Foto

 

Wie ben Ik?

Ik ben Daniel Muller. Sport en gezondheid zijn altijd al een grote passie van mij geweest. Al sinds jonge leeftijd ben ik hier veel mee bezig. Gezondheid is immers het kostbaarste bezit.

 

Achtergrond

Naast de kennis die ik heb opgedaan uit zowel eigen ervaring als die van anderen, heb ik in 2013 mijn Master Social & Health Psychology afgerond aan de Universiteit Maastricht. Vervolgens heb ik in 2014 een opleiding tot Fitnesstrainer afgerond. Een ander interessegebied van mij, dat minstens net zo belangrijk is om je doelen te behalen, is gezonde voeding. Hoewel ik mij al vele jaren bezighoud met mindset, sport en voeding blijf ik mij hier in verdiepen en verder ontwikkelen. Ik ben van mening dat je nooit bent uitgeleerd.

 

Werkwijze

Om (nog) gezonder en fitter te worden is zowel beweging als voeding van essentieel belang. Voldoende beweging helpt het lichaam fit en de geest jong te houden. De juiste voeding zorgt er voor dat jouw lichaam de bouwstoffen krijgt die het nodig heeft. Ik leer jou hoe je op een effectieve manier kunt trainen, en welke voeding past bij jouw doelen. Om er voor te zorgen dat jij blijvende resultaten behaalt, help ik jou met het samenstellen van een persoonlijk plan

Twijfel niet, en neem contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Knop kennismakingsgesprek 2

 

Voor meer informatie kun je rechtsboven in het menu navigeren naar de rest van mijn website.