De WhatsApp groepen

Ontdek de Voordelen van Onze WhatsApp Groepen

Ben je ook overladen met talloze (onzinnige) WhatsApp-berichtjes?

Je bent niet de enige!

WhatsApp is een fantastisch communicatiemiddel waarmee je snel en gemakkelijk kunt communiceren met grote groepen mensen.

Echter, de grote hoeveelheid berichten kan soms overweldigend zijn, vooral als ze niet relevant zijn voor jou.

 

Oplossing:

Om dit probleem aan te pakken, hebben we meerdere WhatsApp groepen gecreëerd.

Meer groepen, minder “onzin”: Iedereen heeft zijn eigen interesses en behoeften. Wat voor de één interessant is, kan voor een ander onzinnig zijn.

Daarom hebben we ervoor gekozen om meerdere WhatsApp groepen te maken, elk met een specifiek thema.

Op deze manier ontvang je alleen berichten die relevant zijn voor jouw interessegebieden.

Of je nu op zoek bent naar recepten, vragen wilt stellen over het voedingsplan of tips wilt delen, er is een speciale groep voor elk onderwerp.

 

Voordelen:

Relevantie: De berichten die je ontvangt, zijn zo relevant mogelijk voor jouw interesses en behoeften. Geen tijdverspilling meer aan berichten die niet relevant zijn voor jouw keto leefstijl.

Overzichtelijkheid: Berichten over hetzelfde onderwerp staan bij elkaar, waardoor je gemakkelijk kunt navigeren en informatie kunt vinden.

Ondersteuning: Je kunt contact leggen met andere leden die dezelfde interesses en doelen hebben als jij. Dit biedt een waardevolle community en ondersteuning.

Verminderde notificaties: We raden aan om alle WhatsApp groepen te dempen (net zoals wij dat hebben gedaan). Dit betekent dat je de berichten kunt bekijken wanneer het jou uitkomt, zonder dat je voortdurend wordt gestoord door meldingen. (Onder aan deze pagina heb ik uitgelegd hoe je dit kunt instellen)

De verschillende groepen.

Hieronder staan de verschillende groepen beschreven. Als deelnemer met een persoonlijk keto voedingsplan kun je van al deze groepen gebruik maken. Graag wil ik je vragen de beschrijvingen van de groepen te lezen en de berichten in de desbetreffende groep te plaatsen. Op deze manier blijft het overzichtelijk voor iedereen.

(Zoals je ziet starten alle WhatsApp groepen met “DMC”, dit staat voor Daniel Muller Coaching. Op deze manier kun je gemakkelijk alle groepen vinden in WhatsApp door te zoeken op de term “DMC”)

Waarvoor zijn de groepen bedoeld?

Er zijn 2 groepen die voornamelijk bedoeld zijn om vragen in te stellen en om info in te delen : De starters groep en de Gevorderden groep.
In deze 2 groepen lees ik zelf ook alle berichten. In de overige groepen, lees ik niet alle berichten mee.

De starters groep is bedoeld om vragen te stellen over het toepassen van het voedingsplan en het starten met de keto lifestyle.

De gevorderden groep is bedoeld om overige keto-gerelateerde vragen te stellen.

De Starters & Gevorderden groep zijn dus voornamelijk bedoeld om de meer “Technische/Praktische” vragen in te stellen en informatie met elkaar te delen. Door ze op deze manier te gebruiken, blijft het overzichtelijk en kun je makkelijker info terugvinden. 

1. DMC Ketose Starters

Welkom bij de DMC Ketose Starters groep! Dit is dé plek waar je al je vragen kunt stellen over het toepassen van het voedingsplan.

Omdat dezelfde vragen vaak voorkomen en er leden in de groep zijn die het voedingsplan al langer volgen, worden onderling ook vaak vragen beantwoord. Mijn team en ik lezen de vragen en antwoorden altijd na, en beantwoorden ze waar nodig. Ook delen we belangrijke informatie in de groep.

Hier kun je dus terecht voor al je startvragen, of je nu wilt weten hoe je het voedingsplan het beste kunt toepassen of welke stappen je moet nemen. We zijn er om je te ondersteunen en je te helpen bij een succesvolle start van je keto-avontuur!

2. DMC Ketose Gevorderden 

Ben jij al een expert in het toepassen van het voedingsplan? Dan is de DMC Ketose Gevorderden groep de plek voor jou!

