Werkwijze

Persoonlijk keto voedingsplan

Om je een duidelijker beeld te geven zal ik je uitleggen wat je van een persoonlijk keto plan kunt verwachten.

(Klik op de kopjes om de uitleg te lezen)

Aan de hand van een aantal gegevens die ik vraag in het intakeformulier (onder andere lengte, gewicht, schatting vetpercentage, mate van fysieke activiteit), Maak ik een berekening van het  calorieverbruik en het aantal voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft. Ook vraag ik je wat je doelen zijn en hoe snel je wilt afvallen (indien afvallen je doel is). En ik houd rekening  met je voedselvoorkeuren; lust je bijvoorbeeld geen avocado, dan verwerk ik deze niet in je voedingsplan. Op die manier hoef je geen producten te eten die je niet lekker vindt.

Op basis van deze gegevens stel ik een persoonlijk voedingsplan voor je samen. Je krijgt van mij een plan waarin je elke dag uit een aantal categorieën kunt kiezen wat je die dag wilt eten. Per optie heb ik precies voor jou berekend hoeveel je hiervan kunt eten zodat je de juiste hoeveelheid voedingstoffen binnen krijgt die je nodig hebt om jouw doel te behalen. Op die manier hoef je zelf niks meer uit te zoeken, na te rekenen en weet je zeker dat het allemaal klopt. Het voedingsplan is gericht op het aanleren van een gezonde leefstijl, zodat je ook op de lange termijn goede resultaten zult behalen en behouden.

Samen met het voedingsplan lever ik een duidelijke handleiding  en een aantal voorbeeld dagindelingen om je alvast goed op weg te helpen. Heb je daarna nog vragen, dan kun je deze altijd stellen. Bij de levering van het voedingsplan stuur ik ook een email waar in dit alles wordt uitgelegd. Na dat je gestart bent evalueren wij je voortgang en het voedingsplan. Op die manier kan ik je tijdens het proces bijsturen en het voedingsplan kosteloos voor je aanpassen, mocht dit nodig zijn. Op die manier ben je verzekerd dat het voedingsplan aansluit bij jouw behoeften en je de best mogelijke resultaten behaald.

Met behulp van het voedingsplan leer ik jou hoe je op eenvoudige wijze elke dag lekker en gevarieerd kunt eten.

Je krijgt van mij 4 voorbeeld-dagindelingen bij het voedingsplan.
Deze zijn gebaseerd op jouw persoonlijke voedingsplan en sluiten dus aan bij jouw persoonlijke behoeften. Hier in staat precies wat je wanneer eet. (ontbijt, lunch, avondeten, tussendoortje).

Je kunt dit letterlijk overnemen en hoeft dan nergens over na te denken.

Tevens krijg je van mij een document waarin ik je uitleg hoe je eenvoudig zelf dagindelingen kunt maken met behulp van je voedingsplan en de voorbeeld-dagindelingen.

Ik zal een korte uitleg geven.

Stel je hebt in voorbeeld-dagindeling 1 van je voedingsplan bij het avond eten staan “Kipfilet met groenten”. In de voorbeeld-dagindeling staat dan precies welke groenten je kunt eten. En er staat hoeveel kipfilet en groenten je kunt eten.

Heb je geen zin in kipfilet? Dan is het dankzij de “keuze-categorieën” heel eenvoudig om iets anders te kiezen.

In je voedingsplan staan verschillende keuze-categorieën. Zo is er bijvoorbeeld een keuze-categorie “mager vlees & vis”. Hier in staat de kipfilet. Hier in staan echter ook andere opties zoals biefstuk, varkenshaas, kabeljauw, tonijn etc.

(Je kunt dan kiezen wat je lekker vindt. Staat er iets tussen dat je niet lekker vindt? Dan kies je gewoon voor iets anders.)

Per optie heb ik voor jou berekend hoeveel jij ervan kunt nemen, zodat je precies datgene binnenkrijgt dat aansluit bij jouw persoonlijke behoeften. Je hoeft dan niks uit te rekenen en je weet zeker dat alles klopt.

