[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Enkele resultaten van deelnemers van het Ketose-dieet:

Hier onder staan resultaten van enkele van de deelnemers van het Ketose-dieet zodat je een indicatie hebt van hoe snel het afvallen zou kunnen gaan.

Wellicht zul je je afvragen of deze resultaten wel echt zijn.

Op mijn facebook pagina plaats ik regelmatig resultaten van deelnemers. Vaak reageren, liken en/of delen de deelnemers het bericht zelf ook. Kijk gerust eens op mijn facebook pagina en beoordeel voor jezelf: www.facebook.com/danielmullercoaching

(Deze foto’s en resultaten zijn met toestemming van de personen online geplaatst. Ik zal altijd vooraf toestemming vragen voor dat ik foto’s en/of resultaten online plaats.)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Toen Claudia Dolkemade begon met haar persoonlijk Ketose-voedingsplan had ze te hoge bloeddruk, te hoog cholesterol en moest ze dagelijks medicatie nemen voor diabetes type 2.

Nu, 4 maanden later, zijn alle waardes in orde en heeft ze haar medicatie niet meer nodig.
Bovendien is ze 24 kg en 20 cm buikomvang kwijt.

Lees hier haar verhaal[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3495″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Wil Wolfs is in 3 maanden 25 kg afgevallen. Hij heeft inmiddels een gezonde leefstijl ontwikkeld waarmee hij makkelijk op gewicht blijft.

Zijn verhaal:

“Nu 3 maanden na mijn start met het Ketose-dieet, ben ik 25 kg kwijt en voel me super. Mijn doel is bereikt, ik heb nu een weg gevonden om stabiel te blijven qua gewicht. In 3 maanden tijd is mijn gehele eet en drink patroon veranderd. Dit had ik voorheen zelf niet voor mogelijk gehouden. Ik heb totaal geen behoefte meer aan frisdrank. Ook tussendoortjes als Mars, koekjes doen me helemaal niets meer. Ik voel me er super goed bij en dat blijft.

Als ik nu eet dan zit ik na een kleine portie vol. Voorheen bleef ik eten en snoepen. Pasta’s at ik wekelijks. Nu zeldzaam en ik mis het niet. Groente en vlees bevalt me prima. Sinds een week of 4 eet ik in de middag Atkins brood 2 sneetjes p/d. Dit bevalt me prima. Ik blijf verder gewoon doorgaan met dit leefpatroon gewoonweg omdat ik me een stuk fitter voel.

Daniel bedankt alvast voor je hulp en je komt voorlopig nog niet van me af..”[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3671″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Sonja Dekker was al jaren aan het jojo-en. Met behulp van het persoonlijk Ketose voedingsplan die ik voor haar gemaakt heb, heeft zij een levenswijze gevonden die zij vol kon houden en bij haar past.

Eerder wist zij al 6 weken 10 kg af te vallen met het Ketose-dieet.

Inmiddels is zij 8 maanden bezig en al 18.5 kg afgevallen.

Bovendien heeft ze een gezonde leefstijl ontwikkeld, waarbij ze nog vol op kan genieten (zoals geregeld een glaasje drinken) en elke dag lekker en gevarieerd kan eten.

Haar verhaal:

“Jaren jojo.. jaren frustratie.. jaren kilo’s op, af en aan. Genieten van alles, TE.. alles waar TE voor staat is TE veel,behalve voor TE Vreden en dat ben ik nu.. Grip op koolhydrathen en grip op mijn gemoedstoestand..  Het blijft altijd een  strijd, maar nu wel aangenaam en begeleid. Het schema van Daniel geeft mij hou vast, grip en rust.. en geloof me als ik zeg dat ik hier en daar echt nog wel een koolhydraatje en een suikertje lust??maar het frustreert niet meer als voorheen en herpak mij makkelijk en ga door. Het is een levenswijze die bij mij past en daar hou ik mij al een geruime tijd aan vast. Met als resultaat dat kleding met een maatje minder past. Ik ben er nog niet en ga er voor.. Ik heb in de gaten hoe me lichaam reageert op voeding en ga met deze levenswijze door.”