In deze groep gaan we nog een stap verder en kun je alles omtrent keto bespreken. Of het nu gaat om geavanceerde technieken, diepgaande discussies of het delen van geavanceerde tips en trucs, hier kun je je hart ophalen.

Let op: deze groep is niet bedoeld voor vragen over het toepassen van het voedingsplan.

Hier gaan we een stap verder en duiken we dieper in de wereld van keto! Als je al vertrouwd bent met de basisprincipes en klaar bent voor de volgende uitdagingen, dan verwelkomen we je graag in deze groep om samen te groeien en te leren.

3. DMC Recepten & Gerechten 

Stap binnen in de heerlijke wereld van het ketose-dieet! In de DMC Recepten & Gerechten groep kun je volop genieten van talloze smakelijke gerechten die passen binnen de keto-lifestyle.

Deel je favoriete recepten, ontdek nieuwe ideeën en inspireer anderen met foto’s van de gerechten die je hebt gemaakt. Of je nu op zoek bent naar ontbijtinspiratie, een smakelijk hoofdgerecht of een verrukkelijk dessert, deze groep biedt een schat aan culinaire creativiteit om je keto-reis nog lekkerder te maken!

4. DMC Ervaringen & Struggles 

We begrijpen dat het niet voor iedereen interessant is om alles te lezen over de ervaringen en uitdagingen van andere deelnemers. Maar voor velen van ons is het juist waardevol. Een gezonde leefstijl volhouden gaat namelijk verder dan alleen weten hoe keto werkt. We zijn geen robots, we zijn mensen met ups en downs.

In de DMC Ervaringen & Struggles groep kun je vrijuit delen wat jouw persoonlijke ervaringen en struggles zijn. Of je nu het even moeilijk hebt, een geluksmomentje wilt delen of gewoon behoefte hebt aan een luisterend oor, deze groep biedt een ondersteunende omgeving waarin we elkaar kunnen begrijpen en motiveren.

Dus, kom binnen, deel je verhaal en ontdek dat je niet alleen bent. Samen kunnen we elkaar inspireren en de kracht vinden om door te gaan op onze keto-reis!

5. DMC Voortgang & Resultaten

Ben je op zoek naar motivatie en inspiratie? Dan is de DMC Voortgang & Resultaten groep iets voor jou! Hier kun je de voortgang en resultaten van andere deelnemers bekijken en delen.

Het delen van voortgang en resultaten kan motiverend en inspirerend zijn. We begrijpen echter dat iedereen zijn eigen tempo en reis heeft. Het kan soms demotiverend zijn als de resultaten bij jezelf minder snel lijken te gaan. Onthoud dat gewichtsverlies bij iedereen anders verloopt en dat er veel factoren zijn die van invloed kunnen zijn op het afvalproces.

Deze groep is specifiek bedoeld om voortgang en resultaten met elkaar te delen. Wil je ervaringen en verhalen delen, dan kun je terecht in de “DMC Ervaringen & Struggles” groep.

Laten we samen succes vieren, elkaar aanmoedigen en beseffen dat keto naast gewichtsverlies ook vele andere gezondheidsvoordelen biedt!

Let op: Vergelijk jezelf niet met anderen en wees trots op je eigen vooruitgang. Het kan ook voorkomen dat je (tijdelijk) geen gewicht verliest, maar dit betekent niet dat er niets gebeurt. Vaak vinden er positieve veranderingen plaats in je lichaam, zelfs als het niet direct zichtbaar is.

Voor meer informatie over (niet) afvallen, kun je hier kijken: Alles over Afvallen & Evaluatie voedingsplan

6. DMC Keto-socialize groep 

Laten we de sfeer in onze WhatsApp groepen gezellig houden! In de DMC Keto-socialize groep is er ruimte voor informele gesprekken en het opbouwen van een sterke band met elkaar.

Hoewel we in de WhatsApp groepen voornamelijk praten over keto, begrijpen we dat soms andere onderwerpen ook interessant zijn. Een grapje hier en daar mag zeker! Echter, met zoveel deelnemers kan het al snel druk en onoverzichtelijk worden.

Daarom hebben we de “DMC Keto-socialize” groep gecreëerd. Hier kun je gezellig kletsen over allerlei onderwerpen die niets met keto te maken hebben. Het is een geweldige manier om elkaar beter te leren kennen en een sterke community op te bouwen.

