[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text]

Wil je zo snel mogelijk starten?
Dan kun je je inschrijven door hier te klikken.
Wil je eerst meer informatie?
Lees dan de tekst hier onder. Klik op de titels om de uitleg te openen.
Benieuwd naar de resultaten?
Deze vind je hier
Wil je alles weten over het Ketose-dieet?
Download hier het Gratis E-book

[/vc_column_text][vc_column_text 0=””][cro_accordionstart]

[cro_accordionitem title=”Verantwoord en effectief afslanken. Hoe doe je dat?” item=”active” ]

Het Ketose-dieet is er op gericht om op een verantwoorde en effectieve manier af te slanken zonder honger.

Naast het op een verantwoorde en effectieve manier afslanken, biedt het Ketose-dieet nog meer  gezondheidsvoordelen. Veel gezondheidsklachten worden veroorzaakt door verkeerde voeding. De juiste voeding zorgt er voor dat ons lichaam alle voedingstoffen binnen krijgt die het nodig heeft. Deze voedingsstoffen kun je het beste halen uit échte voeding en niet uit kant-en-klaar voeding of pillen, shakes of repen.

 Het persoonlijke Ketose-voedingsplan die ik voor jou maak, zal bestaan uit natuurlijke voeding, die je gewoon in de supermarkt kunt kopen. Deze voeding zit boordevol belangrijke voedingsstoffen. Hierdoor zal je veel meer energie krijgen, je stukken fitter voelen en zullen lichamelijke klachten afnemen.

[/cro_accordionitem]

[cro_accordionitem title=”Gezondheidsvoordelen” item=”” ]

De volgende gezondheidsvoordelen hebben verschillende deelnemers ervaren:

Dit zijn slechts enkele van de vele gezondheidsvoordelen die het Ketose-dieet kan bieden.

[/cro_accordionitem]

[cro_accordionitem title=”Afvallen en het Ketose-proces” item=”” ]

Wanneer je afvalt is het belangrijk dat je voornamelijk je lichaamsvet vermindert zonder hierbij ook spiermassa te verliezen. Om dit doel te kunnen behalen,  dien je minder calorieën binnen te krijgen dan dat je verbrandt.

Het aantal calorieën is echter niet het enige dat belangrijk is. Het is ook belangrijk dat je de juiste verhouding van koolhydraten, eiwitten en vetten binnen krijgt.

Eiwitten en vetten zijn essentieel voor ons lichaam. Wij hebben ze nodig om gezond te blijven. Ons lichaam bestaat voor het grootste deel uit eiwitten. Deze zijn dan ook nodig om onze cellen en weefsel te kunnen vernieuwen.

Vetten zijn onder andere nodig om bepaalde vitamines op te nemen welke alleen in vetten oplosbaar zijn. Ook zijn vetten belangrijk voor onze hormoonhuishouding.

De enige functie van koolhydraten is het leveren van energie. Koolhydraten worden door ons lichaam makkelijker en sneller omgezet in bruikbare energie dan eiwitten en vetten. Wanneer het gaat om leveren van energie, zal het lichaam eerste de voorkeur geven aan koolhydraten. Dat wil zeggen; je lichaam zal pas eiwitten of vetten gebruiken wanneer er geen koolhydraten meer beschikbaar zijn.

Het lichaam zet alle koolhydraten om in glucose (suiker). Hoe snel dit gebeurt  is onder ander afhankelijk van de hoeveelheid vezels die het product waar de koolhydraten inzitten bevat. Deze glucose gaat naar ons bloed, waardoor de bloedsuikerspiegel stijgt. Een te hoge bloedsuikerspiegel is echter giftig voor het lichaam. Ons lichaam reageert hier op door vanuit de alvleesklier het hormoon insuline af te geven. De insuline zorgt er voor dat de glucose vanuit het bloed getransporteerd kan worden naar andere cellen is het lichaam. Een deel van de glucose zal naar de spieren gaan in de vorm van glycogeen. De rest van de glucose zal beschikbaar gesteld worden als energie. Deze energie is echter een snelle energiebron. Wanneer deze niet snel gebruikt wordt, zal het opgeslagen worden in onze vet-cellen als reserve energie voor later (lichaamsvet). Vervolgens daalt de bloedsuikerspiegel en zo ook het energieniveau. Dit is duidelijk te merken na het eten van een zoete maaltijd. Je bloedsuikerspiegel piekt dan en daalt vervolgens. Dit is de zogenaamde “after dinner dip”.

