“25 kilo lichter in 6 maanden tijd? Zonder spieren te verliezen en natuurlijk zo min mogelijk los vel over te houden? Dat is mogelijk kreeg ik als antwoord van goede vriend Daniel Muller.

Omdat ik niet van veranderingen hou ben ik gaan meeliften op het ketose dieet van mijn vriend. Ik ging de hoofdmaaltijd mee eten en verving 1 broodmaaltijd door yoghurt. Liet snoep en zoetigheid staan en dronk alleen nog water, thee en koffie en in het weekend cristel clear. Zonder dat ik het in de gaten had vlogen de kilos ervanaf. Doordat ik af en toe wel nog koolhydraten binnen kreeg had ik mood en energie swings.

Toen de zomer eraan kwam heb ik Daniel een schema laten maken precies op mij afgestemd. Kijkend naar hoeveel ik aan sport deed en naar mijn werkpatroon. Door geheel koolhydraat vrij te eten en veel te sporten kwam ik mijn laatste kilos kwijt en begon je mijn spieren steeds beter te zien. Ik heb er 6 maanden over gedaan  om 25 kilo kwijt te raken en ben erna een jaar stabiel geweest op een gewicht van 58 kilo. Nu schommel ik tussen 58 en 62 kilo.

Afvallen moet leuk en interessant zijn en geen verplichting dat was voor mij het belangrijkste. Op dit moment eet ik nog steeds heel weinig  koolhydraten en voel mij hier super goed bij. Alles te danken aan Daniel Muller. “ -Sylvana Overeem


“Ik ben nu 2 maanden bezig met het Ketose-dieet. Ik ben hiermee begonnen om wat meer energie te krijgen. Nou dat heb ik dus nu volop.

Daarbij is mijn lichaam ook veranderd in positieve zin. Het gewicht en de omvang. Maar het allerbelangrijkste is nog dat mijn ontstekingen aan mijn handen zijn verdwenen.

Voorheen had ik veel last van mijn handen en vooral aan de kant van mijn duim. Ik liet vaak wat uit mijn handen vallen, kon geen zware dingen meer tillen en ik werd tijdens de nacht vaak wakker van de pijn.

Toen ik ongeveer 2 weken bezig was met dit dieet werd ik tijdens de nacht niet meer wakker van de pijn en de ontstekingen zijn langzaam aan helemaal verdwenen.

Dit dieet is echt een aanrader voor iedereen. Je leeft gezonder je bent fitter en heb je kwaaltjes dan kunnen die spontaan verdwijnen. Daarom zeg ik niet lang nadenken als je gezonder wilt leven. Gewoon doen.” -Grada Hirsch


 

“Het is altijd even schrikken om vroeger en nu langs elkaar te zien. Nooit gedacht dat ik ooit afscheid zou moeten nemen van mijn dikke buik en mijn ronde hoofd. Tot dat ik startte met het Ketose-dieet.. toen ging het zo snel, dat afscheid nemen niet meer mogelijk was.

Ik stond altijd sceptisch tegenover elk dieet, bang voor het oh zo bekende jojo effect. Gelukkig heb ik hier nadat ik gestopt ben met de hoeveelheid van mijn eten te wegen geen last van gekregen.

Twee maanden heb ik nodig gehad om mijn doel te bereiken. Nu ben ik dikke twee maanden verder en eet ik zo nu en dan zelfs friet en toch blijf ik mijn figuur houden. Zo goed als nu heb ik mij nog nooit gevoeld.”– Wendy van den Bulk


“Het ketosedieet is mij zeer goed bevallen. Toen ik er voor de eerste keer van hoorde dacht ik ook meteen: “dit is een dieet voor mij”. Je mag echt nog veel soorten eten hebben, alleen moet je je hoeveelheden aanpassen. Ik vond het wel moeilijk om te weten welke gerechten ik allemaal kan maken, maar in de loop van de tijd gaat dat steeds makkelijker. Als je goed in ketose bent dan heb je veel energie en voel je je fit. Door het afvallen ga je natuurlijk ook lekkerder in je vel zitten. Het is echt een aanrader! Ik vind dit dieet ook echt een uitkomst voor diabetes patiënten. Zo heeft mijn vader ook zijn eetgewoonte omgegooid en is gerechten van mijn ketosedieet gaan eten. Zijn medicijnen zijn al geminderd en zijn insulinegehalte is met meer dan de helft afgenomen. Het werkt dus echt!” – Maxime Mertens

 


“Begin 2017 zag ik op Facebook een aantal voor en na foto’s van deelnemers aan het Ketose-dieet van Daniel Muller.

