[cro_accordionstart]

[cro_accordionitem title=”Uitleg Ketogeen dieet” item=”active” ]

Hier onder vind je meer informatie over het Ketogeen dieet, waarmee ik de afgelopen jaren al meer dan duizend mensen heb geholpen om op een verantwoorde manier te afslanken en de gezondheid verbeteren.

Ook vind je meer info over mij, mijn werkwijze en de kosten.

Klik op de titels hieronder om de uitleg te openen.

[/cro_accordionitem]

[cro_accordionitem title=”Wie ben Ik?” item=”” ]

Ik ben Daniel Muller. Sport en gezonde voeding zijn van jongs af aan een groot interessegebied. Gezondheid is immers het kostbaarste bezit.

In 2013 heb ik mijn Masterdiploma behaald in Social & Health Psychologie aan de Universiteit Maastricht. Vervolgens heb ik veel praktijkervaring opgedaan op het gebied van voeding en het effect hiervan op je gewicht, gezondheid en energieniveau.

Op basis van mijn kennis, in combinatie met mijn praktijkervaring, heb ik een methode ontwikkeld om op een verantwoorde en effectieve manier af te slanken en fitter te worden. Hiermee heb ik vandaag de dag al meer dan duizend mensen geholpen. Graag wil ik jou ook helpen om je gezondheidsdoelen te bereiken.

Je kunt je inschrijven op www.daniel-muller.nl/inschrijven

Wil je eerst meer info?

klik dan op de titels hieronder.

[/cro_accordionitem]

[cro_accordionitem title=”Hoe kun je verantwoord afslanken zonder honger?” item=”” ]

De methode die ik hanteer is wetenschappelijk onderbouwd en makkelijk vol te houden in je dagelijks leven  waardoor goede en duurzame resultaten worden behaald. Deze methode is gebaseerd op het ketose-dieet.

[/cro_accordionitem]

[cro_accordionitem title=”Waardoor ontstaat overgewicht?” item=”” ]

Het lichaam kan koolhydraten of vetten gebruiken als energiebron. In eerste instantie gebruikt je lichaam koolhydraten voordat het overgaat op vetverbranding. Koolhydraten worden door het lichaam omgezet in suikers (glucose) en gebruikt als energiebron. Alle suikers die wij niet gebruiken worden opgeslagen als reserve-energie voor later, in de vorm van lichaamsvet. Pas wanneer deze suikers verwerkt zijn, zal het lichaam overschakelen naar vetverbranding. Dit heeft te maken met het hormoon insuline (klik hier voor meer uitleg)

Door de grote hoeveelheid koolhydraten (brood, pasta, aardappelen, rijst) en suikers (frisdrank, snacks, snoep, kant-en-klaar producten) die wij gewend zijn te eten, komt ons lichaam vaak niet aan vetverbranding toe. Hierdoor blijft de hoeveelheid lichaamsvet toenemen. Op een gegeven moment wordt het steeds moeilijker voor je lichaam om af te vallen. Je lichaam wordt insuline resistent (hier meer uitleg). Dit leidt tot overgewicht en gezondheidsklachten.

[/cro_accordionitem]

[cro_accordionitem title=”Wat is een ketose-dieet?” item=”” ]

Het ketose-dieet richt zich op het overschakelen van suikerverbranding naar vetverbranding. Bij vetverbranding zet het lichaam vetten om in ketonen en gebruikt deze als brandstof. Dit proces heet ketose.

[/cro_accordionitem]

[cro_accordionitem title=”Waarom ketose?” item=”” ]

-Effectieve vetverbranding: Wanneer je lichaam in ketose is zal je voornamelijk vet gebruiken als energiebron. Dit is niet alleen het vet vanuit de voeding, maar ook de vetreserves die je lichaam heeft opgeslagen in de vorm van een buik(je) of love handles. Alleen sporten is niet voldoende om van dit hardnekkige vet af te komen. Men zegt niet voor niks: “sixpacks are made in the kitchen, not the gym”.

-Geen honger: Ondanks dat je minder calorieën zult eten dan voorheen, zul je geen honger ervaren. Dit komt omdat het dieet voornamelijk bestaat uit gezonde vetten en eiwitten; deze bronnen van energie geven veel langer een verzadigd gevoel.

-Meer energie: Vetten leveren meer energie dan suikers. Ook leveren ze langer energie waardoor je minder schommelingen ervaart (after-dinner-dip, middag-dip etc.) Dit voordeel merk je al na ongeveer 3 dagen.

-Betere gezondheid: Een overschot aan koolhydraten en suikers veroorzaken ontstekingen in het lichaam. Bovendien ontstaan er vanuit het eetpatroon, dat de meeste mensen volgen, tekorten op het gebied van belangrijke voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen. Dit is de oorzaak van vele lichamelijke klachten, chronische ziektes en vermoeidheid.

Al na enkele weken het ketose voedingsplan te volgen nemen lichamelijke klachten af en kan bij medische controles de medicatie voor onder andere diabetes en hoge bloeddruk  vaak verminderd worden.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden: Hoewel je binnen het ketose-dieet niet alles kunt eten, zijn er veel smaakvolle eenvoudige gerechten te maken. Er is genoeg variatie en de porties zijn ruim voldoende. Je zult niet het gevoel hebben dat je aan het diëten bent.

