<Samenvatting>

Wil Wolfs is in 3 maanden 25 kg afgevallen. Hij heeft inmiddels een gezonde leefstijl ontwikkeld waarmee hij makkelijk op gewicht blijft.

</Samenvatting>

 

Zijn/Haar verhaal:

“Nu 3 maanden na mijn start met het Ketose-dieet, ben ik 25 kg kwijt en voel me super. Mijn doel is bereikt, ik heb nu een weg gevonden om stabiel te blijven qua gewicht. In 3 maanden tijd is mijn gehele eet en drink patroon veranderd. Dit had ik voorheen zelf niet voor mogelijk gehouden. Ik heb totaal geen behoefte meer aan frisdrank. Ook tussendoortjes als Mars, koekjes doen me helemaal niets meer. Ik voel me er super goed bij en dat blijft.

Als ik nu eet dan zit ik na een kleine portie vol. Voorheen bleef ik eten en snoepen. Pasta’s at ik wekelijks. Nu zeldzaam en ik mis het niet. Groente en vlees bevalt me prima. Sinds een week of 4 eet ik in de middag Atkins brood 2 sneetjes p/d. Dit bevalt me prima. Ik blijf verder gewoon doorgaan met dit leefpatroon gewoonweg omdat ik me een stuk fitter voel.

Daniel bedankt alvast voor je hulp en je komt voorlopig nog niet van me af..”

Facebook
WhatsApp