Omdat de niet gebruikte glucose opgeslagen wordt in je vetcellen, zal je na het eten van koolhydraten al vrij snel weer honger krijgen. Er is immers geen energie meer beschikbaar. Je lichaam heeft wel genoeg energie in de vorm van vetreserves. Deze worden echter niet gebruikt wanneer het insuline niveau nog hoog is.

Wanneer je echter voor langere tijd geen koolhydraten binnenkrijgt, zal het lichaam overgaan op een alternatieve bron van energie. Dit is mogelijk omdat het insuline niveau daalt wanneer je enige tijd geen koolhydraten eet. Je lichaam zal dan vetten gaan gebruiken als energie bron. Door middel van een aantal processen zet het lichaam vetten om in ketonen. Deze ketonen nemen de rol van de glucose over. Het proces waarin je lichaam vetten omzet in ketonen wordt ketose genoemd. Je kunt zelf ook merken wanneer je lichaam in ketose is. Dit is bijvoorbeeld merkbaar wanneer je honger hebt en lang genoeg wacht met eten. Op een gegeven moment wordt je hongergevoel minder. Dit is omdat je lichaam dan in ketose toestand is en overgaat op het gebruiken van vetten als energie bron. Nog een voordeel van ketose is het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel. Je zult dan geen “after dinner dip” meer hebben, ook zal je energieniveau gedurende de dag stabiel blijven. Vele ervaren dit gevoel als een positieve alertheid.

Wanneer je je eenmaal in ketose-toestand bevindt zal je geen echte honger hebben en genoeg energie hebben. Hierdoor is het makkelijker om je calorie inname te verlagen, waardoor je eenvoudig kunt afvallen zonder een gevoel van honger te hebben.

Echter, wanneer je weer koolhydraten eet zal het insuline niveau stijgen en de ketose-toestand onderbroken worden. Je zult dan weer sneller honger krijgen en je energieniveau zal afnemen.

Bij het volgen van een ketose-dieet zal je continu in ketose-toestand blijven. Je vermijdt namelijk zoveel mogelijk de koolhydraten. Je krijgt het grootste deel van de calorieën binnen in de vorm van gezonde vetten en eiwitten.

[/cro_accordionitem]

[cro_accordionitem title=”Echt maatwerk voor het juiste resultaat” item=”” ]

Veel diëten werken met standaard voedingsschema’s of standaard recepten. Dit zal werken voor de gemiddelde mens, maar lang niet voor iedereen. Afhankelijk van jouw persoonlijke gegevens en leefstijl kunnen de caloriebehoefte en voedingswaardebehoeften enorm verschillen. Zo zou je je bijvoorbeeld kunnen voorstellen dat het lichaam van een vrouw van 60 kg met een kantoorbaan die niet aan sport doet, veel minder energie verbruikt dan het lichaam van een man van 90 kg die in fysiek zwaar werk heeft en 3 keer per week sport.

Wil je écht resultaat boeken, dan is het belangrijk dat de voeding aangepast wordt op jouw persoonlijke behoeften. Aan de hand van een aantal persoonlijke gegevens bereken ik voor jou de ideale hoeveelheid calorieën en verhouding tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Dit zal ik zodanig doen dat het optimaal bij jouw persoonlijke behoeften aansluit, waardoor jij jouw doel makkelijk kunt behalen.

Verder  houd ik rekening met wat je wel en niet lust. Op het moment dat  ik een voedingsschema samenstel met producten die je niet graag eet, zal je het waarschijnlijk niet lang volhouden (of het  dieet niet met  plezier volgen).