Zowel mijn vrouw als ik waren te zwaar, hoewel het bij mijn vrouw lang niet zoveel was als bij mezelf. Maar aangezien ze zelf ook aangaf zich te zwaar te vinden, heb ik in maart de knoop doorgehakt en een afspraak met Daniel gemaakt voor ons tweeën.

Mijn vrouw vond het in eerste instantie maar een beetje vreemd idee om bij een diëtist langs te gaan, maar we hebben het toch doorgezet en daar hebben we zeker geen spijt van!

Petra is 18 kg afgevallen en is daarmee nu heel tevreden. Vooral haar benen en buik zijn enorm geslonken. Tja en ikzelf: ik woog bij de intake bij Daniel 110 kg en had een buikomvang van 126 centimeter.

Nu, na ongeveer 5 maanden ketogeen eten, ben ik 20 kg afgevallen en heb ik 20 centimeter buikomvang verloren. En het goede nieuws: ik heb geen dag het idee gehad dat ik op dieet ben. Geen honger (natuurlijk, als de buren frieten bakken, dan heb ik daar ook wel zin op en dan is het best eens moeilijk), nauwelijks terugvalmomenten gehad (door omstandigheden best wel eens een frietje moeten eten, maar dat wordt steeds minder. Ik krijg er nu ook behoorlijke buikpijn van, dus dat laat ik maar lekker achterwege!) en ik voel me uitstekend.

En weet je: eten koken was nog nooit zo snel gedaan. Binnen 10 minuten staat er een heerlijke, gezonde, GROTE portie gezond eten op tafel en de kilo’s vliegen eraf! Dus ik kan het alleen maar aanbevelen. En dankzij de groepsapp en de individuele begeleiding van Daniel krijg je regelmatig goede tips om het lang vol te houden.

Zelf hebben we nu allebei het idee dat we dit heel lang gaan volhouden, want feitelijk is er niet veel veranderd. ‘s Morgens de yoghurt, ‘s middags een lekkere salade met eieren, tomaat en (variërend) spekjes, garnalen, haring, zalm of bief en ‘s avonds een lekkere groenteschotel met vlees. En voor bij de TV een handje verse noten.  Dat klinkt toch niet verkeerd?

Ik heb tussentijds nog wel een keer de bloedwaarden laten controleren bij de huisarts en wat denk je: alles 100% in orde! Ik kan alleen maar blij zijn met het resultaat! Ik draag nu geen kleding meer met een X ervoor (en al helemaal geen XX!).  Volgens sommige maattabellen zelfs M. Ongelooflijk!”-Rene Ploum


“Inmiddels volg ik het Ketose voedingsplan van Daniel Muller 5,5 maanden en ik ben mijn doel al lang voorbij gestreefd, op dit moment zijn het ‘vette’ 17 kg en her en der vele cm omvang minder.

Ik voel me niet alleen lichamelijk fitter en véél energieker maar ook weer meer op mijn gemak in en met mijn eigen lijf. Heerlijk gevoel!

Om mijn huidige gewicht te behouden blijf ik het schema aangepast met wat meer eiwitten aanhouden. Ten eerste om mijn man René verder hierin te blijven ondersteunen want hij wil nog verder afvallen maar ook omdat ik mij veel fitter voel met dit voedingspatroon.

Nu overweeg ik te sporten en Daniel gaf aan mijn schema hiervoor aan te willen passen. Ondanks dat ik ‘klaar’ ben kan ik nog steeds een beroep op Daniel doen. ” -Petra Jakobs-Ploum


“Mijn ervaring is overweldigend, ik voel me als herboren.

Ik had altijd veel last van vocht zeker met warm weer en dat is nu zo goed als verdwenen. Geen last meer van maagzuur. S nachts  heerlijk  door slapen, niet meer tussendoor wakker worden.En dan nog s morgens wakker worden  en als het ware uit bed kunnen springen.

Totaal geen stijfheid meer. En dan de enorme energie die ik erdoor gekregen heb.

