Naar aanleiding van de berichten die ik krijg van deelnemers die zich langere tijd geleden hebben aangemeld en weer willen starten met keto;

Ten eerste; super dat je keto weer wilt gaan oppakken! Ik ben overtuigd van de ketogene leefstijl en alle voordelen die deze biedt voor de gezondheid.

Het aanleren van een gezonde leefstijl, gaat vaak met vallen en opstaan. Soms lukt het niet meteen bij de 1e poging. Zie dit niet als falen, maar zie dit als leer moment. Zolang je niet opgeeft, zal jij ook jij jouw doel bereiken. Heb je ergens moeite mee? Stuur mij dan een bericht, dan zal ik mijn uiterste best doen jou zo goed mogelijk te helpen.

Het voedingsplan

Zoals ik ook verteld heb op mijn website en de e-mail, is het belangrijk om het voedingsplan te evalueren, en indien nodig aan te passen zodat deze helemaal aansluit bij de persoonlijke behoeften van jouw lichaam. (Dit is gratis)

Daarvoor is het belangrijk om de volgende gegevens goed bij te houden en door te geven:
1) Buikomvang
2) Gewicht
3) Energieniveau
4) Hongergevoel
5) Voor- en Na-foto (niet verplicht, maar wel zeer aan te raden)

Met behulp van deze gegevens weet ik hoe ik jouw voedingsplan kan aanpassen zodat deze nog beter aansluit bij jouw persoonlijke behoeften. Op die manier kan ik jouw ook het beste adviseren en begeleiden.

Er zijn echter ook deelnemers die zich lange tijd geleden hebben aangemeld, gestopt zijn met keto en weer willen starten.

Indien er veel veranderd is qua gewicht, leefstijl, vetpercentage etc. zullen de gegevens niet meer kloppen.

Speciaal voor deelnemers die al eens een plan hebben laten samen stellen heb ik een actie.

Actie 50% korting op een nieuw plan. (Enkel voor oud-deelnemers)

De 2.0-versie van het  persoonlijk voedingsplan.
Heb je al eens een plan laten maken en wil je graag een nieuw plan berekend op je huidige situatie?
De kun je het intakeformulier opnieuw invullen, zodat je meteen de juiste gegevens hebt in je voedingsplan en meteen weer een goede start kunt maken.

Je krijgt dan een plan op basis van de meeste nieuwe & verbeterde versie.

In de meer dan 6 jaar tijd dat ik persoonlijke keto voedingsplannen op maat maak, heb ik namelijk niet stil gezeten. Het voedingsplan is al meerdere malen vernieuwd en verbeterd.

Verbeterpunten zijn onder andere:
-Meer verschillende productkeuzes
-Overzichtelijker
-4 dagindelingen met de exacte hoeveelheden aangepast op jouw persoonlijke behoeften.
-4 variaties van dagindelingen, gebaseerd op de hoeveelheden uit jouw persoonlijk plan. (Zo heb je in totaal dan 8 dagindelingen die je zou kunnen overnemen)
-Dagelijkse afstreeplijst gebaseerd op jouw persoonlijk plan. Hiermee zie je in 1 oogopslag wat je die dag al gegeten hebt en wat je nog dient te eten.

Wanneer jij je opnieuw aanmeld betekend dit dat ik een geheel nieuw voedingsplan moet maken en alle berekeningen opnieuw zal moeten doen.
Hoewel het mij evenveel tijd kost als het samenstellen van een nieuw voedingsplan. Wil ik iedereen stimuleren een goede nieuwe start te maken.
Om deze reden krijgen oud-deelnemers een geheel nieuw en verbeterd persoonlijk voedingsplan voor de helft van de prijs. (€44,50 in plaats van €89,-)

Wil je hiervoor in aanmerking komen? Stuur mij dan een bericht via Whatsapp, dan krijg je van mij een kortingscode. Je kunt mij bereiken op: 0623874955

Persoonlijke begeleiding

Vaak weten we heel goed wat we wel en niet moeten doen op het gebied van voeding. Ondanks deze kennis, lukt het niet altijd om dit ook te doen.

Merk je dat het lastig vind om je aan het voedingsadviezen te houden?

Dan is het ook mogelijk om persoonlijke consulten bij mij te boeken. Dan kan ik je precies met datgene helpen waar je tegen aan loopt. Ik kan dan met je meedenken en je tips geven. En je hebt een stok achter de deur. Als je aanvullend verzekerd bent krijg je dit in de meeste gevallen ook vergoed.

De vergoedingen kun je vinden op:https://gewichtsconsulenten.nl/vergoeding-via-je-zorgverzekering

Info over persoonlijke coaching: https://daniel-muller.nl/coaching

Voor meer info kun je mij ook een bericht sturen.