FotoWie ben Ik?

Ik ben Daniel Muller. Sport en gezondheid zijn altijd al een grote passie van mij geweest. Al sinds jonge leeftijd ben ik hier veel mee bezig. Gezondheid is immers het kostbaarste bezit.

Achtergrond

In 2013 heb ik mijn Masterdiploma behaald in Social & Health Psychologie aan de Universiteit Maastricht. Vervolgens heb ik veel kennis en praktijkervaring opgedaan op het gebied van voeding en het effect hiervan op je gewicht, gezondheid en energieniveau.

 

Werkwijze

In de afgelopen jaren heb ik al meer dan duizend mensen geholpen op een verantwoorde en effectieve manier af te slanken. Dit doe ik met behulp van het Ketose-dieet. Dit is niet zozeer een dieet die je slechts voor korte duur kunt blijven volgen. Het Ketose-dieet is een gezonde manier van eten, waarbij je normale natuurlijke voeding eet die gewoon in de supermarkt verkrijgbaar is. In mijn ogen is het aanleren van een gezonde leefstijl en voedingsstijl de enige manier waarop je je doelen zult behalen, maar vooral ook zult behouden. Hiermee zijn al snel fantastische resultaten te behalen die van duurzame aard zijn.

Wil je graag meer informatie over het Ketose-dieet en mijn werkwijze?

Kijk dan hier