Ali was al enige tijd van plan om contact op te nemen met diëtist, totdat hij de voor- en na foto’s op mijn Facebook tegen kwam. Ali besloot mij te contacteren voor een persoonlijk voedingsplan. 

Zijn verhaal:

“Mijn energie en lust kwam weer terug. Het resultaat geeft motivatie. Ik voel me met de dag beter en ik hoef mezelf niet uit te hongeren om mijn doel te behalen! Ik kan dit dieet aanraden. Als je toegewijd bent voor je doel, dan val je snel af..

We hebben ons strikt aan de adviezen gehouden. Totaal geen suikers meer gegeten – op die van de groente na – en maken we ons eten zelf. Afkicken van de suikers was heftig! Gelukkig hebben we doorgezet!

Dit is de beste beslissing geweest voor mij en mijn gezin! Gezonder in het leven staan is makkelijker dan ik dacht …”
– Ali Reza Azadi

Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan.

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele resultaten