Jouw persoonlijke ketose-voedingsplan bestaat uit  een voedingsschema waarbij je dagelijks de keuze hebt uit verschillende producten. Per product heb ik voor jouw precies uitgerekend hoeveel je hiervan mag eten per dag. Aan de hand van de door jou gekozen producten stel je zelf je maaltijden samen. Hierdoor kun je elke dag zelf kiezen wat jij wilt eten. Tevens zal je een handleiding ontvangen waarin het schema duidelijk wordt uitgelegd. 

Ben je gestart met je persoonlijke voedingsplan en gaat het niet zoals je had gehoopt? Stuur mij dan een bericht.  Ik zal vervolgens  je voedingsplan aanpassen, zodat je de gewenste resultaten zult behalen.  Op die manier ben je gegarandeerd van een voedingsplan dat écht bij jou  past.

[/cro_accordionitem]

[cro_accordionitem title=”Begeleiding” item=”” ]

Tijdens het volgen van het Ketose-dieet sta je er niet alleen voor. Heb je vragen? Heb je ergens moeite mee of loop je ergens tegen aan? Dan kun je mij altijd contacteren.

Van deze dienst kun je gratis gebruik maken zo lang en zo vaak als jij dat nodig hebt.

[/cro_accordionitem]

[cro_accordionitem title=”De Ketose-WhatsApp groep” item=”” ]

Je krijgt toegang tot de Ketose-WhatsApp-groep. In deze WhatsApp-groep zitten meerdere deelnemers die het Ketose-dieet volgen. Hier worden regelmatig recepten en ervaringen gedeeld. Je kunt er bijvoorbeeld ideeën op doen qua recepten. Ook worden hier handige tips en nuttige informatie in gedeeld en kun je vragen stellen in de groep. Zelf ben ik ook actief in deze groep en zal de vragen beantwoorden en jou van belangrijke informatie voorzien.

[/cro_accordionitem]

[cro_accordionitem title=”Het speciale leden-gedeelte” item=”” ]

Verder  krijg je toegang tot het leden-gedeelte van mijn website. Hier kun je verschillende  ketose recepten en gerechten vinden.  De gerechten die in de WhatsApp groep worden gedeeld, zijn ook terug te vinden  in het leden-gedeelte. Momenteel staan er 100 gerechten op en dit worden er alleen maar meer. Genoeg variatie dus. Buiten de gerechten is er de nodige  informatie te vinden. Ik adviseer niet alleen welke voeding je het beste kunt eten, maar licht ook toe wat het met je lichaam doet. Op deze manier zal je kennis op dit gebied vergroten, waardoor je vanzelf bewustere keuzes zult gaan maken. Zo kun je een leef-  en voedingsstijl ontwikkelen die bij jou past en dus vol te houden is. Dit is uiteindelijke de enige manier om de gewenste resultaten te behalen zonder jojo effect.

[/cro_accordionitem]

[cro_accordionitem title=”Kosten” item=”” ]

Voor het samenstellen van een persoonlijk ketose voedingsplan op maat vraag ik eenmalig € 89,- Alle extra’s  zitten hier  bij inbegrepen, zoals de begeleiding, aanpassing van het voedingsplan indien nodig, WhatsApp-groep en toegang tot het leden gedeelte. Van al deze extra’s mag je gebruik maken zolang je wilt. Waar je bij anderen vaak per maand een bedrag betaalt, betaal je bij mij slechts 1 keer en komen er geen extra kosten meer bij.

Benieuwd naar de ervaringen en resultaten van eerdere deelnemers?
De ervaringen vind je hier
De resultaten vind je hier

Wil je zo snel mogelijk starten?
Dan kun je je inschrijven via het online intakeformulier

[/cro_accordionitem]

[cro_accordionitem title=”Nog vragen?” item=”” ]

Heb je naar aanleiding van dit verhaal nog vragen? Kijk dan eens op de: Veel-gestelde-vragen pagina. Hier heb ik de meeste vragen beantwoordt. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met mij op.

Je kunt mij bereiken op:
WhatsApp/Telefoon: 0623874955
Email: info@daniel-muller.nl

Inschrijven kan hier

[/cro_accordionitem]

 

[cro_accordionend][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]