Persoonlijke coaching

Met behulp van jouw persoonlijk keto voedingsplan, weet je precies wat en hoeveel je kunt eten zodat je datgene binnenkrijgt dat nodig is om jouw doelen op een gezonde manier te bereiken. 
Daarnaast kun je al je vragen stellen in de WhatsApp groep.

Heb je toch behoefte aan extra begeleiding?

Dan kan is het mogelijk om een persoonlijk coaching-gesprek bij mij in te plannen.

Tijdens dit gesprek help ik je om verder te komen bij het behalen van jouw doelen. We zullen datgene behandelen waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

Hierbij gebruik ik de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn Master opleiding “Social & Health Psychology” en jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen naar een gezondere leefstijl, onder andere als psycholoog binnen een Obesitas kliniek.

Benieuwd waar ik je mee kan helpen? Hier een aantal  themas: https://daniel-muller.nl/themas/
 
Coaching-gesprekken kunnen plaats vinden op locatie (Heerlen) of via telefoon of video-gesprek.

*Indien je aanvullend verzekerd bent, heb je in de meeste gevallen recht op volledige vergoeding. Je betaald ook geen eigen risico. (Het kost je dus niets)

Een overzicht van de vergoedingen vind je op: https://gewichtsconsulenten.nl/vergoeding-via-je-zorgverzekering

Kun je extra hulp gebruiken?
Neem contact met mij op, dan help ik je graag!
 
Ook voor meer informatie kun je contact met mij opnemen:
WhatsApp: 0623874955
Email: info@daniel-muller.nl
Contactformulier: (klik hier)

Tarieven
60 minuten: €75,-
30 minuten: €50,-
15 minuten: €35,-
Inclusief BTW en voorbereiding.

 

Hier onder vind je ervaringen van mensen die bij mij zijn geweest voor een coaching-gesprek.

Deze ervaringen zijn geplaatst met toestemming van deze personen. Ik zal nooit iets plaatsen zonder hier van tevoren toestemming voor te vragen. Indien je het leuk vind mag je je ervaringen delen, dit is uiteraard niet verplicht.

Angelique
“Het gesprek met Daniel heb ik ervaren als zeer prettig en professioneel. Daniel is een vriendelijke jongeman, een warm welkom, in een nette omgeving. Hij luistert goed naar je verhaal.”
Vertel kort iets over jezelf:
Ik struggel ! Dus waarom zou ik geen hulp gaan zoeken. Gebrek aan tijd, gebrek aan vertrouwen in mezelf, het vooruit schuiven van “mezelf aanpakken”. Zoals zoveel mensen heb ik het druk op het werk, zoals zoveel mensen wil ik graag een leuk sociaal leven, en zoals zoveel mensen heb ik overgewicht, en zoals waarschijnlijk ook zoveel mensen val ik weer terug in oude gewoontes na 5kg afvallen, of na die te leuke vakantie. Ik heb gewoon hulp nodig, ik kan dit niet alleen.

Ik ben Angelique, op weg naar mijn 51e verjaardag volgende week. Ik heb een drukke baan, dus het vinden van een goede balance is belangrijk, ik verlies mezelf snel in details en kan moeilijk loslaten. Met als gevolg dat ik door de stress sporten en goed voor mezelf zorgen op een laag pitje zet. Ik hou van het lekkere leven, een lekkere lunch of een gezellig dineetje sla ik niet graag over. Ik hou van gezelligheid, en dus vooral die combinatie.
Mijn doel voor 2020 is weer een lekkere 10k kunnen hardlopen, en als ik eerlijk zou ik graag 20-25kg willen afvallen.


Wat is de reden dat je gebruik hebt gemaakt van een coaching-gesprek, wat was je hulpvraag?
Ik worstel ! Dus opzoek gegaan naar begeleiding.