-Blijvend resultaat: De meeste diëten zijn op lange termijn niet vol te houden. Je valt wel af maar zodra je stopt komen de kilo’s er al snel weer bij. Het ketose-dieet leert je een gezonde leefstijl aan, waardoor je ook op de lange termijn slank en fit blijft.

[/cro_accordionitem]

[cro_accordionitem title=”Waarom een persoonlijk voedingsplan?” item=”” ]

Hetgeen waarmee ik mij echt onderscheid van de rest, is dat ik persoonlijke voedingsplannen lever. In tegenstelling tot de vaak kant-en-klaar schema’s die mensen krijgen, of dieetboeken, receptenboeken die niet op maat zijn.

Er is namelijk niet één voedingsplan dat voor iedereen werkt. De behoeften aan calorieën en voedingstoffen verschillen per persoon. Dit is onder andere afhankelijk van de fysieke eigenschappen (gewicht, geslacht, vetpercentage) en de leefstijl (mate van fysieke activiteit, wel/niet sporten).

Ook vindt niet iedereen hetzelfde lekker. Om deze redenen pas ik het persoonlijke voedingsplan aan op jouw  behoeften en voedselvoorkeuren. Op die manier krijg je precies binnen wat jouw lichaam nodig heeft en kun je elke dag datgene eten wat jij lekker vindt.

Een uitgebreidere uitleg van wat het voedingsplan precies inhoudt vind je hier: (klik hier op te openen)

[/cro_accordionitem]

[cro_accordionitem title=”Ondersteuning via WhatsApp ” item=”” ]

Tijdens het volgen van het ketose-dieet sta je er niet alleen voor. Je krijgt namelijk toegang tot de speciale WhatsApp groep (indien je dit wilt). Hierin worden dagelijks waardevolle tips, informatie en recepten gedeeld. Ook kun je hier met al je vragen terecht. Zelf ben ik ook actief in deze groep om vragen te beantwoorden en jou van belangrijke informatie te voorzien.

[/cro_accordionitem]

[cro_accordionitem title=”Werkwijze, aanmelden en kosten” item=”” ]

Je kunt je aanmelden voor het ketose-dieet via het online intakeformulier of via een persoonlijk intakegesprek (locatie: Heerlen).

Met behulp van de informatie in het intakeformulier, stel ik voor jou een persoonlijke ketose voedingsplan samen. Hierbij houdt ik rekening met jouw persoonlijke behoeften, voedselvoorkeuren en leefstijl.

De meeste vragen wijzen zich vanzelf. Ik heb ook overal uitleg bij geschreven. Zijn er verder nog dingen waar ik rekening mee moet houden? In het intakeformulier vind je voldoende ruimte om dit verder toe te lichten. Mocht je ergens niet uitkomen, laat het me even weten, dan help ik je graag.

Na dat je het intakeformulier hebt ingevuld, kom je op de pagina met betaalinstructies. Je kunt betalen via iDeal of Bankcontact.

Vervolgens zal ik het intakeformulier bekijken. Indien er onduidelijkheden zijn of indien ik meer informatie nodig heb, zal ik contact met je opnemen. Indien alles duidelijk is, zal ik je een e-mail sturen met verdere info en met je voedingsplan aan de slag gaan.

Zodra ik je voedingsplan klaar heb, krijg je van mij jouw persoonlijke voedingsplan, een duidelijke handleiding, toegang tot het leden-gedeelte van de website en zal ik je toevoegen tot de WhatsApp-groep (indien je hebt aangegeven dit te willen).

Met behulp van je persoonlijke voedingsplan en de uitleg maak je een start naar een gezonde leefstijl. Je kunt met al je vragen bij mij terecht via de WhatsApp-groep. Ook kun je je voortgang aan mij doorgeven en pas ik het voedingsplan kosteloos aan mocht dit nodig zijn.

Voor het samenstellen van een persoonlijk Ketose voedingsplan op maat vraag ik eenmalig € 89,- Alle extra’s  zitten hier bij in begrepen, zoals de begeleiding via WhatsApp-groep, toegang tot het leden gedeelte van de website en aanpassing van het voedingsplan indien nodig.

Van al deze extra’s mag je gebruik maken zolang je wilt. Waar je bij anderen vaak per maand een bedrag betaalt, betaal je bij mij slechts 1 keer en komen er geen extra kosten meer bij.

Heb je nog vragen of wil je liever een persoonlijk intakegesprek?
Neem dan contact met mij op.

WhatsApp/Telefoon: 0623874955
Email: info@daniel-muller.nl

Ik kijk ernaar uit om jou te begeleiden naar een gezonde leefstijl!

Benieuwd naar de ervaringen en resultaten van eerdere deelnemers?
De ervaringen vind je hier
De resultaten vind je hier
[/cro_accordionitem]

[cro_accordionitem title=”Nog vragen?” item=”” ]

Heb je naar aanleiding van dit verhaal nog vragen? Kijk dan eens op de: Veel-gestelde-vragen pagina. Hier heb ik de meeste vragen beantwoordt. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met mij op.

Je kunt mij bereiken op:
WhatsApp/Telefoon: 0623874955
Email: info@daniel-muller.nl

Inschrijven kan hier

[/cro_accordionitem]

 

[cro_accordionend][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]