Sharon had al allerlei diëten geprobeerd en de hoop al bijna opgegeven. Toch wilde zij niet opgeven. Ze was de overtollige kilo’s zat en wilde het nog een keer proberen. Met behulp van het Ketose-dieet wist zij een gezonde levensstijl aan te leren. 

Haar verhaal:

“Na de geboorte van mijn 2e dochter was ik zwaarder dan ooit te voren. Diëten hield ik een paar dagen vol, soms een paar weken en dan viel ik terug in oude patroon en vaak nog meer eten dan van te voren. Cola was een van mijn grootste verslavingen en ‘s avonds laat eten. Ik zag een foto van mijzelf en mijn dochter en wiste hem omdat ik de persoon op de foto niet kan aanzien of herken zo “dik” en was het helemaal zat. Ik had al een paar keer iets over het Ketose-dieet van Daniël Muller voorbij zien komen op Facebook maar ik dacht: “ach weer iets wat ik niet kan volhouden”. Maar ik moest iets doen en besloot het te proberen.

De eerste stap was “afkicken” van de liters Cola die ik dronk. De eerste dagen had ik veel hoofdpijn maar na 3 dagen voelde ik mij al een stuk beter en mentaal ook fitter. Het anders eten was ook een omslag, je bent ten slotte dit jaren gewend. Doordat ik de cola liet staan ging ik toch ‘s avonds opzoek nog naar suikers, heel zonde want overdag hield ik mij aan het Ketose-dieet. En ik viel bijna niets af doordat ik ‘s avonds laat nog van allerlei ongezonde dingen at.

Na een paar weken besloot ik: of ik doe het goed of ik stop er helemaal mee. Heb mijzelf naar de sportschool gesleept en de knop omgezet. De eerste avonden waren zwaar maar ik herinnerde mij zelf steeds aan die foto, aan hoe gelukkig ik zou zijn met een mooi figuur en dat ik ook graag gezond oud wil worden voor mijn kinderen. De eerste week meteen 3 kilo eraf en dit motiveerde enorm. Mijn gevoel van: “ach niets werkt” verdween en motiveerde om door te gaan. 5 weken verder en er is bijna 15 kilo af.

Het is soms even doorbijten maar het is het dubbel en dwars waard! De omslag is het zwaarst. Maar in de groepsapp komen veel gerechten langs waardoor je ook wat inspiratie krijgt om te variëren met je eten, ik wist ook vaak niet wat te eten of steeds het zelfde eten verveelt ook. Je kan heel lekker eten met het Ketose- dieet en dat geeft mij rust ik heb niet het gevoel ik een crash dieet doe of mijzelf uithonger.

Als je je goed er aan houd en een beetje moeite doet om jezelf iets lekkers voor te schotelen geeft dat een verzadigd gevoel en is het makkelijker vol te houden. Ik wil nog 10/15 kilo afvallen en voor het eerst weet ik dat mij dit gaat lukken!!”
– Sharon

Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan.

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele resultaten

Het verhaal van Dyane Doveren Wiermans

Dyane, ooit een stevige roker, wilde haar leven drastisch veranderen. Stoppen met roken was haar eerste doel, daarna wilde ze bewuster met haar voeding en beweging omgaan.

Nadat Dyane begon met een Persoonlijk Keto Voedingsplan, zag ze al snel veranderingen.

Haar energie nam toe.

En belangrijker nog, ze zag eindelijk resultaat!

Lees hier het hele verhaal »