Op deze manier kun je zonder dat het je veel tijd of moeite kost, elke dag gevarieerd, lekker en verantwoord eten!

Ondersteuning vanuit de community
Tijdens het volgen van het ketose-dieet sta je er niet alleen voor. Je krijgt namelijk toegang tot de speciale WhatsApp groep (indien je dit wilt). Hierin worden dagelijks waardevolle tips, informatie en recepten gedeeld. Ook kun je hier met al je vragen terecht. Zelf ben ik ook actief in deze groep om vragen te beantwoorden en jou van belangrijke informatie te voorzien.

De Recepten & Gerechten WhatsApp groepen.
Ook worden er door de deelnemers onderling heerlijke gerechten en recepten gedeeld en de speciale “Recepten & Gerechten” WhatsApp groepen. 
Benieuwd? Hier vind je een kleine selectie.

Ben je enthousiast en wil je graag starten? Hieronder heb ik uitgelegd hoe.

(Klik op de kopjes om de uitleg te lezen)

Je kunt je aanmelden voor het ketose-dieet via het online intakeformulier of via een persoonlijk intakegesprek (locatie: Heerlen).

Met behulp van de informatie in het intakeformulier, stel ik voor jou een persoonlijke ketose voedingsplan samen. Hierbij houd ik rekening met jouw persoonlijke behoeften, voedselvoorkeuren en leefstijl.

De meeste vragen wijzen zich vanzelf. Ik heb ook overal uitleg bij geschreven. Zijn er verder nog dingen waar ik rekening mee moet houden? In het intakeformulier vind je voldoende ruimte om dit verder toe te lichten. Mocht je ergens niet uitkomen, laat het me even weten, dan help ik je graag.

Na dat je het intakeformulier hebt ingevuld, kom je op de pagina met betaalinstructies. Je kunt betalen via iDeal of Bankcontact.

Vervolgens zal ik het intakeformulier bekijken. Indien er onduidelijkheden zijn of indien ik meer informatie nodig heb, zal ik contact met je opnemen. Indien alles duidelijk is, zal ik je een e-mail sturen met verdere info en met je voedingsplan aan de slag gaan.

Zodra ik je voedingsplan klaar heb, krijg je van mij jouw persoonlijke voedingsplan, een duidelijke handleiding, toegang tot het leden-gedeelte van de website en zal ik je toevoegen tot de WhatsApp-groep (indien je hebt aangegeven dit te willen).

Met behulp van je persoonlijke voedingsplan en de uitleg maak je een start naar een gezonde leefstijl. Je kunt met al je vragen bij mij terecht via de WhatsApp-groep. Ook kun je je voortgang aan mij doorgeven en pas ik het voedingsplan kosteloos aan mocht dit nodig zijn.

Voor het samenstellen van een persoonlijk Ketose voedingsplan op maat vraag ik eenmalig € 89,- Alle extra’s  zitten hier bij inbegrepen, zoals de begeleiding via WhatsApp-groep, toegang tot het leden gedeelte van de website en aanpassing van het voedingsplan indien nodig.

Van al deze extra’s mag je gebruik maken zolang je wilt. Waar je bij anderen vaak per maand een bedrag betaalt, betaal je bij mij slechts 1 keer en komen er geen extra kosten meer bij.

Heb je nog vragen of wil je liever een persoonlijk intakegesprek?
Neem dan contact met mij op.

WhatsApp/Telefoon: 0623874955
Email: info@daniel-muller.nl

Ik kijk ernaar uit om jou te begeleiden naar een gezonde leefstijl!

Benieuwd naar de ervaringen en resultaten van eerdere deelnemers?

De resultaten vind je hier

Jouw Persoonlijk Keto Voedingsplan

-Meer energie & Afslanken zonder honger

-Samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen, behoeften en voorkeuren.

-Heerlijke en gevarieerde maaltijden.

-Géén tijdelijk dieet, maar een gezonde leefstijl.

-Inclusief 24/7 WhatsaApp ondersteuning vanuit de community 

Slechts eenmalig €89,- (geen verdere kosten) 

Enkele resultaten