Voor- & na-foto’s

Enkele resultaten van deelnemers van het Ketose-dieet:

Hier onder staan resultaten van enkele van de deelnemers van het Ketose-dieet zodat je een indicatie hebt van hoe snel het afvallen zou kunnen gaan.

Wellicht zul je je afvragen of deze resultaten wel echt zijn.

Op mijn facebook pagina plaats ik regelmatig resultaten van deelnemers. Vaak reageren, liken en/of delen de deelnemers het bericht zelf ook. Kijk gerust eens op mijn facebook pagina en beoordeel voor jezelf: www.facebook.com/danielmullercoaching

(Deze foto’s en resultaten zijn met toestemming van de personen online geplaatst. Ik zal altijd vooraf toestemming vragen voor dat ik foto’s en/of resultaten online plaats.)

Toen Claudia Dolkemade begon met haar persoonlijk Ketose-voedingsplan had ze te hoge bloeddruk, te hoog cholesterol en moest ze dagelijks medicatie nemen voor diabetes type 2.

Nu, 4 maanden later, zijn alle waardes in orde en heeft ze haar medicatie niet meer nodig.
Bovendien is ze 24 kg en 20 cm buikomvang kwijt.

Lees hier haar verhaal

Wil Wolfs is in 3 maanden 25 kg afgevallen. Hij heeft inmiddels een gezonde leefstijl ontwikkeld waarmee hij makkelijk op gewicht blijft.

Zijn verhaal:

“Nu 3 maanden na mijn start met het Ketose-dieet, ben ik 25 kg kwijt en voel me super. Mijn doel is bereikt, ik heb nu een weg gevonden om stabiel te blijven qua gewicht. In 3 maanden tijd is mijn gehele eet en drink patroon veranderd. Dit had ik voorheen zelf niet voor mogelijk gehouden. Ik heb totaal geen behoefte meer aan frisdrank. Ook tussendoortjes als Mars, koekjes doen me helemaal niets meer. Ik voel me er super goed bij en dat blijft.

Als ik nu eet dan zit ik na een kleine portie vol. Voorheen bleef ik eten en snoepen. Pasta’s at ik wekelijks. Nu zeldzaam en ik mis het niet. Groente en vlees bevalt me prima. Sinds een week of 4 eet ik in de middag Atkins brood 2 sneetjes p/d. Dit bevalt me prima. Ik blijf verder gewoon doorgaan met dit leefpatroon gewoonweg omdat ik me een stuk fitter voel.

Daniel bedankt alvast voor je hulp en je komt voorlopig nog niet van me af..”

Nathalie Franssen heeft haar voedingsstijl en leefstijl aangepast met behulp van haar persoonlijk Ketose-voedingsplan. In 7½ maand wist zij maar liefst 35 kg af te vallen.

Met behulp van het ketose-dieet en hard trainen is Leon Knubben binnen 3 maanden 16 Kg afgevallen en sporten heeft hij zijn lichaamsvetpercentage met 15% verlaagd.

Ook de vriendin van Leon, Sylvana Overeem wist een fantastische transformatie te ondergaan met het Ketose-dieet. Dat is ook duidelijk te zien op de foto’s. (De tatoeages zijn gespiegeld omdat de na-foto’s in de spiegel zijn genomen)

In 6 maanden wist zij maar liefst  25 kg af te vallen.

Lees hier hoe zij het ervaren heeft

Wendy van den Bulk wist in 2 maanden tijd maar liefst 15 kg af te vallen.

Haar verhaal:

“Het is altijd even schrikken om vroeger en nu langs elkaar te zien. Nooit gedacht dat ik ooit afscheid zou moeten nemen van mijn dikke buik en mijn ronde hoofd. Tot dat ik startte met het Ketose-dieet.. toen ging het zo snel, dat afscheid nemen niet meer mogelijk was.

Ik stond altijd sceptisch tegenover elk dieet, bang voor het oh zo bekende jojo effect. Gelukkig heb ik hier nadat ik gestopt ben met de hoeveelheid van mijn eten te wegen geen last van gekregen.

Twee maanden heb ik nodig gehad om mijn doel te bereiken. Nu ben ik dikke twee maanden verder en eet ik zo nu en dan zelfs friet en toch blijf ik mijn figuur houden. Zo goed als nu heb ik mij nog nooit gevoeld.”

De resultaten van Florin laten zien dat je met behulp van het Ketose-dieet niet alleen effectief kunt afslanken, maar ook tegelijkertijd je spiermassa kunt vergroten.

Hij wist in 6 weken tijd 9,6 kg lichaamsvet te verliezen en tegelijkertijd 3,6 kg spiermassa op te bouwen.

Anne Pluymen raakte haar overtollige zwangerschapskilo’s moeilijk kwijt. Met behulp van het Ketose-dieet wist zij in 5 maanden tijd  dit mooie resultaat te behalen, zonder hierbij te hoeven sporten.

Gewicht 74 kg -> 59 kg
Broekmaat XL->M
Truimaat XL-> S/M

Inge en Patrick Hofman  zijn samen met het ketose-dieet begonnen. Tot nu toe wisten Inge in 3 maanden tijd maar liefst 24 kg en Patrick 20 kg af te vallen. Ze voelen zich stukken fitter en blijven nog steeds afvallen.

Petra Jakobs-Ploum wist maar liefst 12 kg af te vallen in 3 maanden tijd.