– Sonja Dekker[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4412″ img_size=”full”][vc_single_image image=”4413″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Nathalie Franssen heeft haar voedingsstijl en leefstijl aangepast met behulp van haar persoonlijk Ketose-voedingsplan. In 7½ maand wist zij maar liefst 35 kg af te vallen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2886″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Met behulp van het ketose-dieet en hard trainen is Leon Knubben binnen 3 maanden 16 Kg afgevallen en sporten heeft hij zijn lichaamsvetpercentage met 15% verlaagd.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2845″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Ook de vriendin van Leon, Sylvana Overeem wist een fantastische transformatie te ondergaan met het Ketose-dieet. Dat is ook duidelijk te zien op de foto’s. (De tatoeages zijn gespiegeld omdat de na-foto’s in de spiegel zijn genomen)

In 6 maanden wist zij maar liefst  25 kg af te vallen.

Lees hier hoe zij het ervaren heeft[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2847″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Wendy van den Bulk wist in 2 maanden tijd maar liefst 15 kg af te vallen.

Haar verhaal:

“Het is altijd even schrikken om vroeger en nu langs elkaar te zien. Nooit gedacht dat ik ooit afscheid zou moeten nemen van mijn dikke buik en mijn ronde hoofd. Tot dat ik startte met het Ketose-dieet.. toen ging het zo snel, dat afscheid nemen niet meer mogelijk was.

Ik stond altijd sceptisch tegenover elk dieet, bang voor het oh zo bekende jojo effect. Gelukkig heb ik hier nadat ik gestopt ben met de hoeveelheid van mijn eten te wegen geen last van gekregen.

Twee maanden heb ik nodig gehad om mijn doel te bereiken. Nu ben ik dikke twee maanden verder en eet ik zo nu en dan zelfs friet en toch blijf ik mijn figuur houden. Zo goed als nu heb ik mij nog nooit gevoeld.”[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3793″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]De resultaten van Florin laten zien dat je met behulp van het Ketose-dieet niet alleen effectief kunt afslanken, maar ook tegelijkertijd je spiermassa kunt vergroten.

Hij wist in 6 weken tijd 9,6 kg lichaamsvet te verliezen en tegelijkertijd 3,6 kg spiermassa op te bouwen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3451″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Anne Pluymen raakte haar overtollige zwangerschapskilo’s moeilijk kwijt. Met behulp van het Ketose-dieet wist zij in 5 maanden tijd  dit mooie resultaat te behalen, zonder hierbij te hoeven sporten.

Gewicht 74 kg -> 59 kg
Broekmaat XL->M
Truimaat XL-> S/M[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2850″ img_size=”full”][vc_single_image image=”2851″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Inge en Patrick Hofman  zijn samen met het ketose-dieet begonnen. Tot nu toe wisten Inge in 3 maanden tijd maar liefst 24 kg en Patrick 20 kg af te vallen. Ze voelen zich stukken fitter en blijven nog steeds afvallen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2900″ img_size=”full”][vc_single_image image=”2901″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Ook de moeder van Inge Hofman, Miets Wieken, wist met behulp van het Ketose-dieet een gezonde leefstijl aan te leren en al gauw een mooi resultaat te behalen. In 10 maanden wist ze maar liefst 25,5 kg af te vallen

Haar verhaal:
“Ook ik kwam in aanraking met de methode van Daniel Muller via mijn dochter Inge. Het was bewonderenswaardig hoe zij met haar man Patrick na enkele maanden er uitzagen. In een woord schitterend.

Ik voelde me vreselijk moe, en futloos. Lag iedere avond op de bank helemaal K O. Sinds ik Ketose doe voel ik me herboren. Dankzij het dieet van Daniel Muller kan ik kan weer leuke kleren kopen en heb ik veel meer energie.”-Miets Wieken[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4466″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Petra Jakobs-Ploum wist maar liefst 12 kg af te vallen in 3 maanden tijd.