Het is onbeschrijfelijk wat het Ketose-dieet met mij doet, echt TOP!” -Ralph Smeets


” Ik slik al jaren medicatie voor hoge bloeddruk. Ondanks alle medicatie bleef deze hoog, zeker de bovendruk. Vervolgens weer 1 pilletje extra,  ook dit werkte niet. Daarbij kreeg ik opeens ook verhoogd cholesterol.

Het advies: op mijn voeding letten en daarna verder kijken. Na 3 mnd, eventueel diëtiste. Ik probeerde al een tijdje wat aan het gewicht te doen maar dit lukte niet echt. Heel af en toe viel ik eens 2 kg af, maar die kwam ik dan ook weer bij.

Ik heb bewust voor het Ketose-dieet gekozen. Ik had eerst wel mijn twijfels. Omdat ik al zoveel probeerde en ik dacht dat ik mede door de overgang weinig zou afvallen. Dit zei zelfs mijn huisarts. Ik benaderde Daniel om te vragen of ik ondanks de overgang toch kon afvallen. “Jazeker, dat moet lukken” zei hij. Ik dacht dat ik al gezond bezig door veel fruit te eten. Bij dit dieet mocht ik echter geen fruit eten omdat hier teveel suikers inzitten. In plaats daarvan adviseerde hij mij meer groenten te eten. Het eten van geen fruit zag ik aan het begin echt niet zitten. Maar dit went echt. Begin was moeilijk, zeker de eerste paar dagen, maar omdat je niet echt honger hebt wende het snel. Het is enkel de omschakeling die even moeilijk is. Bovendien krijg je nadat je een paar dagen bezig bent echt veel meer energie.

Ik ben er op het begin niet snel mee afgevallen, maar dat is mijn schuld. Wie begint ook in de feest maand? Ik hou me er ook niet altijd aan ivm drukte enz  . Vanwege reuma mag ik niet sporten. Hierdoor kan ik alleen afvallen door mijn voedingspatroon aan te passen waardoor het iets minder snel gaat. Maar met 6 kg ben ik al heel tevreden. En het beste nieuws van alles was dat ik ipv van 3 maandelijkse controle nu 1 jaar niet op controle hoef. Het was al jaren geleden dat mijn bloeddruk zo goed was, zeker de bovendruk. Mijn cholesterol was nog niet helemaal goed maar wel al lager dan voor het dieet. Ik ben nu dus weer heel bewust met het ketose dieet bezig nu ik zie wat dit heeft betekend voor mijn bloedwaardes en mijn gezondheid.

En wat Daniel betreft; super begeleiding, denk dat hij in het begin gek van me werd, zoveel dat ik hem vroeg. Maar ik kan hem nu nog steeds (na een paar maanden) hier over lastigvallen, wanneer ik vragen heb.

Ben al heel blij dat er 6 kg af zijn, mijn bloeddruk goed is, cholesterol verbeterd is, veel meer energie heb en ik me bij dit dieet goed voel. Zou het zeker andere ook aanbevelen alhoewel ik wel besef hoe normaal ik het vind zo te eten het ook wel een hele omschakeling is. Maar hier wen je snel aan. Gewoon proberen, resultaat is er al heel snel wat afvallen betreft.” -Anita Haagmans


“Voor dat ik met het ketose-dieet gestart was, ben ik ongeveer een jaar lang bezig geweest met te proberen om af te vallen. Ik viel af, maar kwam ook weer bij. Dit kwam, omdat ik de moed verloor om vol te houden. Uiteindelijk ben ik in 1 jaar tijd 7 kg afgevallen. Hierna stond ik stil en wist ik niet meer wat ik moest doen om verder af te vallen.

Vanaf 10 maart ben ik gestart met het Ketose-dieet en wist hiermee in 3 maanden tijd 14 kg af te vallen. Het ging echt heel makkelijk. Op een gegeven moment wende ik aan het eten en viel ik onbewust en snel af.

Ik ben al jaren bezig geweest met afvallen en dit is eigenlijk het enige dat echt goed gewerkt heeft. Ik zit nu eindelijk op het gewicht dat ik al jaren probeerde te bereiken. Ben nu ook veel gelukkiger!”-Rilana de Vos

 


“Na vele diëten geprobeerd te hebben en het bekende jojo effect te hebben meegemaakt was ik er helemaal klaar mee en besloot het op te geven, totdat ik zag dat onze voorzitter van de vereniging Rene Ploum opeens slanker en slanker zag worden toen dacht ik hey maar dat wil ik ook in zo’n korte tijd. En besloot na een gesprek met René contact op te nemen met Daniel. En vrij snel kon ik op gesprek komen waar hij mij alles tot in de puntjes uitlegde.

