Uitleg Voorbeeld-dagindelingen

Je krijgt van mij 4 voorbeeld-dagindelingen bij het voedingsplan.

Deze zijn gebaseerd op jouw persoonlijke voedingsplan en sluiten dus aan bij jouw persoonlijke behoeften. Hier in staat precies wat je wanneer eet. (ontbijt, lunch, avondeten, tussendoortje).

Je kunt dit letterlijk overnemen en hoeft dan nergens over na te denken.

Tevens leer ik je hoe je eenvoudig zelf dagindelingen kunt maken met behulp van je voedingsplan en de voorbeeld-dagindelingen.

Ik zal een korte uitleg geven.

Stel je hebt in voorbeeld-dagindeling 1 van je voedingsplan bij het avond eten staan “Kipfilet met groenten”. In de voorbeeld-dagindeling staat dan precies welke groenten je kunt eten. En er staat hoeveel kipfilet en groenten je kunt eten.
Heb je geen zin in kipfilet? Dan is het dankzij de “keuze-categorieën” heel eenvoudig om iets anders te kiezen.

In je voedingsplan staan verschillende keuze-categorieën. Zo is er bijvoorbeeld een keuze-categorie “mager vlees & vis”. Hier in staat de kipfilet. Hier in staan echter ook andere opties zoals biefstuk, varkenshaas, kabeljauw, tonijn etc.
(Je kunt dan kiezen wat je lekker vindt. Staat er iets tussen dat je niet lekker vindt? Dan kies je gewoon voor iets anders.)

Per optie heb ik voor jou berekend hoeveel jij ervan kunt nemen, zodat je precies datgene binnenkrijgt dat aansluit bij jouw persoonlijke behoeften. Je hoeft dan niks uit te rekenen en je weet zeker dat alles klopt.

Op deze manier kun je zonder dat het je veel tijd of moeite kost, elke dag gevarieerd, lekker en verantwoord eten! 

Waarom een persoonlijk voedingsplan?

 

Hetgeen waarmee ik mij echt onderscheid van de rest, is dat ik persoonlijke voedingsplannen lever. In tegenstelling tot de vaak kant-en-klaar schema’s die mensen krijgen, of dieetboeken, receptenboeken die niet op maat zijn.

Er is namelijk niet één voedingsplan dat voor iedereen werkt. De behoeften aan calorieën en voedingstoffen verschillen per persoon. Dit is onder andere afhankelijk van de fysieke eigenschappen (gewicht, geslacht, vetpercentage) en de leefstijl (mate van fysieke activiteit, wel/niet sporten).

Ook vindt niet iedereen hetzelfde lekker. Om deze redenen pas ik het persoonlijke voedingsplan aan op jouw  behoeften en voedselvoorkeuren. Op die manier krijg je precies binnen wat jouw lichaam nodig heeft en kun je elke dag datgene eten wat jij lekker vindt.

Een uitgebreidere uitleg van wat het voedingsplan precies inhoudt vind je hier: (klik hier op te openen)

Werkwijze, aanmelden en kosten

 

Hoe aanmelden?
Je kunt je aanmelden voor het ketose-dieet via het online intakeformulier of via een persoonlijk intakegesprek (locatie: Heerlen).

Met behulp van de informatie in het intakeformulier, stel ik voor jou een persoonlijke ketose voedingsplan samen. Hierbij houd ik rekening met jouw persoonlijke behoeften, voedselvoorkeuren en leefstijl.

De meeste vragen wijzen zich vanzelf. Ik heb ook overal uitleg bij geschreven. Zijn er verder nog dingen waar ik rekening mee moet houden? In het intakeformulier vind je voldoende ruimte om dit verder toe te lichten. Mocht je ergens niet uitkomen, laat het me even weten, dan help ik je graag.

Na dat je het intakeformulier hebt ingevuld, kom je op de pagina met betaalinstructies. Je kunt betalen via iDeal of Bankcontact.

Vervolgens zal ik het intakeformulier bekijken. Indien er onduidelijkheden zijn of indien ik meer informatie nodig heb, zal ik contact met je opnemen. Indien alles duidelijk is, zal ik je een e-mail sturen met verdere info en met je voedingsplan aan de slag gaan.

Zodra ik je voedingsplan klaar heb, krijg je van mij jouw persoonlijke voedingsplan, een duidelijke handleiding, toegang tot het leden-gedeelte van de website en zal ik je toevoegen tot de WhatsApp-groep (indien je hebt aangegeven dit te willen).

Met behulp van je persoonlijke voedingsplan en de uitleg maak je een start naar een gezonde leefstijl. Je kunt met al je vragen bij mij terecht via de WhatsApp-groep. Ook kun je je voortgang aan mij doorgeven en pas ik het voedingsplan kosteloos aan mocht dit nodig zijn.

De kosten
Voor het samenstellen van een persoonlijk Ketose voedingsplan op maat vraag ik eenmalig € 89,- Alle extra’s  zitten hier bij inbegrepen, zoals de begeleiding via WhatsApp-groep, toegang tot het leden gedeelte van de website en aanpassing van het voedingsplan indien nodig.

Van al deze extra’s mag je gebruik maken zolang je wilt. Waar je bij anderen vaak per maand een bedrag betaalt, betaal je bij mij slechts 1 keer en komen er geen extra kosten meer bij.

Al vele methodes geprobeerd zonder succes? Bang dat het deze keer weer niet gaat lukken?

Geen zorgen. Het hoeft niet vanaf dag één perfect te gaan. Ga je een keer de “fout” in? Gaat het niet zoals gehoopt? Trek dan aan de bel dan help ik je graag.

Mislukken bestaat niet, alleen opgeven. Zolang jij niet opgeeft, zal ik mijn uiterste best doen om jou zo goed mogelijk te helpen.

Heb je nog vragen of wil je liever een persoonlijk intakegesprek?
Neem dan contact met mij op.

WhatsApp/Telefoon: 0623874955
Email: info@daniel-muller.nl

Ik kijk ernaar uit om jou te begeleiden naar een gezonde leefstijl!

Benieuwd naar de ervaringen en resultaten van eerdere deelnemers?

De resultaten vind je hier