Wat kun je verwachten van het persoonlijk keto voedingsplan?

Een plan gebaseerd op jouw persoonlijke doelen, voorkeuren en behoeften.
Aan de hand van een aantal gegevens die ik vraag in het intakeformulier (onder andere lengte, gewicht, schatting vetpercentage, mate van fysieke activiteit), Maak ik een berekening van het  calorieverbruik en het aantal voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft. Ook vraag ik je wat je doelen zijn en hoe snel je wilt afvallen (indien afvallen je doel is). En ik houd rekening  met je voedselvoorkeuren; lust je bijvoorbeeld geen avocado, dan verwerk ik deze niet in je voedingsplan. Op die manier hoef je geen producten te eten die je niet lekker vindt.

Op eenvoudige wijze een gezonde leefstijl
Op basis van deze gegevens stel ik een persoonlijk voedingsplan voor je samen. Je krijgt van mij een plan waarin je elke dag uit een aantal categorieën kunt kiezen wat je die dag wilt eten. Per optie heb ik precies voor jou berekend hoeveel je hiervan kunt eten zodat je de juiste hoeveelheid voedingstoffen binnen krijgt die je nodig hebt om jouw doel te behalen. Op die manier hoef je zelf niks meer uit te zoeken, na te rekenen en weet je zeker dat het allemaal klopt. Het voedingsplan is gericht op het aanleren van een gezonde leefstijl, zodat je ook op de lange termijn goede resultaten zult behalen en behouden.

Support en evaluatie van jouw plan zorgt voor de best mogelijke resultaten.
Samen met het voedingsplan lever ik een duidelijke handleiding  en een aantal voorbeeld dagindelingen om je alvast goed op weg te helpen. Heb je daarna nog vragen, dan kun je deze altijd stellen. Bij de levering van het voedingsplan stuur ik ook een email waar in dit alles wordt uitgelegd. Na dat je gestart bent evalueren wij je voortgang en het voedingsplan. Op die manier kan ik je tijdens het proces bijsturen en het voedingsplan kosteloos voor je aanpassen, mocht dit nodig zijn. Op die manier ben je verzekerd dat het voedingsplan aansluit bij jouw behoeften en je de best mogelijke resultaten behaald.

Een uitleg over de voorbeeld-dagindelingen vind je hier: https://daniel-muller.nl/uitleg-dagindelingen/

WhatsApp Groep Support.
Tijdens het volgen van het ketose-dieet sta je er niet alleen voor. Je krijgt namelijk toegang tot de speciale WhatsApp groep (indien je dit wilt). Hierin worden dagelijks waardevolle tips, informatie en recepten gedeeld. Ook kun je hier met al je vragen terecht. Zelf ben ik ook actief in deze groep om vragen te beantwoorden en jou van belangrijke informatie te voorzien.