Privacybeleid

Daniel Muller Coaching Daniel Muller Coaching, gevestigd aan Palestinastraat 180

6418HM Heerlen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:

https://daniel-muller.nl/

Palestinastraat 180

6418HM Heerlen

0031623874955

info@daniel-muller.nl

 

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Daniel Muller Coaching verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

 

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Geslacht

– Leeftijd

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, het inschrijfformulier in te vullen, in correspondentie en telefonisch

– Gegevens over jouw activiteiten op onze website

– Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

– Lijst met contactgegevens van de klant

– Internetbrowser en apparaat type

 

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Daniel Muller Coaching verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

– gezondheid

– gegevens van personen jonger dan 16 jaar

 

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@daniel-muller.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

– Biometrische gegevens

– Genetische gegevens

 

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Daniel Muller Coaching verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van jouw betaling

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

– Om goederen en diensten bij je af te leveren

– Daniel Muller Coaching analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

– Daniel Muller Coaching volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.

– Daniel Muller Coaching verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Daniel Muller Coaching neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Daniel Muller Coaching) tussen zit.

 

 

 

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Daniel Muller Coaching bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Als je een vraag hebt over een specifieke bewaartermijn voor bepaalde soorten Persoonsgegevens die wij over je verwerken, kan je natuurlijk contact met ons opnemen.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Daniel Muller Coaching verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Daniel Muller Coaching blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

 

Cookiebeleid

De cookies zijn kleine gegevensbestanden die op de computer of het mobiele apparaat van de gebruiker opgeslagen worden en die ervoor zorgen dat de gebruiker zelf de informatie die zijn netwerkactiviteiten veroorzaken, opslaat of terugvindt, ofwel via zijn computer of een mobiel apparaat. Op deze wijze wordt de gebruikerservaring voor de website en de aangeboden diensten verbeterd en persoonlijk.

Bij toegang tot en surfen op de website kan Daniel Muller Coaching IP- adressen, gebruikersvoorkeuren of het gebruikte apparaatsoort opslaan of registreren. Het doel daarvan is statistisch betreffende het aantal bezoeken of het webverkeer, naast het bieden van een meer persoonlijke ervaring bij het surfen of het onthouden van uw gegevens om een sessie te starten, zelfs op verschillende apparaten.

Deze website kan de volgende cookies gebruiken, eigen cookies of van gemachtigde derden:

  • Technische Cookies: zijn nodig voor de juiste werking van de website. Deze cookies worden gememoriseerd en zijn slechts tijdelijk geldig. Deze cookies bewaren geen informatie op permanente wijze op de harde schijf van je computer, maar zijn onder andere de grondslag voor de controle van het internetverkeer en de gegevenscommunicatie, het sessie starten of het uitvoeren van een aankoop.
  • Functionele cookies: het hoofddoel van navigatiecookies is het vermijden van aanbod van voor jou niet interessante aanbevelingen, maar je daarentegen commerciële, gerichte en persoonlijke aanbiedingen te doen, zoals bijvoorbeeld de gekozen taal of gekozen plan.

Deze navigatiecookies zijn gebaseerd op het tijdelijk volgen van het navigeren op internet. De gebruiker heeft de mogelijkheid om dit soort cookies te verwijderen, alvorens te beginnen te navigeren op andere pagina’s van de website.

  • Analyse of statistische cookies: de statistische cookies hebben als doel het terugkeerniveau van onze bezoekers en de meest interessante inhoud te leren kennen. Op deze manier kunnen we onze inspanningen richten op verbeteringen van de meest bezochte onderdelen en ervoor zorgen dat de gebruiker eenvoudiger vindt wat hij zoekt.

Daniel Muller Coaching kan de informatie van jouw bezoek gebruiken voor het uitvoeren van beoordelingen en statistische berekeningen van anonieme gegevens, zowel als het garanderen van de continuïteit van de dienst of het uitvoeren van verbeteringen aan de Websites. Genoemde informatie zal niet gebruikt worden voor andere doeleinden. Daniel Muller Coaching kan analysecookies van derden gebruiken.

  • Door middel van advertentiecookies: zijn advertenties die je op onze website of op andere websites ziet persoonlijker en overeenkomstig jouw smaak, gebaseerd op bijvoorbeeld jouw zoekopdrachten van plannen of andere navigatiegewoontes. Daniel Muller Coaching kan advertentiecookies van derden gebruiken.
  • Met lokalisatiecookies: is de lokalisatie van de gebruiker, na toestemming, bekend voor het leveren van bepaalde diensten of de gebruikerservaring persoonlijk te maken (bijvoorbeeld het vinden van het dichtstbijzijnde sportschool).
  • Web beacons: Daniel Muller Coaching kan zelf of via derden web beacons gebruiken, dat wil zeggen, een klein grafisch beeld waarmee getoond kan worden of een bepaalde advertentie tot een reservering heeft geleid, zodanig dat we de resultaten van de websites van aangeslotenen kunnen controleren, zowel als voor statistisch onderzoek.
  • Pixel tags: Met deze techniek kan men zowel op de website als in e-mails het gebruikersgedrag volgen.

U kunt alle Daniel Muller Coaching cookies zien in uw eigen browser en op elk moment en deze verwijderen.

Daniel Muller Coaching gebruikt ook Local storage of plaatselijke opslag waarmee persoonlijke informatie middels HTML5 techniek wordt verzameld en opgeslagen op een plaats op het apparaat van de gebruiker, zodanig dat zelfs na de browser gesloten te hebben, de gegevens verzameld kunnen worden. Hoewel de werking op een cookie lijkt, is Local storage anders, daar het meer ruimte kan bezetten, de opgeslagen informatie wordt niet bij elk verzoek naar de server verstuurd en het vervalt niet, waardoor het uitdrukkelijk verwijderd dient te worden.

 

Cookiebeheer

Je kunt jouw browser instellen om standaard alle cookies te aanvaarden of te weigeren of om een waarschuwing op het beeldscherm te krijgen van de ontvangst van elke cookie en op dat moment beslissen om deze wel of niet op je harde schijf op te slaan. Daartoe adviseren we de sectie Help van je browser om te weten hoe de huidige instelling veranderd kan worden. Eveneens kan je gereedschappen gebruiken voor het blokkeren van volgcookies of “do not track”-cookies.

Eveneens, kan je op ieder moment je verleende toestemming voor het gebruik van Daniel Muller Coaching cookies intrekken door je browser in te stellen zoals voorzien in het volgende punt:

Indien je Microsoft Internet Explorer gebruikt onder “Gereedschap”, kies voor “Internetopties” en ga naar “Privacy”.

Als je Firefox voor Mac gebruikt onder “Voorkeuren”, kies “Privacy”, ga naar “Cookies tonen” en voor Windows onder “Gereedschap”, kies “Opties”, ga naar “Privacy” en daarna “Een persoonlijke instelling te gebruiken voor de geschiedenis”.

Indien je Safari gebruikt onder “Voorkeuren”, kies “Privacy”.

Als je Google Chrome gebruikt onder “Gereedschap”, kies voor “Opties” (“Voorkeuren” in Mac), ga naar “Geavanceerd” en daarna “Instellingen Inhoud onder Privacy” en uiteindelijk “Cookies” aanvinken onder “Inhoudinstellingen”.

Onverminderd het voorgaande, dien je er rekening mee te houden dat het uitzetten van cookies invloed kan hebben op de juiste werking van bepaalde delen van de website.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Daniel Muller Coaching en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

 

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@daniel-muller.nl.

 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

 

Daniel Muller Coaching wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

 

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Daniel Muller Coaching neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@daniel-muller.nl