Ester de Jong met behulp van het keto voedingsplan (zonder te sporten) deze fantastische transformatie te bereiken.


Daarnaast heeft ze ook mentaal een hele transformatie gemaakt.


Hierdoor wist ze niet alleen qua afvallen haar doelen te bereiken, maar kan ze het dit ook zonder moeite vasthouden.

 

Haar verhaal:

“Mijn ervaring in de afgelopen 5 maanden.

Voor mij was de grootste stap naar transformatie het bewustwordingsproces van voeding en de psychologie die erbij komt kijken.

Als samenleving is het normaal geworden om bijvoorbeeld lekker te eten als er iets te vieren is. En nu ik mij vanuit de basis ging focussen op wat gezondheid en het ervaren van geluk dan wel is. Kwam ik tot de conclusie en nog altijd verbaast dat onze ervaringen van geluk beïnvloed worden of werden door wat we in onze mond proppen.

Ons lichaam is gemaakt om gevoed te worden met wat ons lichaam nodig heeft om te functioneren en om gezond te blijven. En niet een beetje suiker of alles vervangen door zoetstoffen, daarmee houden we de verslaving naar suiker in stand. De enige echte manier was voor mij om *All the way* te gaan. Geen onzinnige vervangers meer zoeken. Om mezelf te blijven “trakteren en daarmee ongezonde patronen te blijven voortzetten.”.. 

Het was moeilijk, het was zwaar, maar ik kan nu zeggen met veel trots dat ik suiker niet langer meer koppel aan gedachten als gezelligheid, als traktatie of als geluk.
Het was echt een verslaving in combinatie met ongezonde overtuigingen. die nu achter mij liggen

De beste beloning die ik mezelf heb gegeven is een gezond lichaam, veel energie, en een nieuwe mindset!

Dit is trouwens niet de eerste keer geweest dat ik met keto begon. 1,5 jaar geleden heb ik het ook geprobeerd. Helaas lag mijn focus toen alleen op kilo’s verliezen en resultaten behalen. En was ik mijn focus ook snel weer kwijt toen ik mijn doel bereikt had.

De 2e keer zoals nu waren de kilo’s verliezen geen hoofdzaak meer, maar eerder bijzaak geworden. Ik heb echt een andere mindset aangenomen zonder ongezonde patronen in stand te houden.

Iedereen kan dit .”
–Ester de Jong

Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan.

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele resultaten