Ingrediƫnten:
Natuurlijke Pindakaas (body&fit) (Hier verkrijgbaar)
-Sambal (oelek)
-(Runder)Boullion
-Knoflook of knoflookpoeder
-Water
-Zoetstof (optioneel)

Je kunt er voor kiezen om in plaats van noten, pindakaas te eten. Voor de hoeveelheid pindakaas kun je het gewicht aanhouden dat in je schema staat bij pinda’s. Kies dan het liefst voor de natural pindakaas van body&fit shop, deze is gemaakt van 100% pinda’s zonder toevoegingen.

Breng water aan de kook.Doe de afgewogen pindakaas in een kommetje. Voeg hier langzaam water aan toe en meng dit. Blijf water toevoegen tot je de gewenste dikte hebt bereikt. Verkruimel een beetje boullion en meng de rest van de ingrediƫnten door de saus. Omdat er normaalgesproken ketjap manis aan de pindasaus wordt toegevoegd heeft deze normaal gesproken een zoete smaak. Wil je dat jouw pindasaus ook zoet smaakt, dan zou je eventueel een paar druppels zoetstof kunnen toevoegen.