Wat heb je geleerd tijdens het gesprek?
Duidelijk dat “de hulpvraag” voor iedereen anders is. Daniel geeft goede en constructieve feedback waar ik wat mee kan. Het maken van een plan van aanpak, helder hebben waar de trigger punten zitten en deze aanpakken.
Het is dus noodzaak een plan op te stellen, daardoor hou ik de plannen die ik heb niet vaag. Geen plannen op papier, blijven vaag. Graag willen afvallen of graag weer willen hardlopen en de 10k doen daar moet een plan voor zijn anders gaat het niet gebeuren.


Hoe denk je dat dit jou gaat helpen in de toekomst?
Ik denk dat deze manier van coachen mij gaat helpen om te zorgen dat ik niet terugval in oude gewoontes. Omgaan met voor mij moeilijk situaties en terug naar een gezond gewicht is wat ik graag wil bereiken. Het bespreken van de doelstellingen, en de progressie zal mij helpen op de rails te blijven.

Hoe heb je het gesprek ervaren?
Het gesprek met Daniel heb ik ervaren als zeer prettig en professioneel. Daniel is een vriendelijke jongeman, een warm welkom, in een nette omgeving. Hij luistert goed naar je verhaal.

Heb je in eerste instantie getwijfeld om een gesprek in te plannen?
Neen

Wat heeft je doen besluiten een gesprek in te plannen?
Door de duidelijke website en Facebook pagina had ik al een goed gevoel bij de aanpak van Daniel. Het heeft me daarom ook niet weerhouden om een gesprek in te plannen.

Was het gesprek zoals je van tevoren had verwacht?
Door alles wat ik al gelezen had op de website en Facebook pagina had ik al positief gevoel. Na het gesprek voelde ik dat ik zeker bij Daniel terug wilde komen, dus een vervolg gesprek is ingeplant.

Zou je anderen aanbevelen om gebruik te maken van een coaching-gesprek?
Ik zou anderen absoluut aanbevelen een coaching gesprek aan te gaan. Persoonlijk denk ik dat het helpt om te zorgen dat je op de rails blijft, en daarmee een stok achter de deur hebt.
 
Lydia
Ik heb geleerd het plan iets meer los te laten. En dat het helemaal niet zo moeilijk is als het lijkt. Toen Daniel mij dat had uitgelegd, voelde ik dat de last van mijn schouders viel”
Vertel kort iets over jezelf:
ik ben Lydia en ben sinds oktober bezig met keto leefstijl. Het ging de eerste maand goed, maar daarna niet echt meer. Ik merkte dat ik in paniek raakte door dat ik te strak met de lijsten bezig was. En dan vooral met het berekenen, wat mij niet echt lukte.

Wat is de reden dat je gebruik hebt gemaakt van een coaching-gesprek, wat was je hulpvraag?
Mijn hulpvragen waren; hoe kan ik het beste omgaan met het voedingsplan. Ik maakte het mijzelf veel te moeilijk. Ik ben geen rekenaar, dus raakte in paniek van het berekenen.
Mijn 2e hulpvraag was het werken aan het beeld die ik mijzelf voor hield, die negatief was.


Wat heb je geleerd tijdens het gesprek?
Ik heb geleerd het plan iets meer los te laten. En dat het helemaal niet zo moeilijk is als het lijkt. Toen Daniel mij dat had uitgelegd, voelde ik dat de last van mijn schouders viel.
Ook heeft hij mij t.a.v. mijn gedachten (zelfbeeld) en piekeren goed kunnen helpen. Ik heb geleerd om als ik pieker, dit meteen te noteren en het een dag later te lezen. Dat ik gewoon wat liever mag zijn voor mijzelf was mijn conclusie.


Hoe denk je dat dit jou gaat helpen in de toekomst?
Het helpt mij om t.a.v. van het plannen, om niet te streng te zijn maar wel gefocust. En datzelfde geld ook voor mijzelf.

Hoe heb je het gesprek ervaren?
Ik heb het gesprek met Daniel als heel prettige ervaren en dat maakte dat de tijd vloog.

