Cadeaukaart Spaaractie

Spaar voor een Bol.com Cadeaukaart met het schrijven van een review en het delen van jouw resultaten.

Graag wil ik zoveel mogelijk mensen bereiken en helpen een gezonde keto-leefstijl aan te leren.
Hierbij is het delen van resultaten en reviews erg waardevol.
Daarom kun je met het delen van jouw resultaten en het schrijven van een review sparen voor een Bol.com Cadeakaart.

(Bij Bol.com is bijna alles te krijgen. Mocht je liever een ander soort waardebon willen? Geef dat dan aan, wellicht is dat ook mogelijk.

 

Hoe werkt het?

Met het delen van resultaten en het schrijven van een review spaar je punten. Heb je 10 punten? Dan krijg je een waardebon twv €10,-
Hier onder vind je uitleg over het delen van resultaten en het schrijven van een review.
Heb je het resultaten-formulier ingevuld of heb je een review geschreven? Stuur mij dan een berichtje via WhatsApp, zodat ik de punten kan bijhouden. Je kunt mij bereiken op 0623874955

 

Delen van Resultaten.

Heb je mooie resultaten behaald met keto? Dan zou het super zijn wanneer ik jouw resultaten mag delen. Het delen van resultaten werkt namelijk zeer motiverend voor de andere keto-ers en voor mensen die ook baat zouden hebben bij een keto leefstijl.
Mag ik jouw resultaten delen? Dan spaar je ook hiermee voor punten. Je kunt je op meerdere manieren punten verdienen wanneer ik je resultaten mag delen.
Je kunt je resultaten invullen via het resultaten-formulier: https://daniel-muller.nl/resultaat/

Eerste voortgang (3 punten):
Wanneer je start met keto, zijn er al snel mooie resultaten te behalen. Je kunt de eerste week/weken veel gewicht verliezen. Bovendien zijn de gezondheidsvoordelen vaak al snel te merken. Mag ik jouw eerste voortgang delen? Dan verdien je hier 3 punten mee.

Update (2 punten)
Door het plaatsen van updates, kan men zien hoe het proces verloopt wanneer men met de keto leefstijl start. Bovendien kan het een mooie motivatie zijn om regelmatig een update te plaatsen van je resultaten. Je hebt dan een stok achter de deur.
Bij elke update verdien je 2 punten.

Voor- en na-foto (5 punten)
Ben je al langere tijd bezig met keto, heb je mooie resultaten behaald en is er al een duidelijk verschil te zien op de foto’s? Dan kun je hier 5 punten mee verdienen.

Opnieuw plaatsen oude-resultaten (1 punt)
Ook het delen van oude resultaten kan motiverend werken. Mag ik je resultaten in de toekomst nogmaals delen? Dan verdien je elke keer weer 1 punt.

 

Reviews Schrijven.

Ben je tevreden over het persoonlijke keto voedingsplan en mijn werkwijze? Dan zou ik het heel leuk vinden wanneer je een review wilt schrijven. Bovendien spaar je dan meteen voor punten. Je kunt zowel een review schrijven op Google als op Facebook. Op die manier heb je samen al 4 punten.

Heb je een recensie geschreven? Stuur mij dan een foto hiervan via WhatsApp, dan zal ik je de punten toekennen. 

Hier onder de informatie over het schrijven van een review:

Google Review (2 punten)
Je zou mij een groot plezier doen als je Daniel Muller Coaching op Google 5 sterren wilt geven als ook een review te schrijven. Dit is heel belangrijk voor mij, gezien Google zich hierop baseert om Daniel Muller Coaching bij een zoekfunctie meer bovenaan te plaatsen.
Uitleg hoe je dit kunt doen vind je hier: https://daniel-muller.nl/recensie/

Facebook Review (2 punten)
Een groot deel van de mensen komen bij mij via Facebook. Daarom zou ik er zeer mee geholpen zijn indien je ook hier een review voor me zou willen schrijven. Dat kan via: https://www.facebook.com/pg/danielmullercoaching/reviews

 

Ben je niet geheel tevreden?

Stuur mij dan een bericht of geef dit aan op het (anoniem) feedback formulier. Op die manier kan ik met de feedback aan de slag en jou nog beter helpen. Het (anoniem) feedback formulier vind je hier: https://daniel-muller.nl/feedback/