De WhatsApp groepen

Waarom de WhatsApp groep?

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen met het aanleren van een gezonde leefstijl. Het is helaas niet mogelijk voor mij om iedereen regelmatig 1 op 1 te contacteren. Daarom heb ik WhatsApp groepen aangemaakt. Op deze manier kan ik mijn kennis en adviezen delen met meerdere mensen tegelijk. Ook kan er op deze manier tussen de deelnemers onderling waardevolle tips gedeeld worden en kan men elkaar helpen, steunen en motiveren.

Wil je lid worden van 1 of meerde van de WhatsApp groepen? Geef dit dan aan in de WhatsApp groep, dan zal ik daar de deelname-links delen.

Lees ook de “WhatsApp-Groep Richtlijnen” deze vind je hier: https://daniel-muller.nl/whatsapp-richtlijnen/

 

Wil je liever individuele/persoonlijke coaching, stuur mij dan een berichtje. (Dit wordt in de meeste gevallen vergoed vanuit de aanvullende verzekering)

Wil je niet in de WhatsApp groep? Meer info over persoonlijke coaching? (klik hier voor meer info)

Verschillende soorten WhatsApp groepen.

Omdat het aantal deelnemers blijft groeien, heb ik meerdere groepen aangemaakt zodat het overzichtelijk blijft. Hieronder staan de verschillende groepen beschreven. Als deelnemer van het Ketose-dieet bij mij kun je van al deze groepen gebruik maken. Wel wil ik je vragen de beschrijvingen van de groepen te lezen en de berichten in de desbetreffende groep te plaatsen. Op deze manier blijft het overzichtelijk voor iedereen.

Wil je lid worden van 1 of meerde van de WhatsApp groepen? Stuur mij dan een bericht, dan zal ik je toevoegen. Geef in het bericht aan van welke groepen je lid wilt worden, dan kan ik je meteen aan al deze groepen toevoegen.

DMC Ketose Starters: Dit is de WhatsApp groep waar de nieuwe deelnemers aan toegevoegd worden. Hier kun je alle vragen stellen met betrekking tot het toepassen van het voedingsplan. Omdat het vaker voorkomt dat dezelfde vragen gesteld worden, en er leden in de groep zijn die het voedingsplan al langer volgen, worden onderling ook vaak vragen beantwoordt. Ik lees de vragen/antwoorden altijd na en antwoord/corrigeer daar waar nodig. Ook deel ik belangrijke informatie in de groep.

DMC Ketose Gevorderden: Is het duidelijk hoe je het voedingsplan moet toepassen? Dan kun je naar de WhatsApp groep voor gevorderden.:

DMC Recepten&Gerechten 1: Met het ketose-dieet zijn vele lekkere gerechten te maken. In deze WhatsApp groep kun je de foto’s van gerechten die je gemaakt hebt en recepten delen:

Is deze groep vol of wil je nog meer recepten?

Dan kun je ook lid worden van DMC Recepten&Gerechten 2

DMC Keto-socialize groep: Natuurlijk is het belangrijk dat de sfeer in de WhatsApp groepen goed is. Het is daarom ook niet erg als er een keer een grapje gemaakt wordt. Echter zitten er veel deelnemers in de groepen, waardoor het al snel druk en onoverzichtelijk wordt. Speciaal voor de gezelligheid is er de “Keto-socialize groep”:

 

WhatsApp groep instellingen

Er zijn een aantal instelling in WhatsApp die je aan kunt passen zodat jouw ervaring zo goed mogelijk aansluit bij jouw wensen. Hier onder een paar handige instellingen.

Dempen: In de WhatsApp-groep komen vaak veel berichten voorbij. Om deze reden, raad ik je aan de groep te dempen. Je krijgt dan geen melding bij elk nieuw bericht, maar je kunt de berichten dan wel gewoon lezen wanneer je dat wilt.

Meldingen: Ook is het mogelijk de pop up meldingen uit te schakelen voor berichten vanuit de WhatsApp groep: Groepsinformatie -> aangepaste meldingen -> pop up meldingen: geen pop-up

Media wel/niet opslaan: In de groepen worden veel afbeeldingen gedeeld. Dit kan er voor zorgen dat het geheugen van je telefoon vol raakt. Je kunt instellen of je de afbeeldingen wel/niet automatisch wilt opslaan in het geheugen van je telefoon. Hier de instructies: https://faq.whatsapp.com/nl/android/30031687

Web WhatsApp: Vind je het makkelijker om de informatie op een groot scherm te lezen? Het is ook mogelijk WhatsApp te openen op de pc door de volgende link te openen in je internet browser: https://web.whatsapp.com/