Heb je in eerste instantie getwijfeld om een gesprek in te plannen?
Nee totaal niet. Het moment dat ik op Facebook zag dat Daniel consulten gaf heb ik hem een mail gestuurd.

Wat heeft je doen besluiten een gesprek in te plannen?
Ik heb het besluit genomen omdat Ik tegen zaken aan liep en het gevoel had dat ik er niet echt uit zou komen.

Was het gesprek zoals je van tevoren had verwacht?
Ik had totaal geen idee hoe het gesprek zou lopen of zijn.

Zou je anderen aanbevelen om gebruik te maken van een coaching-gesprek?
Ja zeker, vooral omdat het je meer duidelijk kan geven waar je tegen loopt. Maar ook t.a.v. het plan kun je gewoon 1 op 1 vagen stellen. Ik kon het helaas niet van mijn zorgverzekeraar terug krijgen, heb het uit eigen zak betaald en dat was het zeker waard.
 

Petra
Ik kan het iedereen aanraden om gebruik te maken van een coaching-gesprek. Ondanks de informatie die je krijgt via de groeps-app, is het fijn om vragen te stellen die zijn toegespitst op je eigen situatie. En praten is nog steeds zoveel fijner en makkelijker dan chatten via een app.

Vertel kort iets over jezelf:
Hallo. Ik ben Petra. 58 jaar oud. Ik tob al jaren met mijn gezondheid, waaronder vermoeidheidsklachten en darmklachten. Vijf jaar geleden ben ik gestart met een koolhydraat-arm eetpatroon. Dat heeft mij in de goede richting geholpen, maar het laatste jaar merkte ik dat ik hier niet verder mee kwam. Via internet kwam ik op het Keto-dieet en besloot ik dit te gaan volgen. Omdat ik behoefte had aan ondersteuning kwam ik bij Daniël terecht. Negen weken geleden ben ik gestart met het volgen van (zijn) mijn voedingsplan. Inmiddels ben ik 6 kilo lichter en voel ik me een stukje energieker.

Wat is de reden dat je gebruik hebt gemaakt van een coaching-gesprek, wat was je hulpvraag?
Ik wilde graag wat meer informatie over o.a. hoe ga ik verder met dit eetpatroon als ik op gewicht ben en ik had nog een aantal detailvragen. Ik wilde dat liever in een face-to-face gesprek doen en aangezien Heerlen vanuit Rotterdam een mijl op zeven is, was een videogesprek een fijne optie.
Vooraf heb ik al mijn vragen opgestuurd naar Daniël, zodat hij zich op het gesprek kon voorbereiden en we heel effectief de vragen 1 voor 1 konden behandelen.


Wat heb je geleerd tijdens het gesprek?
Daniël stuurt er op aan dat ik zelf deskundig ga worden over het keto-eetpatroon en over mijn eigen lichaam. Hij maakt duidelijk dat hij geen voedingsmiddelen verbiedt, maar dat ik zelf verantwoordelijk ben voor wat ik in mijn mond stop. Dat vind ik zelf ook fijn.
Ik had bijvoorbeeld een vraag over het drinken van een latte macchiato. Dat is in het verleden voor mij altijd een verwenmoment geweest. Samen met hem heb ik uitgeplozen wat de verschillende componenten (koffie, zoetjes en melk) in het lichaam kunnen teweegbrengen. Doordat ik nu weet wat de mogelijke gevolgen zijn als ik een latte drink, dan kan ik ten eerste kijken wat dit in mijn lichaam doet en ten tweede of ik bereid ben de gevolgen hiervan te dragen.

Hoe denk je dat dit jou gaat helpen in de toekomst?
Door deskundiger te worden over voeding en over mijn eigen lichaam (waar kan ik wel en niet goed tegen) heb ik de controle over hoe ik mijzelf en mijn lichaam voedt. Dat geeft een heel fijn gevoel. Bovendien blijf ik dan niet afhankelijk van een voedingsplan, maar kan mijn eigen voeding plannen.