Houd er rekening mee dat deze groep niet bedoeld is voor vragen over het voedingsplan of over keto. Maar voel je vrij om hier gezellig te socializen en elkaar te steunen op andere gebieden van het leven!

7. DMC Fasting/Vasten

Stap binnen in de DMC Fasting/Vasten groep op WhatsApp! Hier kun je al je vragen stellen en ervaringen delen met betrekking tot vasten.

Vasten of (Intermittent) Fasting kan uitstekend samengaan met het keto-lifestyle. Het kan verschillende voordelen bieden op het gebied van gezondheid en gewichtsverlies. Echter, ik adviseer je om je lichaam eerst (2-4 weken) goed te laten wennen aan het keto-voedingsplan voordat je met vasten begint.

In deze groep kun je terecht voor al je vragen over vasten en het delen van jouw ervaringen. Ontdek de kracht van vasten in combinatie met keto en laat je inspireren door anderen die deze reis al hebben gemaakt.

Voor meer informatie over (Intermittent) Fasting kun je kijken op: https://daniel-muller.nl/intermittent-fasting/

8. DMC Dagindelingen

Met het Persoonlijke Keto Voedingsplan heb je volledige vrijheid om je maaltijden in te delen op een manier die bij jou past. Hoewel je enkele voorbeeld dagindelingen vindt in je voedingsplan, zijn de mogelijkheden uiteraard veel uitgebreider.

Ben je op zoek naar extra inspiratie voor het indelen van je keto-maaltijden? Of wil je graag jouw eigen creatieve dagindelingen delen om anderen te inspireren? Dan ben je van harte welkom in de DMC Dagindelingen WhatsApp-groep.

In deze groep kun je nieuwe ideeën opdoen, ervaringen delen en anderen inspireren met jouw creatieve aanpak van het keto-voedingsplan. Samen creëren we een bron van inspiratie voor smakelijke en gebalanceerde keto-dagindelingen!

Een aantal van de dagindelingen kun je vinden op de website: https://daniel-muller.nl/dagindeling/

WhatsApp-Groep Richtlijnen

Om de WhatsApp groep zo prettig en effectief mogelijk te maken, hebben wij enkele richtlijnen opgesteld.

Ik wil je vragen deze te lezen:  https://daniel-muller.nl/whatsapp-richtlijnen/

WhatsApp groep instellingen

Er zijn een aantal instelling in WhatsApp die je aan kunt passen zodat jouw ervaring zo goed mogelijk aansluit bij jouw wensen. Hier onder een paar handige instellingen.

Dempen: In de WhatsApp-groep komen vaak veel berichten voorbij. Om deze reden, raad ik je aan de groep te dempen. Je krijgt dan geen melding bij elk nieuw bericht, maar je kunt de berichten dan wel gewoon lezen wanneer je dat wilt.

Meldingen: Ook is het mogelijk de pop up meldingen uit te schakelen voor berichten vanuit de WhatsApp groep: Groepsinformatie -> aangepaste meldingen -> pop up meldingen: geen pop-up

Media wel/niet opslaan: In de groepen worden veel afbeeldingen gedeeld. Dit kan er voor zorgen dat het geheugen van je telefoon vol raakt. Je kunt instellen of je de afbeeldingen wel/niet automatisch wilt opslaan in het geheugen van je telefoon.
-Android instructies: https://faq.whatsapp.com/nl/android/30031687
-Apple Instructies: https://www.easylearning.nl/whatsapp-opslaan-foto-uitschakelen/

Web WhatsApp: Vind je het makkelijker om de informatie op een groot scherm te lezen? Het is ook mogelijk WhatsApp te openen op de pc door de volgende link te openen in je internet browser: https://web.whatsapp.com/

Wil je lid worden van 1 of meerde van de WhatsApp groepen? 

Wanneer je het voedingsplan hebt ontvangen, Stuur ik jou een welkomstbericht via WhatsApp. In dit bericht vind je de deelnamelinks voor de verschillende WhatsApp groepen.

Heb je dit bericht niet meer en wil je toch graag weer in de groepen?

Stuur mij dan privé een WhatsApp bericht, dan stuur ik je alle deelnamelinks.

Je kunt mij bereiken via WhatsApp of Email:

WhatsApp +31 (0)6 23 87 49 55

Email: info@daniel-muller.nl