Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page

“Een paar jaar geleden heb ik na een operatie last gekregen van een tragere stofwisseling. Resultaat was meer dan 50kg extra aan gewicht in een jaar tijd. Langzaam maar zeker werd alles wat stabieler en bleef het gewicht constant.

Afgelopen augustus besloot ik dat het tijd werd om het roer compleet om te gooien en dat het goed zou zijn om die extra kilo’s weer weg te krijgen.

Na een half jaar flink te hebben gewandeld bleef ik op een gegeven moment weer enigszins “vast hangen” met een resultaat van -23 kilo. Dus werd het tijd voor een stapje extra te zetten.

Naar aanleiding van mensen die heel positief waren over Daniel en het Keto dieet ben ik dit traject ingegaan met de gedachte niet geschoten is altijd mis. Na een intake te hebben gehad en een persoonlijk voedingsplan te hebben ontvangen kon ik beginnen met Keto. Dit combineer ik elke dag met mijn wandelen.

De eerste 2 weken vlogen de kilo’s er redelijk snel af. (-6,5 kg en een omvang van -13cm). De weken erna ging het iets langzamer maar er gaat nog elke week wat vanaf. Resultaat na 6 weken is -11 kilo en een buikomvang van -17cm.

Wat ik voornamelijk fijn vind aan Keto is dat je in verhouding veel mag eten en ik geen last heb van een hongergevoel. Tevens heb ik genoeg energie om de dag door te komen. Ook de feedback indien deze nodig is kan ik waarderen.

– Mark Michels

Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan.

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele Resultaten