Voordat Mieke zich had aangemeld voor een persoonlijk keto voedingsplan, at zij al ketogeen. Ze wist hiermee in 7 maanden 9½  kilo af te vallen. Op een gegeven moment bleef Mieke echter op hetzelfde gewicht hangen.

Ze besloot zich aan te melden voor een persoonlijk voedingsplan. Eenmaal met haar persoonlijk plan gestart zag ze meteen weer resultaat. In slechts 3 weken tijd, wist ze nog 3 kg af te vallen. (in totaal is ze nu 12,5 kg kwijt)

 

Haar verhaal:
“Ik at hiervoor al 7 maanden keto. Aan het begin viel ik wel af, doch daarna bleef al geruime tijd op hetzelfde gewicht hangen. Dit was echt niet motiverend. Je doet al die moeite en je hebt geen resultaat!

Op FB zag ik positieve berichten passeren van Daniël Muller die een voedingsplan op maat maakt. De mensen waren heel positief over zijn professionele begeleiding. Daarom besloot ik om mij ook aan te melden. Toen ik mijn voedingsplan zag, merkte ik dat ik toch niet zo goed bezig was als ik dacht. Ik ben nu 3 weken gestart en ik ben al 3 kg kwijt. Ik ben heel blij met het resultaat. Voel mij goed in mijn vel nu het cijfer op de weegschaal weer terug naar beneden gaat!

Het voedingsplan wordt helemaal op maat gemaakt. Je weet precies hoeveel je van alle voedingsgroepen mag eten. Zo bleek dat ik voordien toch teveel eiwitten en veel teveel vetten at… waardoor ik inderdaad niet meer afviel. Ik ben heel blij dat ik die stap gezet heb. Ik had die extra boost nodig!

Het sporten lukt mij veel beter! Wat een verschil: ik moet al die kilo’s niet meer meeslepen… ik heb veel meer energie en ben veel beweeglijker. Ik heb ook geen opgeblazen maag en buik meer… ik doe yin yoga en dat komt mij alleen maar ten goede. k wil nog wel wat kilo’s kwijt – als het mij lukt : nog 10 kg.”
– Mieke Ossieur

Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan.

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele resultaten