 

Een update van Petra Jakobs-Ploum: na 5,5 maanden het Ketose-dieet gevolgd te hebben is zij maar liefst 17 kg afgevallen. Ze voelt zich ook stukken fitter, energieker en meer op het gemak in haar eigen lijf. Hier haar verhaal (klik hier)

“Inmiddels volg ik het Ketose voedingsplan van Daniel Muller 5,5 maanden en ik ben mijn doel al lang voorbij gestreefd, op dit moment zijn het ‘vette’ 17 kg en her en der vele cm omvang minder.

Ik voel me niet alleen lichamelijk fitter en véél energieker maar ook weer meer op mijn gemak in en met mijn eigen lijf. Heerlijk gevoel!

Om mijn huidige gewicht te behouden blijf ik het schema aangepast met wat meer eiwitten aanhouden. Ten eerste om mijn man René verder hierin te blijven ondersteunen want hij wil nog verder afvallen maar ook omdat ik mij veel fitter voel met dit voedingspatroon.

Nu overweeg ik te sporten en Daniel gaf aan mijn schema hiervoor aan te willen passen. Ondanks dat ik ‘klaar’ ben kan ik nog steeds een beroep op Daniel doen. ” -Petra Jakobs-Ploum[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2427″ img_size=”full”][vc_single_image image=”2428″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Ook de man van Petra, Rene Ploum, wist hele mooie resultaten te behalen met het Ketose-dieet. In 5 maanden tijd is hij maar liefst 20 kg afgevallen, wist zijn buikomvang met 20 cm te verminderen en is van kledingmaat XXL naar maat M/L gegaan. Ook zijn de bloedwaardes van Rene verbeterd en voelt hij zich stukken fitter.

“Begin 2017 zag ik op Facebook een aantal voor en na foto’s van deelnemers aan het Ketose-dieet van Daniel Muller.

Zowel mijn vrouw als ik waren te zwaar, hoewel het bij mijn vrouw lang niet zoveel was als bij mezelf. Maar aangezien ze zelf ook aangaf zich te zwaar te vinden, heb ik in maart de knoop doorgehakt en een afspraak met Daniel gemaakt voor ons tweeën.

Mijn vrouw vond het in eerste instantie maar een beetje vreemd idee om bij een diëtist langs te gaan, maar we hebben het toch doorgezet en daar hebben we zeker geen spijt van!”  Lees hier de rest van zijn verhaal (klik hier)

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4399″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Kelly Vergoossen Thoolen is met behulp van het Ketose-dieet in 4½ maand tijd maar liefst 18 kg en 16 buikomvang verloren. En dat is ook goed te zien! Bovendien zijn haar lichamelijke klachten (dystrofie en reuma) ook afgenomen.

Haar verhaal:

“Hallo allemaal ik ben Kelly en ben samen in januari gestart met mijn partner, na succesvolle verhalen te hebben gehoord maar ook live te hebben gezien..
Dit was voor ons een motivatie om de knop om te zetten en vervolgens de stap te zetten.
Nu zeer trots op het resultaat van -18 kilo.
Nog 2 te gaan en we hebben het doel bereikt.
Door de mindere suikers zijn ook de ontstekingen goed onder controle te krijgen en lichaam beter in balans te houden i.v.m. dystrofie en reuma. Dus niet alleen goed voor de kilo’s, maar ook voor je gezondheid.”

-Kelly Thoolen[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4394″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Aaron Nievelstein kwam bij mij omdat hij zijn onregelmatige en ongezonde levensstijl wilde inruilen voor een gezonde levensstijl. Daarnaast is zijn doel om 30 kg af te vallen in 6 maanden tijd.

Met behulp van zijn persoonlijk Ketose-voedingsplan wist hij in 4 weken tijd al 10 kg af te vallen.

Update: 12 weken na start heeft Aaron zijn lichaamsvet met 15 kg en zijn vetpercentage met 10% verminderd.

Zijn Verhaal:

“Ik ben Aaron Nievelstein, 21 jaar oud. Door het werk als Assistent Hotel Manager leef ik erg onregelmatig en heb mezelf een ongezonde leefstijl aangewend.

