Zoom Opnames

Hoelang mag je zo laag in kcal eten?

Na hoeveel tijd en/of minder kg laat je je voedingsplan evt. bijstellen?

Als je af en toe cacao gebruikt (bijv. in bloemkoolpap) vul je dit dan in bij keuzecategorie 4?

"Ik kan wel een nieuwe kickstart gebruiken om af te vallen met keto..."

“Ik kan wel een nieuwe kickstart gebruiken om af te vallen met keto en weer goed met het schema te beginnen. Ik merk dat al maanden de klad erin zit en kan moeilijk de motivatie opbrengen. Ik eet geen khd maar te veel en te vet. Een zak kaasblokjes en een hele fuet droge worst gaan er geregeld nog na het avondeten doorheen…”

Is er een handigheid voor het toepassen van de hoeveelheden en het omrekenen?

“Ik ben mbv een ander soort ketodieet al veel afgevallen. Omdat ik datzelfde dieet al lang heb gevolgd, wilde ik graag eens een ander dieet uitproberen waarbij je wat meer zelf richting kan zoeken naar gerechten. Het toepassen van de hoeveelheden en het daarbij steeds moeten omrekenen vind ik nog wel een heel lastig dingetje. Is daar een handigheid voor?”

"Ik wil graag overgaan naar vegan keto"

” Sinds 6 maanden volg ik met succes jouw plan en eet ik vegetarisch keto. Ik ben ondertussen 20 kg kwijt, nog minstens 10 kg te gaan. Maar ik wil graag overgaan naar vegan keto, liefst met zoveel mogelijk lokale producten. Dus geen zuivel en geen eieren, maar liefst ook geen avocado (omwille van de ecologisch redenen). Over de noten wil ik graag nog onderzoek doen welke binnen mijn ecologische voetafdruk passen. Is mijn idee realistisch? Hoe kan ik dit best aanpakken?”