Supplementen

Bij het volgen van het Ketose-dieet is het zinvol om de volgende supplementen te gebruiken: Multi-vitamine, omega 3 visolie, magnesium, calcium en zink. Deze zullen er voor zorgen dat je lichaam makkelijker in ketose toestand komt. Ook zul je merken dat je dan sneller en beter resultaat zult behalen en meer energie zult krijgen.

Deze supplementen zijn eenvoudig te bestellen bij Nutrirol via onderstaande link. 

https://www.nutrirol.nl/bestellen/daniel 

(Wel raad ik je aan eerst de tekst hier onder helemaal te lezen)

Ik zal hier onder meer vertellen over Nutrirol en hoe je deze kunt bestellen.

Er zijn 3 rollen waar je uit kunt kiezen.
-De rol die ik adviseer is de rol met de naam “Ketose-dieet
-De “Fat loss” rol heeft supplementen die kunnen ondersteunen bij het afvallen en een positief effect kunnen hebben op het afvalproces en op het cholesterol.
-De “Combi-rol” is een combinatie van de rol “ketose-dieet” & “Fat loss”.

Wil je deze eigenschappen ook?
-Dan kun je kiezen voor de “Combi-rol” .

https://www.nutrirol.nl/bestellen/daniel

De Nutrirol

Bij Nutrirol krijg je de supplementen geleverd op een rol met zakjes. Per zakje zitten de supplementen verpakt die je per dag nodig hebt. Op deze manier hoef je niet meerdere potjes te bestellen en weet je zeker dat je alle supplementen voor die dag gepakt hebt. Bovendien zijn de supplementen bij Nutrirol veel voordeliger dan wanneer je vergelijkbare supplementen in de winkel zou kopen.

Nutrirol maakt gebruik van alleen gecertificeerde supplementen. De supplementen in de Nutrirol zijn allemaal gecertificeerd met het Informed Sports of Informed Choice keurmerk. Ze worden aan strenge controles onderworpen. Op deze manier ben je verzekerd dat de supplementen zuiver en van hoogste kwaliteit zijn.

Ik heb met Nutrirol besproken welke supplementen ik aanbeveel voor het Ketose-dieet. Hiervoor heb ik een rol op maat laten samenstellen zodat je precies dat binnenkrijgt wat nodig is bij het Ketose-dieet. 1 rol is voor 28 dagen (4 weken) en kost € 17,92, dit komt neer op € 0,64 per dag voor alle supplementen die je nodig hebt.

Per bestelling zijn de verzendkosten € 4,95. Om de kosten van de supplementen zo laag mogelijk te houden heb ik met Nutrirol geregeld dat het voor de deelnemers van het Ketose-dieet mogelijk is 3 rollen tegelijk te bestellen. Op die manier betaal je slechts 1 keer verzendkosten voor 3 rollen, en bespaar je € 9,90 aan verzendkosten. (Dit kunnen ook 2 rollen van 6 weken per stuk zijn, zie hier onder)

Er is een speciale pagina voor Daniel Muller Coaching gemaakt, om het bestellen van 3 rollen tegelijk mogelijk te maken. Ook is het inschrijfproces vereenvoudigd, je weet immers al welke supplementen je nodig hebt.

https://www.nutrirol.nl/bestellen/daniel

Na het invullen krijg je een bevestigingsmail. Heb je geen mail ontvangen? controleer dan je spam/ongewenste mail map. Ook daar geen mail? Neem dan even contact met mij op, dan zal ik het voor je navragen.

Ook zal er een account aangemaakt worden. Hiermee kun je de status van je bestelling volgen en wijzigingen doorgeven.

Je kunt betalen met IDeal. Je zit dan niet vast aan een abonnement, je krijgt slechts dat geleverd wat jij besteld hebt. Is je rol bijna op, dan kun je zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Je zult per mail automatisch een herinnering krijgen met de boodschap dat de nieuwe rol klaar staat. Deze zal pas gemaakt en verzonden worden zodra je betaald hebt. Zolang je niks betaald, zal er geen rol aangemaakt/verzonden worden. Wel zal je per mail herinnerd worden. Dit zijn automatische mails.

Aantal rollen
Het kan zijn dat je in plaats van 3 rollen, 2 rollen krijgt. Dit zullen dan 2 rollen zijn van ieder 6 weken, in plaats van 3 rollen van 4 weken. Dit komt uiteindelijk op hetzelfde neer. Je hebt dan voor 12 weken in totaal aan supplementen.

Startdatum op de rol
De startdatum op de rol zal altijd de eerst volgende maandag zijn, na levering. De rollen eerder geleverd worden dan de startdatum. Je zou al eerder kunnen starten met het nemen van de supplementen. Dit kun je als volgt doen:

Stel de stardatum op de rol is 22 januari. Als je 3 rollen besteld hebt, dan zal deze doorlopen t/m 15 mei. Als je de rol dan al eerder in huis hebt. Bijvoorbeeld 17 januari. Dan zou je normaal gesproken 5 dagen moeten wachten, omdat anders de datum niet meer klopt op de zakjes.

Wat je dan zou kunnen doen; Je zou dan vanaf 17 januari t/m 21 januari de laatste zakjes van de laatste rol kunnen pakken. Je begint dan met 15 mei, dan 14 mei, 13 mei etc.. Op 22 januari kun je dan beginnen met het 1e zakje van de 1e rol. Die start immers op 22 januari.

Op die manier zal de datum op de zakjes vanaf 22 januari blijven kloppen en kun je al meteen starten met het nemen van de supplementen.