Na terugkomst van vakantie besefte ik dat het anders moest. Na dit thuis besproken te hebben vertelde mijn moeder over Daniël Muller Coaching. Misschien was dit een optie om naar te kijken.

Na mij te hebben verdiept in Ketose heb ik besloten om mijzelf aan te melden bij Daniël Muller Coaching om de strijd met de kilo’s aan te gaan. Het doel: 30 kilo afvallen in 6 maanden.

De eerste dagen vielen mij erg zwaar, in deze dagen heb ik ook erg slecht geslapen en had ik last van ‘afkick verschijnselen’. Na 4 dagen merkte ik dat ik meer energie kreeg en mijn humeur ook stukken beter werd.

Ondanks dat ik vrij veel moet eten naar mijn mening, heb ik de eerste dagen toch ‘honger’ gehad. Na 5 dagen begon dit af te nemen en na 7 dagen was het hongergevoel weg.

Tot nu toe voldoet het Ketose dieet nog steeds aan al mijn verwachtingen. Zo gauw als het voedingsplan in de dagelijkse routine zit, is het afvallen zonder er de hele dag mee bezig te zijn.

Buiten het gewichtsverlies krijgt ook je energie niveau een enorme boost. Je voelt jezelf met de dag gezonder worden en dat gevoel stimuleert je om elke dag weer verder te gaan met het dieet.

Het Ketose dieet is een echte aanrader om fit te worden en een gezonde levensstijl te ontwikkelen.”
-Aaron Nievelstein[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4408″ img_size=”full”][vc_single_image image=”4409″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Ralph Smeets stuurde mij deze foto’s.Hij is nu 6,5 maand bezig en inmiddels al 32,5 kg lichter. Bovendien voelt hij zich nu veel fitter en hebben zijn lichamelijke klachten afgenomen. 

 

“Mijn ervaring is overweldigend, ik voel me als herboren. Ik had altijd veel last van vocht zeker met warm weer en dat is nu zo goed als verdwenen. Geen last meer van maagzuur. S nachts  heerlijk  door slapen, niet meer tussendoor wakker worden.En dan nog s morgens wakker worden  en als het ware uit bed kunnen springen.

Totaal geen stijfheid meer. En dan de enorme energie die ik erdoor gekregen heb.

Het is onbeschrijfelijk wat het Ketose-dieet met mij doet, echt TOP!” -Ralph Smeets[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2600″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Melvyn Saccol wist, door middel van het Ketose-dieet, in 7 weken ruim 13 kg af te vallen en zijn buikomvang met 10 cm te verminderen.

Zijn verhaal:

“Ik ben 7 weken geleden begonnen bij Daniel met het volgen van het ketose dieet. Eerst sceptisch maar toch over stag gegaan na het lezen van de verhalen en recensies. En ik heb er geen minuut spijt van. In 7 weken -13 kilo – 10 cm buik. Begonnen op 123.5 kg nu 110 kg kijk maar naar de foto die zegt genoeg.

Ik ben eerlijk 1 x in de week gaan we gewoon uiteten en eet ik 1 maaltijd wat ik wil en ook dingen die eigenlijk niet mogen om toch een beetje te verwennen en te genieten en nog 13.5 kg verloren in 7 weken. Tijdens het dieet heb je totaal geen honger, het is vaak te veel zelfs.

Eerste week is even doorbijten suikers uit het lichaam laten gaan en wennen aan andere gewoontes maar daarna word alles veel en veel beter.

Nu gaan we nog even door, wil rond de 100kg komen. Dus schat nog een weekje of 5 en dan zit het erop. Dan gaan we op onderhoud ketose bijhouden om stabiel gewicht aan te houden. Tip: val niet terug in oude gewoontes want dan zal er altijd een jojo effect ontstaan en dit heeft niks met het dieet te maken.”[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2853″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Het Ketose-dieet is ook uitermate geschikt om droge spiermassa op te bouwen en tegelijkertijd het lichaamsvet te verlagen. Een zogenaamde clean bulk.

