert en hoe je lichaam functioneert. Het ketogeen dieet heeft specifieke richtlijnen en doelstellingen, en het volgen van die richtlijnen is van het grootste belang. De voedingsplannen die ik voor je heb samengesteld, het persoonlijk keto voedingsplan, zijn ontworpen om je te begeleiden naar optimale gezondheid en resultaten. Ze zijn gebaseerd op jaren van onderzoek, ervaring en feedback.

De Rol van Supplementen

 Dat gezegd hebbende, kunnen supplementen een waardevolle rol spelen. Ze zijn er om mogelijke voedingstekorten aan te vullen die soms kunnen optreden, ongeacht hoe evenwichtig en doordacht je dieet ook is. Ze kunnen ook helpen om bepaalde gezondheidsaspecten te optimaliseren, zoals het ondersteunen van je hartgezondheid, het stimuleren van vetverbranding of het verbeteren van de energieproductie.

Conclusie: Supplementen als Aanvulling

Dus, heb je deze supplementen per se nodig? Niet noodzakelijkerwijs. Maar kunnen ze een waardevolle toevoeging zijn aan je dagelijkse regime en je helpen om je doelen sneller en efficiënter te bereiken? Absoluut. Echter, het belangrijkste is altijd om je te houden aan de voedingsrichtlijnen en adviezen zoals beschreven in het persoonlijke keto voedingsplan. Met een solide basis in voeding, kunnen supplementen dienen als dat extra duwtje in de rug richting je gezondheidsdoelen.

De juiste supplementen op eenvoudige manier bestellen

Als onderdeel van mijn service bij Daniel Muller Coaching, heb ik samengewerkt met Nutrirol, een betrouwbare leverancier van deze supplementen, om op maat gemaakte supplementenbundels voor mijn klanten te creëren.

Bestellen bij Nutrirol

Je kunt deze speciaal samengestelde supplementen eenvoudig bestellen via de volgende link:

https://www.nutrirol.nl/bestellen/daniel

(Ik raad je aan de volledige tekst hieronder te lezen voordat je bestelt)

De Supplementenrollen

Bij Nutrirol hebben we drie specifieke supplementenbundels samengesteld die van pas kunnen komen bij een ketogeen dieet:

  1. Ketose-dieet Rol:
    Deze bundel is specifiek ontworpen voor degenen die een ketogeen dieet volgen. Het bevat essentiële supplementen die belangrijk zijn om tekorten te voorkomen en het lichaam optimaal te laten functioneren tijdens ketose. In deze rol vind je supplementen zoals magnesium, calcium, zink, omega 3 en multivitaminen. Deze elementen ondersteunen niet alleen de algemene gezondheid, maar helpen ook bij het behouden van energie, het stimuleren van de hersenfunctie en het onderhouden van spieren en botten.
 
  1. Fat-loss Rol:
    Samengesteld met het oog op gewichtsverlies, bevat deze rol supplementen die een positieve invloed kunnen hebben op het gewichtsverliesproces en het cholesterolniveau. Geïnspireerd door de adviezen van Tim Ferriss, is deze bundel ontwikkeld om het afvalproces te optimaliseren en te versnellen, terwijl het lichaam wordt voorzien van de nodige voedingsstoffen voor een gezonde stofwisseling.
 
  1. Combi-rol:
    Deze rol combineert het beste van beide werelden. Als je zowel de basis- als de afvalondersteuning wilt, biedt de Combi-rol een gebalanceerde combinatie van de supplementen uit de Ketose-dieet Rol en de Fat-loss Rol. Het is de perfecte keuze voor degenen die een ketogeen dieet willen volgen en tegelijkertijd hun gewichtsverlies willen maximaliseren.
Meer info?

Een meer uitgebreide beschrijving van de rollen en de supplementen vind je hier

Bestellen?
Gebruik dan deze link: https://www.nutrirol.nl/bestellen/daniel

Hoe Nutrirol Werkt

Bij Nutrirol worden de supplementen geleverd in zakjes, die zijn opgerold voor gemakkelijke opslag en gebruik. Elk zakje bevat precies de supplementen die je dagelijks nodig hebt, wat het overzichtelijk en eenvoudig maakt. Bovendien zijn de supplementen bij Nutrirol doorgaans voordeliger dan vergelijkbare producten in winkels.

Kwaliteitsgarantie

Nutrirol maakt alleen gebruik van gecertificeerde supplementen. Ze dragen het Informed Sports of Informed Choice keurmerk en ondergaan strenge controles. Dit verzekert je van de zuiverheid en hoge kwaliteit van de supplementen.