Hoe heb je het gesprek ervaren?
Ik vond het een fijn gesprek. Daniël nam mijn vragen serieus en dacht goed met mij mee. Hij stond open voor mijn verhaal en ik voelde mij gehoord. Bovendien merkte ik dat hij zeer deskundig is op het gebied van het keto-eetpatroon en in het begeleiden van mensen. Ik voelde me echt geholpen.-Anoniem
“Op internet en Facebook is veel informatie te vinden maar ook omdat ik zelf vanuit een achtergrond van voedingsleer en dietiek opereer neem ik liever mijn informatie aan van een professional dan random mensen van Facebook.”

Vertel kort iets over jezelf:
Ik ben sinds 2010 actief met voeding bezig na jaren lang gerommel met ziekte , overgewicht en ongemak. Ik was en ben er nog steeds van overtuigd dat de basis van gezondheid begint bij gezonde voeding. Echter is voeding zo persoonsafhankelijk dat het juiste voedingspatroon vinden een hele klus kan zijn. Daarom ben ik voedingsleer gaan studeren en inmiddels door gaan studeren om als volwaardig natuurgeneeskundig therapeut ( waar orthomoleculaire voeding een onderdeel van is) een goed inzicht te krijgen wat voor zowel mijzelf als mijn toekomstige patiënten de juiste aanpak is. Van alle voedingspatronen en diëten waar ik over gelezen en zelf uitgeprobeerd heb, had ik nog nooit van het ketogene dieet als voedingspatroon gehoord. Vanuit de krachtsport ken ik het ketose verhaal als tijdelijke inzet om droog te trainen voor de wedstrijd, maar als levensstijl was het mij onbekend.

Wat is de reden dat je gebruik hebt gemaakt van een coaching-gesprek, wat was je hulpvraag?
Ik ben ongeveer 9 maanden bezig met het ketose dieet en liep regelmatig tegen obstakels aan. geen progressie in gewichtsafname, af en toe enorme spierzwakte, bijzonder hoge urineproductie en soms zo flauw dat ik niet op woorden kon komen. Op internet en Facebook is veel informatie te vinden maar ook omdat ik zelf vanuit een achtergrond van voedingsleer en dietiek opereer neem ik liever mijn informatie aan van een professional dan random mensen van Facebook.

Wat heb je geleerd tijdens het gesprek?
De meerwaarde van het persoonlijk coaching gesprek lag bij mij bij het persoonlijk contact en de vriendelijke en professionele uitleg door Daniel

Hoe denk je dat dit jou gaat helpen in de toekomst?
het helpt mij om meer motivatie en inzicht te krijgen in wat voor mij persoonlijk de juiste (voedings-) keuzes zijn

Hoe heb je het gesprek ervaren?
als heel prettig, vriendelijk, professioneel

Heb je in eerste instantie getwijfeld om een gesprek in te plannen?
De kosten hielden mij in eerste instantie tegen

Wat heeft je doen besluiten een gesprek in te plannen?
Mijn verzekering vergoedt het volledige bedrag

Was het gesprek zoals je van tevoren had verwacht?
Nee ik ging er met een open mind in

Zou je anderen aanbevelen om gebruik te maken van een coaching-gesprek?
Zeker. het kost je geen geld maar het levert je zo veel meer op! Zeker mensen die nog weinig inzicht hebben in wat nou gezonde voeding is, hoe het lichaam werkt en verwerkt en welke opties er allemaal zijn om een passend persoonlijk voedingspatroon te implementeren 

-Coby
“Ik zocht dus naar kennis en kunde mbt het niet meer zo sterk afvallen en toch de juiste balans in de keto-lifestyle en de benefits voor mijn hormonen.”