Hugo Cox wist met behulp van het Ketose-dieet en hard trainen, in 3 maanden tijd 11.5 kg droge spiermassa op te bouwen en zijn lichaamsvet met 7.5 kg te verminderen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2904″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Inmiddels heeft Roswitha Sanders haar doel bereikt ze zit nu stabiel op een gewicht van 61,5 kg. Ze wist maar liefst 17 kg af te vallen in 6 maanden. Bovendien heeft ze haar lichaamsvetpercentage verlaagd van 35% naar 22%.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2859″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Steven Shirbach wist maar liefst 25 kg af te vallen en zijn buikomvang met 16 cm te verminderen dankzij het Ketose-dieet.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2870″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Sharon van Workum had al allerlei diëten geprobeerd en de hoop al bijna opgegeven. Toch wilde zij niet opgeven. Ze was de overtollige kilo’s zat en wilde het nog een keer proberen. Met behulp van het Ketose-dieet wist zij een gezonde levensstijl aan te leren.

De knop was om, ze ging er voor en nu, 5 weken later is ze maar liefst 15 kg afgevallen.

“Na de geboorte van mijn 2e dochter was ik zwaarder dan ooit te voren. Diëten hield ik een paar dagen vol, soms een paar weken en dan viel ik terug in oude patroon en vaak nog meer eten dan van te voren. Cola was een van mijn grootste verslavingen en ‘s avonds laat eten. Ik zag een foto van mijzelf en mijn dochter en wiste hem omdat ik de persoon op de foto niet kan aanzien of herken zo “dik” en was het helemaal zat. Ik had al een paar keer iets over het Ketose-dieet van Daniël Muller voorbij zien komen op Facebook maar ik dacht: “ach weer iets wat ik niet kan volhouden”. Maar ik moest iets doen en besloot het te proberen.” Lees de rest van haar verhaal hier[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4403″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Met behulp van het Ketose-dieet en hard trainen wist Jasper van Bendegem zijn vetpercentage te verlagen van 18% naar 11% in slechts 6 weken zonder spiermassa of kracht te verliezen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3443″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Peter Hermes  wist in 10 weken zijn gewicht met maar liefs 18 kg en zijn vetpercentage met 16% te verlagen. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3447″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Judith Doré had al meerdere diëten geprobeerd. Het Ketose-dieet is het eerste dieet die haar zo gemakkelijk af gaat en waar ze zulke goede resultaten mee behaalde. Dit komt omdat je bij het Ketose-dieet nog genoeg lekkere gerechten kunt blijven eten en geen honger hebt.

Haar resultaten tot nu toe:

1 maand: -6½ kg en 6 cm buikomvang

2 maanden: -11.8 kg en -11 cm buikomvang

3 maanden: -14½ kg en 15 cm buikomvang kwijt.

Inmiddels is ze 6 maanden bezig en voorbij de helft van haar doel.

Ze is namelijk al 20 kg en 19 cm buikomvang kwijt.

Lees haar verhaal hier[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4037″ img_size=”full”][vc_single_image image=”4415″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Naomi Toorens wist in 11 weken tijd 15 kg af te vallen.

Haar verhaal:

“Eindelijk een dieet gevonden wat bij mij past en waar ik toch wel snel resultaat in heb behaald! Ik ben nu in totaal 11 weken bezig (Wel weekje kerst er niet aan gehouden dus eigenlijk 10). Tussendoor heb ik ook wel eens een dag dat ik me er niet aan houd, maar dan pak ik het de volgende dag weer op. En dat werkt prima! Ondanks dat ik niet veel lust, kan ik zelf kiezen uit veel verschillende producten en hier mijn eigen draai aan geven. Zolang ik mij maar aan mijn persoonlijk schema houd.

Ik ben zo blij ?

