Met Wil Wolfs heb ik regelmatig contact gehad tijdens de “opstart fase”.  Hier onder kun je zijn voortgang zien en zijn ervaring lezen.

 Zijn verhaal:

-1 week- (-7 kg, -8cm buikomvang)
“Via een neef die ook het Ketose dieet volgt(Ralph Smeets) kwam ik in contact met Daniel Muller.Ik was al een langere tijd bezig om te proberen af te vallen. Maar zoals gebruikelijk is er altijd wel weer een redenen om dit uit te stellen.

Na de zomervakantie ging ik op de weegschaal staan ,die gaf toen 107 kg aan. Schrikken… Ik bleef toch maar uitstellen en vermeed de weegschaal. S ‘avonds voor het slapen gaan nog een lekkere boterham met stroop en kaas was bijna standaard. Lichamelijk voelde ik me niet fit, pijn in de benen ,vermoeid enz. schoenen strikken was al een opgave.

De maat was vol. Ik heb toen contact gezocht met Daniel ,en hij heeft me een schema gemaakt. Woensdag 1 november j.l heb ik als startdatum gekozen.

De avond voor de start heb ik de foto’s gemaakt en weer voor het eerst op de weegschaal gestaan. deze gaf nu 111 kg aan. De drive was nog groter om te starten.

De eerste paar dagen waren moeizaam. ik voelde me niet lekker ,en mijn darmen werkte tegen. Maar er was iets in mij dat zei doorgaan en natuurlijk de steun van mijn gezin en vrienden.

Vanaf dag 4 ging het echt perfect Ik voelde me goed maar vooral weer fit en er was resultaat. De weegschaal stond op 106 kg. 5 kg afgevallen in 4 dagen waanzinnig!

Inmiddels begint het eet schema een gewoonte te worden en ik houd me vast aan dit schema, heb helemaal geen honger gevoel meer.Zelfs de boterham met kaas en stroop voor het slapen gaan zal ik niet meer gaan missen.

Nu bijna een week verder staat de weegschaal op 104 kg. totaal 7 kg minder!!!

Ja ik ben super trots op mezelf ,en besef dat ik niet iedere week zoveel zal afvallen..maar het geeft een heel goed en fit gevoel! Dank je wel Daniel!”

-2 Weken- (-9kg)
“Hallo Daniel. Gaat goed… tuurlijk af en toe even een momentje ..maar dat hoort erbij. Ik heb me keurig aan het schema gehouden. Zelfs afgelopen weekend met de opening van het carnavalsseizoen.

Er was een frietenwagen aanwezig en er stonden hapjes op de tafel.. maar echt waar het deed me helemaal niets. Als me dit iemand 2 weken geleden had verteld, dan was ik meteen met hem naar de eerste hulp gegaan🤣.

Ik ben afgelopen week 2 kg afgevallen.👍💪👌.”

-4 Weken- (-13 kg, -16cm)
“Hallo Daniel.. is weer zover, vandaag op de weegschaal geweest en ja hoor weer 2 kg minder 98 kg. En de buikomvang van 3 cm minder.. gaat echt snel.. maar ik houd me ook volledig aan je schema en wijk er niet vanaf.. Ik voel me topfit en totaal geen lichamelijke klachten meer..👍👍 nu vier weken verder en 13 kg lichter en een buikomvang van 1.27 naar 1.11 cm. Op naar de 90 kg.”
– Wil Wolfs

-7 Weken- (-17,5 kg, -22cm)
“Ik voel me als een jonge hond😂😂 ondanks dat Abraham het komend jaar aanklopt😂🎅🏼”

-8 Weken- (-20 kg)
Omdat het Ketose-dieet hem zoveel energie geeft, heeft hij zich deze week ingeschreven op de sportschool. Hij stuurde mij

“Op naar de sixpack🤩.”
– Wil Wolfs

-3 Maanden- (-23 kg)
“Nu 3 maanden na mijn start met het Ketose-dieet, ben ik 23 kg kwijt en voel me super. Mijn doel is bereikt, ik heb nu een weg gevonden om stabiel te blijven qua gewicht. In 3 maanden tijd is mijn gehele eet en drink patroon veranderd. Dit had ik voorheen zelf niet voor mogelijk gehouden. Ik heb totaal geen behoefte meer aan frisdrank. Ook tussendoortjes als Mars, koekjes doen me helemaal niets meer. Ik voel me er super goed bij en dat blijft.

Als ik nu eet dan zit ik na een kleine portie vol. Voorheen bleef ik eten en snoepen. Pasta’s at ik wekelijks. Nu zeldzaam en ik mis het niet. Groente en vlees bevalt me prima. Sinds een week of 4 eet ik in de middag Atkins brood 2 sneetjes p/d. Dit bevalt me prima. Ik blijf verder gewoon doorgaan met dit leefpatroon gewoonweg omdat ik me een stuk fitter voel.

Daniel bedankt alvast voor je hulp en je komt voorlopig nog niet van me af…”
– Wil Wolfs

*Momenteel zijn we ruim 3 jaar verder en Wil heeft nog steeds een gezonde keto-leefstijl. (Wil is gestart in november 2017)

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele resultaten