In eerste instantie at Sylvana deels mee met het voedingsplan van haar vriend Leon Knubben. Nadat ze hier goede resultaat mee bereikte, besloot ze er 100% voor te gaan en met haar eigen voedingsplan aan de slag te gaan. 

 

 

Haar verhaal:

25 kilo lichter in 6 maanden tijd? Zonder spieren te verliezen en natuurlijk zo min mogelijk los vel over te houden? Dat is mogelijk kreeg ik als antwoord van goede vriend Daniel Muller.

Omdat ik niet van veranderingen hou ben ik gaan meeliften op het ketose dieet van mijn vriend. Ik ging de hoofdmaaltijd mee eten en verving 1 broodmaaltijd door yoghurt. Liet snoep en zoetigheid staan en dronk alleen nog water, thee en koffie en in het weekend cristel clear. Zonder dat ik het in de gaten had vlogen de kilo’s er vanaf. Doordat ik af en toe wel nog koolhydraten binnen kreeg had ik mood- en energie swings.

Toen de zomer eraan kwam heb ik Daniel een schema laten maken precies op mij afgestemd. Kijkend naar hoeveel ik aan sport deed en naar mijn werkpatroon. Door geheel koolhydraat vrij te eten en veel te sporten kwam ik mijn laatste kilo’s kwijt en begon je mijn spieren steeds beter te zien. Ik heb er 6 maanden over gedaan om 25 kilo kwijt te raken en ben erna een jaar stabiel geweest op een gewicht van 58 kilo. Nu schommel ik tussen 58 en 62 kilo.

Afvallen moet leuk en interessant zijn en geen verplichting dat was voor mij het belangrijkste. Op dit moment eet ik nog steeds heel weinig koolhydraten en voel mij hier super goed bij. Alles te danken aan Daniel Muller. 

– Sylvana Overeem

Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan.

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele resultaten