Ik zit beter in mijn vel en voorlopig gaan we nog even door ;)”[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3441″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Na meerdere mislukte afvalpogingen, kwam Moon Hendrix bij mij voor het Ketose-dieet.
In 8 weken wist ze 9,7 kg en 9 cm buikomvang te verliezen

Haar verhaal:
“Via een collega kwam ik bij Daniël terecht. Ik besloot het ook te gaan doen. Gelukkig, want eerdere pogingen liepen op niets uit. Dit werkt voor mij heel goed. Ik heb een zittend beroep en een hekel aan sporten.

Eenvoudige recepten verleiden mij uit mijn comfortzone te stappen en ik leer heel anders te koken. En het smaakt ook nog eens heerlijk! Ik verwacht dat dit voor mij een nieuwe vorm van eten is die heel goed bij mij past.

Ik ben heel enthousiast over het Ketose-dieet. Het voelt niet als lijnen, eerder als een gezonde keuze.
De goede resultaten geven mij een enorme boost!

Ik ga in ieder geval lekker door. Leuke bijkomstigheid: mijn stijve gewrichten zijn aanzienlijk versoepeld. ”-[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3485″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]“Ik ben superblij dat ik gestart ben met het Ketose-dieet. Ik ben geen moeilijke eter wat groente, vis, vlees etc betreft. Dit is dus voor mij echt een uitkomst om op een verantwoorde manier lekker te kunnen eten.

Ik ben nu in 2 maanden tijd 12 kg afgevallen, ook is mijn buikomvang met 9 cm verminderd. Dit merk ik ook in de kleding. Ik heb zojuist mijn nieuwe broek aangetrokken.. 2 maanden geleden kwam ik er totaal in in. Ook de 2 nieuwe shorts die ik 2 weken geleden besteld had zaten me toen nog strak, nu pas ik er makkelijk in.

Ik wordt door veel mensen aangesproken. Laatst kwam ik 2 bekenden tegen in de winkel. Hen viel het ook op dat ik was afgevallen, ze vonden mijn resultaten erg goed. Door de dag heen heb ik qua gevoel veel meer energie. Normaal stond ik met moeite rond 11, 12 op. Maar nu is dat veel eerder. Met het Ketose-dieet heb ik geen honger gehad en veel meer energie dan voorheen. Dit nieuwe eetpatroon ga ik zeker volhouden”

Sylvana Moonen[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5163″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Met behulp van het Ketose-dieet wist @Rilana de vos haar doel te bereiken. Ze is eerst op eigen kracht in 1 jaar tijd 7 kg afgevallen. Hierna bleef ze stil staan qua gewicht. Vervolgens is ze gestart met het Ketose-dieet en wist in 6 maanden tijd nog 19 kg af te vallen.

Hier haar verhaal:

“Voordat ik met het Ketose-dieet gestart was, ben ik ongeveer een jaar lang bezig geweest met te proberen om af te vallen. Ik viel af, maar kwam ook weer bij. Dit kwam, omdat ik de moed verloor om vol te houden. Uiteindelijk ben ik in 1 jaar tijd 7 kg afgevallen. Hierna stond ik stil en wist ik niet meer wat ik moest doen om verder af te vallen.

Vanaf 10 maart ben ik gestart met het Ketose-dieet en wist hiermee in 3 maanden tijd 14 kg af te vallen. Het ging echt heel makkelijk. Op een gegeven moment wende ik aan het eten en viel ik onbewust en snel af. Ik ben al jaren bezig geweest met afvallen en dit is eigenlijk het enige dat echt goed gewerkt heeft.

Inmiddels ben ik 6 maanden bezig met het Ketose-dieet en ben 19 kg hier mee afgevallen. Nu eet ik ook af en toe weer koolhydraten en ik heb totaal geen last van het jojo effect. Ik zit nu eindelijk op het gewicht dat ik al jaren probeerde te bereiken. Ben nu ook veel gelukkiger!”

Rilana de Vos[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5166″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]“Na mijn zwangerschap woog ik 75 kg. Ik heb geprobeerd om af te vallen en te sporten, maar ik viel niet meer af, ik bleef maar op het zelfde gewicht.