Vertel kort iets over jezelf:
Hoi, hier een Friese mama van 2 jongens (8 en 3 jaar) die de laatste jaren door zwangerschappen en privé omstandigheden veel kilo’s extra verzameld heeft.
Een stuk of 20 kilo’s om precies te zijn. Tsjah het is tijd om ze los te laten. Ook het roken heb ik sinds 2 maanden vaarwel gezegd. Ik ga voor een vernieuwde betere versie van mezelf. Die lekker kan stoeien met de jongens, maar ook fijn in mijn vel zit! Want tsja die 20 kilo extra en privé omstandigheden doen natuurlijk ook wat in je hoofd.

Wat is de reden dat je gebruik hebt gemaakt van een coaching-gesprek, wat was je hulpvraag?
Ik heb een mooi compleet pakket bij Daniel ingekocht waar ook een half uurtje coaching bij zat. Deze te besteden op een moment naar keuze. Na 2 weken ongeveer bezig te zijn met het plan/schema. Werd ik mezelf bewust van bepaalde zaken. Ik kwam er achter dat ik eigenlijk zonder dat ik het wist misschien een eetstoornis aan het ontwikkelen was/ben. Niet goed.. en ook eventjes schrikken. Wat gebeurde er dan?…. na een dag met stress/zorgen/ emoties/ teleurstelling. Ben ik niet meer te stoppen alles wat voedsel is verdwijnt in mijn mond.. (En dit savonds) net zolang totdat er echt echt echt niks meer bij past. Dus tsjah dat zal de reden zijn geweest dat er nu “opeens” 20kg extra aanzit.

Wat heb je geleerd tijdens het gesprek?
Dus na een afspraak te hebben gemaakt .. via beeldbellen een fijn en productief gesprek gehad. Alle facetten die belangrijk zijn om tot de kern te komen van mijn eetprobleem hebben we aangetikt.
Ik kon goed mijn verhaal kwijt er werd geluisterd door Daniel maar ook hele fijne handvatten aan gereikt.
We kwamen tot de conclusie dat ik minder in mijn hoofd moet gaan zitten en dingen soms zijn wat ze zijn. (Acceptatie)
Maar ook dat ik niet altijd overal controle op kan hebben..
Verder mocht ik in mijn emotie duiken dit op tijd kunnen herkennen! En dan hier op participeren.
Zodat ik aan het einde van de dag niet hoef te eten omdat het zo’n rotdag was!
Maar kan handelen zodat er morgen een nieuwe dag is met nieuwe rondes nieuwe kansen en geleerd heb eerder uit de emotie te stappen.

Hoe denk je dat dit jou gaat helpen in de toekomst?
Ik heb met Daniel afgesproken een soort van dagboekje bij te gaan houden.
Op deze manier hoop ik te gaan herkennen wat voor mij de triggers zijn om me helemaal vol te proppen met voedsel.
Vandaar uit natuurlijk deze eetbuien om te zetten naar positieve ontwikkeling.

Hoe heb je het gesprek ervaren?
Het gesprek was voor mij zeer open en eerlijk! Goede inzichten gekregen. Kundig!

Heb je in eerste instantie getwijfeld om een gesprek in te plannen?
Nee sinds ik met dit programma gestart ben vind ik dat alles open en eerlijk verloopt. Had dus alle vertrouwen en geen hoge drempel om een afspraak te maken.

Wat heeft je doen besluiten een gesprek in te plannen?
Dit heb ik eerder al aan gegeven. Ik kwam ter ontdekking dat ik mezelf een eetstoornis aan het aanmeten was/ben. Tsjah… dat is een reden om aan de bel te trekken lijkt mij.

Was het gesprek zoals je van tevoren had verwacht?
Tsjah het is natuurlijk erg privé waar je over gaat praten. En ja ik vond het best wel eventjes spannend. En nee je weet niet wat je kan verwachten. Maar het viel me reuze mee. Door de juiste vraagstelling waren we al snel bij de kern en kon ik fijne handvaten krijgen.