Een update van Petra Jakobs-Ploum: na 5,5 maanden het Ketose-dieet gevolgd te hebben is zij maar liefst 17 kg afgevallen. Ze voelt zich ook stukken fitter, energieker en meer op het gemak in haar eigen lijf. Hier haar verhaal (klik hier)

Ook de man van Petra, Rene Ploum, wist hele mooie resultaten te behalen met het Ketose-dieet. In 5 maanden tijd is hij maar liefst 20 kg afgevallen, wist zijn buikomvang met 20 cm te verminderen en is van kledingmaat XXL naar maat M/L gegaan. Ook zijn de bloedwaardes van Rene verbeterd en voelt hij zich stukken fitter. Hier zijn verhaal (klik hier)

Ralph Smeets stuurde mij deze foto’s.Hij is nu 6,5 maand bezig en inmiddels al 32,5 kg lichter. Bovendien voelt hij zich nu veel fitter en hebben zijn lichamelijke klachten afgenomen. Hier zijn verhaal (klik hier)

Peter Hermes  wist in 10 weken zijn gewicht met maar liefs 18 kg en zijn vetpercentage met 16% te verlagen. 

Melvyn Saccol wist, door middel van het Ketose-dieet, in 7 weken ruim 13 kg af te vallen en zijn buikomvang met 10 cm te verminderen.

Zijn verhaal:

“Ik ben 7 weken geleden begonnen bij Daniel met het volgen van het ketose dieet. Eerst sceptisch maar toch over stag gegaan na het lezen van de verhalen en recensies. En ik heb er geen minuut spijt van. In 7 weken -13 kilo – 10 cm buik. Begonnen op 123.5 kg nu 110 kg kijk maar naar de foto die zegt genoeg.

Ik ben eerlijk 1 x in de week gaan we gewoon uiteten en eet ik 1 maaltijd wat ik wil en ook dingen die eigenlijk niet mogen om toch een beetje te verwennen en te genieten en nog 13.5 kg verloren in 7 weken. Tijdens het dieet heb je totaal geen honger, het is vaak te veel zelfs.

Eerste week is even doorbijten suikers uit het lichaam laten gaan en wennen aan andere gewoontes maar daarna word alles veel en veel beter.

Nu gaan we nog even door, wil rond de 100kg komen. Dus schat nog een weekje of 5 en dan zit het erop. Dan gaan we op onderhoud ketose bijhouden om stabiel gewicht aan te houden. Tip: val niet terug in oude gewoontes want dan zal er altijd een jojo effect ontstaan en dit heeft niks met het dieet te maken.”

Steven Shirbach wist maar liefst 25 kg af te vallen en zijn buikomvang met 16 cm te verminderen dankzij het Ketose-dieet.

Het Ketose-dieet is ook uitermate geschikt om droge spiermassa op te bouwen en tegelijkertijd het lichaamsvet te verlagen. Een zogenaamde clean bulk.

Hugo Cox wist met behulp van het Ketose-dieet en hard trainen, in 3 maanden tijd 11.5 kg droge spiermassa op te bouwen en zijn lichaamsvet met 7.5 kg te verminderen.

Met behulp van het Ketose-dieet en hard trainen wist Jasper van Bendegem zijn vetpercentage te verlagen van 18% naar 11% in slechts 6 weken zonder spiermassa of kracht te verliezen.

Inmiddels heeft Roswitha Sanders haar doel bereikt ze zit nu stabiel op een gewicht van 61,5 kg. Ze wist maar liefst 17 kg af te vallen in 6 maanden. Bovendien heeft ze haar lichaamsvetpercentage verlaagd van 35% naar 22%.

Judith had al meerdere diëten geprobeerd. Het Ketose-dieet is het eerste dieet die haar zo gemakkelijk af gaat en waar ze zulke goede resultaten mee behaalde.

Lees haar verhaal hier

Naomi Toorens wist in 11 weken tijd 15 kg af te vallen.

Haar verhaal:

“Eindelijk een dieet gevonden wat bij mij past en waar ik toch wel snel resultaat in heb behaald! Ik ben nu in totaal 11 weken bezig (Wel weekje kerst er niet aan gehouden dus eigenlijk 10). Tussendoor heb ik ook wel eens een dag dat ik me er niet aan houd, maar dan pak ik het de volgende dag weer op. En dat werkt prima! Ondanks dat ik niet veel lust, kan ik zelf kiezen uit veel verschillende producten en hier mijn eigen draai aan geven. Zolang ik mij maar aan mijn persoonlijk schema houd.

Ik ben zo blij 😄

Ik zit beter in mijn vel en voorlopig gaan we nog even door ;)”

Na meerdere mislukte afvalpogingen, kwam Moon Hendrix bij mij voor het Ketose-dieet.
In 8 weken wist ze 9,7 kg en 9 cm buikomvang te verliezen

Haar verhaal:
“Via een collega kwam ik bij Daniël terecht. Ik besloot het ook te gaan doen. Gelukkig, want eerdere pogingen liepen op niets uit. Dit werkt voor mij heel goed. Ik heb een zittend beroep en een hekel aan sporten.

Eenvoudige recepten verleiden mij uit mijn comfortzone te stappen en ik leer heel anders te koken. En het smaakt ook nog eens heerlijk! Ik verwacht dat dit voor mij een nieuwe vorm van eten is die heel goed bij mij past.

Ik ben heel enthousiast over het Ketose-dieet. Het voelt niet als lijnen, eerder als een gezonde keuze.
De goede resultaten geven mij een enorme boost!

Ik ga in ieder geval lekker door. Leuke bijkomstigheid: mijn stijve gewrichten zijn aanzienlijk versoepeld. ”-