Ik heb van een aantal mensen gehoord die al het Ketose-dieet volgen bij Daniel Muller hoe tevreden ze er mee zijn en hoe snel je resultaat ziet. Ik heb zelf van alles en nog wat geprobeerd wat geen succes was tot dat ik mijn eigen voedingsplan kreeg van Daniel Muller.

Ik ben 2 maanden geleden begonnen en inmiddels 13 kg kwijt geraakt. Ik moet wel er bij melden dat ik vaker heb gecheat. Ik zit nu op 62 kg ik heb nog 5 kg te gaan en dan heb ik mijn doel bereikt.

Ik raad echt iedereen het Ketose-Dieet van Daniel Muller aan. Top coach.”

-Elhana Lina[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5169″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]“In augustus benaderde ik Daniel voor een persoonlijk voedingsschema nadat ik meerdere successen in mijn nabije omgeving had gezien. 1.5 week later zou ik beginnen. Door omstandigheden is dit 4.5 maand later pas gebeurd. Met lood in de schoenen begon ik op 14 januari dan eindelijk met mijn persoonlijke voedingsplan.

Nu 2 weken verder ben ik 5,9 kilo kwijt en voel me beter dan ooit. Sta wel de hele dag eten voor te bereiden maar naarmate de weken vorderen gaat dit ook steeds makkelijker. Beste beslissing ooit. Kan niet wachten totdat ik weer onder die 70 kom. Maar dat duurt nog wel even. Voor nu geniet ik gewoon van mijn gezonde levenstijl. En elke die ik afval is er 1. Ook al duurt dit misschien iets langer.

UPDATE

Nadat in de eerste 2 weken de kilo’s eraf vlogen, had ik in week 3 een teleurstelling te verwerken…. IK STOND STIL. Wat twijfel je dan aan jezelf en hoe demotiverend. Maar toch besloot ik gewoon verder te gaan waarmee ik bezig was en me niet zo blind te staren op ‘t gewicht (ik woog me gewoon niet meer) . Want ik voelde me gewoon beter. Na wat aandringen en nieuwsgierigheid van mijn omgeving! ging ik vanmorgen op de weegschaal staan…. – 11 KILO in 6 weken. Ik zit nu aan de goede kant van de 70 en ga die 80 steeds verder achter me laten. Ik ga gewoon door….”

-Loes Bogman[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5175″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]“Ik ben dus altijd al bezig geweest met willen afvallen maar dankzij Daniel Muller is het me deze keer dan ook echt gelukt.

Ik ben nu zo’n 5 maanden bezig en 14 kilo lichter.

Ik vindt het een makkelijke leefstijl, in het begin is het gewoon uitzoeken wat je lekker vindt en hoe het schema werkt. Gelukkig krijg je veel hulp van Daniël zelf en de groepsapp waar je toegang tot krijgt. Hier worden dagelijks tips en recepten gedeeld. Heel handig als je eens n keer niet weet wat je eten moet.”

-Lizette Ossel[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5170″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]“Hallo allemaal, ik ben Ger Keizers 57 jaar en werkzaam in continudienst als teamleider bij een chemisch bedrijf. Gewicht is de laatste jaren een probleem geworden mede door hartproblemen en een hernia tegelijk. Door medicatie en vooral morfine ben ik gaan eten om de misselijkheid te onderdrukken met als resultaat 27 kg in 5 maanden erbij. ( 132 kg en 123 cm buikomvang). 2 jaar was ik moe kreeg overal pijntjes in gewrichten en veel last van vocht in enkels en handen.

Omdat mijn longarts niet blij was en ik last had van slaapapneu moest ik afvallen. Ben toen naar een voedselcoach gegaan echter met een gebalanceerd eet plan viel ik in 4 maanden 0 kg af. Een vriendin die enorm was afgevallen met Ketose dieet adviseerde mij Daniel. Na het doorsturen van de website ben ik gaan lezen en heb mij aangemeld om te starten met het Ketose dieet. Niet geschoten is altijd mis dacht ik.