Zou je anderen aanbevelen om gebruik te maken van een coaching-gesprek?
Jazeker raad ik een coaching gesprek aan. Het is net eventjes het extra stukje wat in mijn geval echt nodig was/is. Want laten we eerlijk zijn. Het schema is eventjes uitzoeken wat/En hoeveelheden. Maar het achterliggende waarom je zoveel kg’s gegroeid bent. Is natuurlijk andere koek. Ik denk oprecht dat zo’n gesprek heel goed bijdraagt aan het afvallen van kilo’s-Emmy
“Ik zocht dus naar kennis en kunde mbt het niet meer zo sterk afvallen en toch de juiste balans in de keto-lifestyle en de benefits voor mijn hormonen.”

Vertel kort iets over jezelf:
Ik heb een leven achter me van jojo en heel veel lichamelijke klachten. De doktoren in ziekenhuizen konden me niet helpen en dus zocht ik mijn heil in het alternatieve circuit. Ik ging van koolhydraat-arm, naar Paleo en uiteindelijk vorig jaar vanuit een enorme hormoon dis-balance naar Keto. Ik ging van mijn max een aantal jaren geleden van 145 terug naar 110 afgelopen sept/okt naar NU 85. het afvallen was niet mijn uitgangspunt, dat waren de hormonen. Ik merkte dat ik hormonaal gezien de meeste resultaten had met OMAD maar dat matchte niet zo met de inname van medicatie ivm reuma. Het was dus zoeken naar de juiste weg.

Wat is de reden dat je gebruik hebt gemaakt van een coaching-gesprek, wat was je hulpvraag?
Ik zocht dus naar kennis en kunde mbt het niet meer zo sterk afvallen en toch de juiste balans in de keto-lifestyle en de benefits voor mijn hormonen. Zeker gezien mijn voornemen deze zomer ook de laatste medicatie geheel af te willen bouwen en optimaal gebruik te kunnen maken van de OMADS die zo enorm goed zijn voor mijn hormonen. Maar dan liefst zonder NOG meer gewichtsverlies. Daar gingen mijn vragen dus ook over; HOE DOE IK DAT???

Wat heb je geleerd tijdens het gesprek?
Een paar puntjes op de I mbt voedingsmiddelen en koken. Meer info over calorieën en hoe je die ook via een app een beetje in beeld kan brengen zonder dwingend alles te moeten tellen.
Maar wat me het meeste bracht in dit gesprek waren de handvatten mbt sporten, spieropbouw, het in beeld brengen van mijn mogelijkheden en de voordelen ervan voor de fysieke problemen die ik ervaar in mijn lijf. Uitgaan van mogelijkheden ipv onmogelijkheden!!!!!! Zooooo belangrijk!!!
En dat spieropbouw ook iets belangrijks toevoegt aan mijn vraagstuk mbt gewicht en niet meer af willen vallen, een gezonde reserve willen hebben voor als t eens een keer wat meer “kost” om mijn lijf, gezondheid EN happinezzz op de rit te houden.

Hoe denk je dat dit jou gaat helpen in de toekomst?
Ik ga door met mijn Keto lifestyle.
Ik voeg in die lifestyle het bredere sport deel toe en ga op zoek naar ook de juiste begeleiding hierin zodat het geen faal ervaring wordt. heb daarvoor de juiste linkjes en adviezen ontvangen om dit goed in kaart te brengen en er mee aan de slag te kunnen ook.

Hoe heb je het gesprek ervaren?
Het gesprek was HEEL ontspannen en gemakkelijk!!!!
Ook fijn om van een buitenstaander een mening te horen over mijn “uiterlijk” waar mijn omgeving vooral loopt te roepen dat ik nu echt moet STOPPEN. Fijn om even van gedachte te wisselen over je oude 1.0 en je nieuwe 2.0

Heb je in eerste instantie getwijfeld om een gesprek in te plannen?
nee

Wat heeft je doen besluiten een gesprek in te plannen?
vergoeding VGZ, dus waarom NIET????