Ik was zo enthousiast dat ik niet mijn voedingsschema wilde afwachten maar al begon met de voorbeeld schema’s die er waren. En nu bijna 3 weken verder ben ik al 5 kg kwijt. Ik voel mij super goed, energiek en heb nu veel minder last van mijn fibromyalgie. Inmiddels zijn er meerdere mensen die ik hiermee enthousiast heb kunnen maken.”-Jeanine Smeets


 

tomWaarom ben ik gestart met het ketose dieet van Daniel Muller?
Ik  merkte dat ik ontzettend last had van het zogenaamde jo-jo effect.Ik kon in principe wel een aantal kg’s afvallen, om mij op deze manier weer prettig en zeker te voelen in en over mijn eigen lijf, echter…. Had ik deze er ook zo weer aan zitten. Deze kg’s ‘vlogen er af “door niet te snoepen ,minder te eten en nog meer te bewegen. Echter had ik veel last van honger…

Ik heb de informatie over het ketose dieet verkregen via Bart Sporken, die hier ook veel mee afgevallen is.
Dit dieet sprak mij erg aan.

Mijn doel?
Ik wilde niet super veel kg’s afvallen, echter een bepaalde levensstructuur krijgen wat voeding betreft en dat wel bekende JoJo effect voorkomen…
Samen met mijn vriendin Lone Roukens letten wij erg op voeding/ beweging: koken met verse groente en vlees, maar hielden ook graag van een aardappel en of een pasta…
Hierbij gaat het al mis: Suikers…  en oja: een glas Coca Cola..daar deed ik een “moord voor”.
Eenmaal gestart met het Ketose dieet, persoonlijk afgestemd door Daniel , merkte ik al snel dat het zoeken naar eten verdween. Echte honger  is er niet meer. Edoch geniet ik wel elke dag weer opnieuw van gezonde voeding.Lekker verse groenten in plaats van potjes rommel welke in elke supermarkt schap te verkrijgen is. Een goed stuk vlees erbij en klaar !
Er is zoveel te combineren met deze “aanpassing”, en zelfs de welbekende frisdranken laat ik nu erg makkelijk staan. Koffie en spa-rood is hiervoor in de plaats gekomen.
Jarenlang koffie met suiker gedronken, terwijl zonder suiker ook prima te doen is.Ik eet nog altijd dezelfde hoeveelheden en zelfde momenten op een dag.

En of ik mijn doel bereikt heb?
Ja: ik woog 75 kg, nu 70 kg en blijf hier ook mooi stabiel op staan.
Het is wennen, aanpassen ,maar met een goede uitleg en bijbehorende eigen uitvoer van het dieet is het niet afzien maar genieten.
een echte aanrader!” -Tom Ozek


 

“Ik ben nu sins Juli bezig met het ketose-dieet. En ik ben 10kilo afgevallen!!😄

Ik heb vaker gewoon gefoeteld en me er niet 100% aan gehouden maar!!

Door deze gezondere levensstijl ben ik wel snel en steeds sneller
afgevallen en wat maatjes gekrompen.

Toen ik bij Daniel kwam woog ik 74 kg, nu weeg ik 61 kg.

Heerlijk!!! 😊 buiten dat sport ik nu nog niet erbij, dus ik kan al helemaal niet wachten tot ik in de sportschool kan beginnen 😁👍🏼

thank you Daniel ☺” -Anne Pluijmen

 

 


“Ik ben 7 weken geleden begonnen bij Daniel met het volgen van het ketose dieet.

Eerst sceptisch maar toch over stag gegaan na het lezen van de verhalen en recensies.

En ik heb er geen minuut spijt van.

In 7 weken -13 kilo – 10 cm buik.

Begonnen op 123.5 kg nu 110 kg kijk maar naar de foto die zegt genoeg.

Ik ben eerlijk 1 x in de week gaan we gewoon uiteten en eet ik 1 maaltijd wat ik wil en ook dingen die eigenlijk niet mogen om toch een beetje te verwennen en te genieten en nog 13.5 kg verloren in 7 weken. Tijdens het dieet heb je totaal geen honger, het is vaak te veel zelfs.