Speciaal voor het Ketogeen Dieet

In samenwerking met Nutrirol heb ik een op maat gemaakte bundel ontworpen specifiek voor het ketogeen dieet. Deze bundel is goed voor 28 dagen (4 weken) en kost € 17,92, wat neerkomt op slechts € 0,64 per dag. (Deze prijzen gelden voor de “Ketose-dieet Rol”)

Volg je het ketogeen dieet om je lichaamsvet te verlagen wil je de afval-resultaten optimaliseren? Dan kun je ook kiezen voor de Combi-rol. 

Verzendkosten en Besparingen

Verzendkosten bedragen € 4,95 per bestelling. Om de kosten zo laag mogelijk te houden, is het mogelijk om via de speciale Daniel Muller Coaching-pagina drie rollen tegelijk te bestellen. Hierdoor betaal je slechts één keer verzendkosten voor drie rollen en bespaar je € 9,90.

Hoe te Bestellen

Er is een speciale bestelpagina gemaakt voor klanten van Daniel Muller Coaching: https://www.nutrirol.nl/bestellen/daniel

Als je je aanmeldt, wordt er een account voor je aangemaakt, waarmee je de status van je bestelling kunt volgen en wijzigingen kunt doorvoeren. De betaling gebeurt via iDeal.

Let op: je zit niet vast aan een abonnement, en je bestelt alleen wat je nodig hebt. Als je bijna door je voorraad heen bent, kun je eenvoudig een nieuwe bestelling plaatsen. Het kan zijn dat je automatisch een mail van Nutrirol krijgt, waarin staat dat de nieuwe rol voor je is klaargezet. Wanneer je nog geen nieuwe rol wilt bestellen, dan mag je deze mail gewoon negeren. De rol wordt dan automatisch een week opgeschoven. Je kunt de mail op deze manier blijven negeren, zolang je wilt, zonder dat hier consequenties of verplichting aan zitten. Zolang je niks betaald, zal Nutrirol ook niks versturen. Je bent dus nergens toe verplicht. 

Startdatum en Levering

Aantal rollen

Bij sommige bestellingen ontvang je in plaats van drie rollen, twee rollen. Deze rollen zijn dan voor een periode van 6 weken, in plaats van 4 weken, maar je krijgt dezelfde hoeveelheid supplementen voor een totale duur van 12 weken.

Datum op de zakjes

Op de zakjes van de rollen staat een startdatum, die altijd de eerstvolgende maandag na levering is. Afhankelijk van wanneer je de rollen ontvangt, heb je mogelijk de flexibiliteit om eerder te beginnen of later te starten dan de aangegeven startdatum.

Als je je rollen vroeger ontvangt:

Mocht je je rollen eerder ontvangen en wens je te beginnen voordat de officiële startdatum begint, dan is dat mogelijk.

Om dit te doen, neem je eenvoudigweg de supplementen uit de laatste zakjes van je laatste rol. Op de officiële startdatum ga je dan over op het eerste zakje van je eerste rol.

Bijvoorbeeld: Stel dat de startdatum op je rol 22 januari is en je hebt drie rollen besteld die doorlopen tot 15 mei. Als je de rol op 17 januari ontvangt, zou je normaal gesproken vijf dagen moeten wachten. In plaats daarvan kun je vanaf 17 januari de laatste zakjes van de laatste rol gebruiken, beginnend met 15 mei en terugtellen naar 14 mei, 13 mei, enzovoort. Op 22 januari begin je dan met het eerste zakje van de eerste rol.

Als je je rollen later ontvangt:

Mocht je de rollen na de officiële startdatum ontvangen, geen zorgen. Je kunt eenvoudig de zakjes van de dagen die al voorbij zijn losmaken en opzij leggen voor later gebruik. Begin vervolgens met het innemen van de supplementen vanaf de huidige datum. Wanneer je de laatste zakjes van de rol gebruikt hebt, kun je teruggaan naar de opzij gelegde zakjes. Op deze manier blijft de datum op de zakjes overeenkomen met de dag van inname.

Dit zorgt ervoor dat de datums op de zakjes flexibel zijn en je kunt beginnen met het innemen van je supplementen zodra je ze ontvangt.

Starten met het keto voedingsplan

Het is belangrijk om te vermelden dat je kunt beginnen met het Ketogeen voedingsplan, zelfs voordat je de supplementen hebt ontvangen. Het is echter wel belangrijk om je zoutinname te verhogen, zoals beschreven in de handleiding van het voedingsplan.

Dit zorgt ervoor dat je lichaam zich beter kan aanpassen aan het dieet terwijl je wacht op je supplementen.

Vragen en contact.

Heb je geen bevestigingsmail ontvangen na je bestelling?
De mail komt vaker in de ongewenste berichten map terecht.

Heb je nog vragen over je bestelling?
Neem dan gerust contact met mij op. Ik ben er om je te helpen.

WhatsApp: +31 (0)6 23874955

Email: info@daniel-muller.nlvoor