Was het gesprek zoals je van tevoren had verwacht?
Meeerrrrr dan dat, ik heb weer heel enthousiast een nieuw handvat waar ik nog niet aan gedacht had

Zou je anderen aanbevelen om gebruik te maken van een coaching-gesprek?
ALTIJD, en Zekerrrrrr als je verzekering het vergoed!-Lucia

Vertel kort iets over jezelf:
2 jaar geleden was ik de eerste keer bij Daniël en ben toen 10kilo in 5 maanden tijd afgevallen. Door mijn nieuwe baan heb ik vrij weinig tijd en is het hele keto verhaal daarbij ingeschoten. Vanaf vandaag ga ik onder begeleiding van Daniël het opnieuw oppakken en hoop zo weer van mijn overgewicht verlost te worden. Het gesprek met Daniël was zeer motiverend voor mij en ik ga er weer met volle moed tegenaan.

Wat heb je geleerd tijdens het gesprek?
Ik heb geleerd dat opnieuw beginnen wel degelijk loont, je krijgt er zoveel voor terug!

Hoe heb je het gesprek ervaren?
Heel prettig en rustgevend.

Zou je anderen aanbevelen om gebruik te maken van een coaching-gesprek?
Absoluut als je iets aan je levensstijl wilt veranderen dan zeer zeker 

-Godelieve-
Ik ben nu 6 weken bezig met ketogeen eten en 2 kg afgevallen. Ik val heel langzaam af dus ik ben tevreden met dit resultaat.

Ik heb de afgelopen week een coachingsgesprek gehad met Daniel. Dit ging heel makkelijk met video bellen. Dat scheelde mij de rit, wat heel fijn was omdat ik druk bezig ben met de laatste loodjes van mijn opleiding.

Het gesprek verloopt heel ongedwongen. Aan de hand van je gespreksvoorbereiding die je van te voren instuurt, loopt Daniel verschillende onderwerpen met je door, bijvoorbeeld je energie level, slaap je goed, loop je ergens tegen aan, wat zijn je valkuilen en hoe ga je daar mee om. Daniel geeft tips en moedigt je aan.
 

 

-Faye-

De begeleiding en het gesprek met Daniël heb ik als erg prettig ervaren. Ik ging dan weliswaar niet echt om af te vallen maar meer om mijn darm gezondheid op te krikken door structuur en motivatie in mijn eetpatroon aan te brengen. En dat is aardig gelukt tot nu toe! En ook al wilde ik niet afvallen, ik merk toch dat ik slanker geworden ben.

Ook de Whatsapp groep is een enorme steun en inspiratie door alles wat er gedeeld wordt, van vragen over wat je wel en niet kan eten tot leuke recepten en ideeën van boodschappen. Al met al ben ik super blij dat ik de stap heb genomen en contact met Daniël heb opgenomen. Hij is zo begaan met iedereen en staat écht voor je klaar als je hem nodig hebt, echt een aanrader!

En het mooie is: een (lees het grootste) gedeelte wordt meestal vergoed door de zorgverzekering!
Dankjewel Daniël voor alles wat je doet en betekent voor de mensen! Ga zo door, het wordt zeer gewaardeerd!
Lieve groet
Faye

 
-Inge-

Gisteren een prettig coachgesprek gehad met Daniel, waarin hij heel veel dingen voor mij heeft kunnen toelichten. Ik snap nu veel beter hoe ik het voedingsplan kan interpreteren en ermee kan ‘spelen’. Daniel had een duidelijk antwoord op al mijn vragen en ik begrijp nu veel beter wat ik aan het doen ben en waar ik op met letten. Al met al een prettige ervaring dus.