Nu 38 dagen later ben ik 10 kg lichter en -5 cm omvang. Het Ketose eten is heel goed te doen en zeker al die recepten die in de app voorbij komen zien er fantastisch uit. Heb je vragen er is altijd een antwoord dat je verder helpt. Ik heb nagenoeg geen last meer van vocht, geen pijnlijke gewrichten en telkens als ik opsta heb ik weer energie.

Mijn doel is om in mei/juni 2019 een stabiel gewicht te bereiken tussen 92 en 95 kg, weer op de fiets naar mijn werk kan gaan(40 km) en ik start 1 Dec weer in de sportschool. De zon schijnt weer en ik lach met hem mee. Succes allen.”
– Ger Keizers[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5171″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]“Via Facebook ben ik bij Daniël terecht gekomen. Deze methode heeft me geholpen de laatste kilo’s kwijt te raken en flink in omgang te slinken.
Dit werkt echt om je vet te verbranden. Het grootste voordeel is dat het ‘beest’ vast blijft en ik niet 24 uur per dag met mijn hoofd in mijn maag zit.. kan gerust wat langer zonder eten.
Bijna nooit meer last van suiker dips. Heb ik dat wel, weet ik ook meteen waar het aan ligt.
Ook heb ik afgeleerd om mij niet meer zo vaak te wegen… dat ding liegt toch.

Kan iedereen dit aanraden, het is goed te doen. Veel vrijheid in eten binnen je schema. En niets eten wat je niet lust.

Mijn doel heb ik nog niet bereikt maar toch wil ik richting stabiliseren omdat als ik in de spiegel kijk het goed is..  “

-Audrey Willems[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5220″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]“Koolhydraat arme diëten hebben me altijd lastig geleken. Ik was echt een groot fan van pizza, pasta en risotto’s! Het Ketose-dieet is voor mij heel erg makkelijk vol te houden omdat ik nog zoveel andere lekkere dingen kan eten! Heerlijk eten en toch genieten een beter dieet kon ik me niet wensen!

Nu heb ik een gezonde levensstijl ontwikkeld, voel ik me goed in mijn eigen lichaam en ben ik trots op wat ik bereikt heb!”

Kayleigh Odekerke[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5165″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Het Ketose-dieet is niet alleen erg geschikt om effectief en verantwoord af te slanken, het biedt nog meer voordelen.

Manon Logjes stuurde mij deze foto’s.

Naast dat zij veel was afgevallen met Het Ketose-dieet, ervoer ze nog meer voordelen; al na 1 maand het Ketose-dieet te volgen, was haar huid sterk verbeterd.

Doordat je vanuit de voeding veel meer vitamines, mineralen en andere belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt wordt jouw lichaam veel gezonder.

Dat voel je en dat zie je![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5162″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Tijdens haar zoektocht naar een afslankmethode die echt bij haar past, ontdekte Loes Eiserman het Ketose-dieet. Hiermee wist zij in 4 maanden tijd 19 kg en 12 cm buikomvang te verliezen.

Haar verhaal:

“Na eerdere succesvolle afvalpogingen kwam ik helaas weer aan. Toch besloot ik begin dit jaar dat het tijd was voor het bereiken van een gezond gewicht en zocht naar iets wat bij me paste.

Half januari begon ik met het Ketose dieet. In het begin vond ik het best even zoeken wat wel en wat niet maar de handigheid vind je daar vanzelf wel in en sneller dan je denkt.

Het eten, en dingen niet eten ging me eigenlijk vrij snel goed af en ik vind het heerlijk om te experimenteren met gerechten en recepten.

De mogelijkheden zijn oneindig, dus niemand hoeft bang te zijn voor een eentonig dieet. Overigens zie ik het allang niet meer als dieet, maar een mooie en gezonde manier om je levensstijl aan te passen naar fit en vitaal.

Tussen 15 januari en 15 mei viel ik 19 kilo af, en mijn buikomvang slonk met 12 cm. Belangrijker is misschien wel dat ik mij ook ècht energieker en meer ontspannen voelde.

En hoewel ik momenteel niet meer volledig koolhydraat arm eet blijf ik keuzes maken die binnen dit plan passen.”-Loes Eiserman[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5160″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][/vc_row]