Persoonlijke begeleiding

Wanneer je een Ketose-dieet bij mij volgt krijg je, naast een persoonlijk voedingsplan en een uitgebreide handleiding, ook gratis persoonlijke begeleiding zo vaak en zo lang jij dat nodig hebt. Deze begeleiding zit bij het tarief inbegrepen. Wanneer je vragen hebt, of wanneer je ergens tegen aan loopt, kun je mij altijd om advies vragen via telefoon/WhatsApp/e-mail. Ik zal mijn uiterste best doen om jou zo goed mogelijk te helpen!

Bovendien is er de mogelijkheid om gratis te worden toegevoegd aan de Ketose WhatsApp groep. In deze WhatsApp groep zitten meerdere deelnemers van het Ketose-dieet. In deze groep worden vaak ervaringen en lekkere recepten gedeeld. Vele deelnemers zijn al langer tijd bezig met het Ketose-dieet en hebben hier al goede resultaten mee behaald. Wanneer ik even niet in staat zou zijn om je vraag te beantwoorden, zou je ook hier je vraag kunnen stellen. Je staat er dus nooit alleen voor!