Eerste week is even doorbijten suikers uit het lichaam laten gaan en wennen aan andere gewoontes maar daarna word alles veel en veel beter.

Nu gaan we nog even door, wil rond de 100kg komen. Dus schat nog een weekje of 5 en dan zit het erop. Dan gaan we op onderhoud ketose bijhouden om stabiel gewicht aan te houden. Tip: val niet terug in oude gewoontes want dan zal er altijd een jojo effect ontstaan en dit heeft niks met het dieet te maken.

Suc6 allen en tot over 5 weken met het eind resultaat. “ – Melvyn Saccol


Roswitha foto

“Een tijdje geleden begonnen we Daniel en zijn ketose dieet te volgen. Na het volgen van verschillende diëten was ik nogal sceptisch en wilde ik eerst zien of dit bij andere mensen z’n vruchten af zou werpen. Door de open manier van communiceren en de resultaten bij mensen met verschillende achtergronden besloten ik en mijn partner de stap te maken en Daniel op te zoeken voor meer informatie en het begin van het dieet in te plannen. Na de eerste week was ik al 4,5 kilo kwijt, had ik totaal geen trek en  kreeg ik energie zoals ik dit al lang niet meer had gehad. Door mijn chronische ziekte
heb ik een lange periode van veel klachten en weinig energie achter me. Die klachten heb ik nog, maar ik heb veel meer energie en voel me ook weer fitter. Nu Ben ik wel zo eerlijk om te zeggen dat we al na de eerste week steekjes hebben laten vallen en dus in principe weer uit ketose zijn, maar ik ben sindsdien geen grammetje meer aangekomen. Ik streef ernaar zoveel mogelijk binnen het schema te blijven, ik heb gezien hoe snel de resultaten zijn en ben nog niet op mijn streefgewicht, maar de snelle resultaten werken als optimale motivatie.” –Roswitha Sanders


 

 

“Sinds 24 september ben ik begonnen met het ketose dieet. Net zoals bijna iedereen volgens mij ben ik hiermee begonnen om af te vallen. Inmiddels ben ik op nog geen 3 maanden tijd 10 kilo verloren. Wat me tot nu toe het meest verbaasd heeft is dat ondanks dat ik me de laatste tijd niet echt aan het dieet houdt, ik stabiel blijf qua gewicht (zelfs nog afval). Hier was ik namelijk het meest bang voor; aankomen wanneer je er mee stopt. Maar dit is dus absoluut niet het geval!

Voordat ik begon had ik verwacht dat het vrij lastig zou worden. Ik mocht namelijk geen brood meer, waar ik toch wel erg gek op was. Achteraf viel dit allemaal reuze mee! Ook maakte ik me zorgen over wat ik nou het ’s ochtends kon eten in plaats van brood, aangezien ik niet zo’n ontbijter ben of iemand die op nuchtere maag al ei met spek kan eten. Griekse yoghurt met Whey poeder is een uitkomst gebleken. Net zoals de lijnzaadcrackers.

Mijn ervaring is dus erg positief. Ondanks dat het lijkt alsof je veel niet meer mag, kun je toch nog lekkere gerechten maken. Mentaal is het wel een omschakeling. In plaats van de makkelijke dingen te eten die snel klaar zijn, zoals brood, pasta, aardappelen etc. zul je nu toch iets creatiever moeten zijn. Het volgen van het ketose dieet kost dus wel iets meer tijd. Wat me ook positief is opgevallen is de energie. Nu ik weer een tijdje koolhydraten eet, merk ik pas hoe loom en moe ik me voel. Toen ik in ketose was had ik hier echter totaal geen last van. Nog een groot pluspunt van het volgen van het ketose dieet.

De begeleiding van Daniel vind ik erg goed. Toen ik aan het begin nog iets wilde veranderen aan mijn schema, was dit binnen 3 uur gedaan. Ook wanneer ik nu nog vragen heb reageert hij erg snel en uitgebreid. Daarnaast denkt hij altijd met je mee over een oplossing als het even niet zo lekker loopt.” -Kim


Facebook Recensies

https://www.facebook.com/danielmullercoaching/reviews/
Danny Boogaards

La Vuelta Al Mundo

Leo Knup

Ben Boekee