 
-Anoniem-

Daniël, heel erg bedankt voor ons gesprek.
Ik heb weer motivatie en ga ervoor “de laatste 10 kilo”.

Sinds augustus 2019 ben ik begonnen met Keto, om heel eerlijk te zijn heb ik het niet als moeilijk ervaren. Gelukkig ook geen ketogriep gehad. Ik begon mer 94 kilo en weeg nu 70.4, door persoonlijke omstandigheden en veel stress val ik nu niet af. Ik eet nog steeds Keto en zal dat blijven doen, het heeft mijn leven verbeterd en de relatie tussen mij en voedsel.

Heel mooi vond ik het ook dat je zo open bent over jou levensweg. Het heeft mij kracht gegeven..dankje? dat is wat ik nodig had.

 

 

-Jill-
“Door het coachingsgesprek zal het maken van een week menu veel makkelijker gaan aangezien ik pas ben begonnen”
Ik ben Jill, 31 jaar en woon in Den Bosch samen met mijn vriend. Vanwege mijn epilepsie en het advies van de neuroloog ben ik aan het keto dieet begonnen en kwam uit bij Daniel. Ik heb gekozen voor het coachingsgesprek omdat ik het fijn vind om persoonlijk begeleid te worden met uitgebreid advies en tips & tricks gebaseerd op mijn Voedingsschema.

Tijdens het gesprek heb ik voorbeeld gerechten gekregen waar ik in eerste instantie niet op zou komen. Ook heeft Daniel mij laten zien welke voedingswaarde belangrijk zijn en welke ik moet vermijden. Ik ontbijt ‘s ochtends zelden en dacht dat ik “verplicht” was om 3 maaltijden te eten. Ik was blij toen Daniel aangaf dat het geen probleem was om het ontbijt over te slaan maar wel de hoeveelheid groente etc. Binnen 24 uur te eten.

Door het coachingsgesprek zal het maken van een week menu veel makkelijker gaan aangezien ik pas ben begonnen. Ook weet ik nu hoe ik moet omgaan met verjaardagen en de feestdagen die er aan zitten te komen.
Ik ben blij dat ik voor een coachingsgesprek heb gekozen en zal het ook iedereen aanbevelen.
 
Cynitta
“Het gesprek met Daniël heeft mij tips en handvatten gegeven over hoe ik het beter kan aanpakken. “
Jouw ervaring met het ketose-dieet
De eerste week ging het afvallen snel. Daarna kreeg ik echter een dipje en zat mijn privé situatie niet mee waardoor ik na week 3 eigenlijk niks meer echt deed.. Buiten water drinken en toch avond eten, zo min mogelijk slechte dingen probeerde te eten.

Waarom heb je gekozen voor een persoonlijk consult?
Omdat ik in een dip zat en er zelf even niet meer uit kwam en merkte dat ik toch even hulp of een schop onder mijn kont nodig had. Ook is het prettig om de persoon die je begeleid eens in het echt te zien in plaats van via de WhatsApp

Wat heeft het persoonlijk consult je opgeleverd?
Het gesprek met Daniël heeft mij tips en handvatten gegeven over hoe ik het beter kan aanpakken. Ook in combinatie met mijn werk en gesplitste diensten. Je denkt zelf niet altijd na over de mogelijkheden die er zijn.

Ik ben meteen met de tips aan de slag gegaan zoals; bakjes verzamelen om eten voor meerdere dagen te maken. En de extra dingen die er bij kan eten om zo het snoepen makkelijker weg te laten. Nu merk ik dat ik in 3 dagen toch al weer 0.8 kilo ben afgevallen, dus ik ben weer gemotiveerd!

Zou je anderen aanraden om een afspraak te maken voor een persoonlijk consult?
Jazeker mocht je twijfelen of ergens mee zitten, dan helpt Daniel je goed en denkt met je mee naar mogelijkheden! Dus heb je een dipje zoals ik had, trek meteen aan de bel om er samen uit te komen echt de moeite waard!